Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτοιμη η νέα έκδοση,θα τη βρείτε στο πρώτο μήνυμα.

Δεν έχει νέες λειτουργίες απλώς νέος σχεδιασμός και μετάφραση στα αγγλικά και

προσθήκη tooltip text για να γνωρίζετε τι κάνετε.

Δημοσ.
Διαβασε να δεις τι ειδα ....

Εκανα το JOHN RAMBO το οποιο εχει στις ιδιοτητες αναλυση 1280χ528

ενω στον windows media player αψογα σαν matroska ...

μετα απο μετατροπη με το δικο σου μου εμφανιζει την πρασινη μπαρα κατω που λεγαμε

αφου εβαλα την παραπανω αναλυση ....

Τωρα δοκιμαζω με την αυτοματη αναλυση 1280χ720 μπας και δω προκοπη

αλλα φοβαμαι οτι δεν θα παιξει και παλι ....

γιατι αυτη η διαφορα λες ?

μηπως ειναι προβληματικο το αρχειο ματροσκα ?

Το the signal 720p το εφτιαξε μια χαρα ....

τι παιζει εδω ?

Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται,δεν έχω το ίδιο αρχείο για να το δοκιμάσω ;)

και δεν έχω και άδεια dvd :P

Δημοσ.

Φιλε μου Πραγματικα μας εσωσες!!!Και ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει αναλογο προγραμμα με το δικο σου ΠΟΥΘΕΝΑ(πιστεψε το εχω ψαξει πολυ!!)!!Πολλα συγχαρητηρια για τελευτια φορα μην καταντησουμε και γραφικοι:P

Λοιπον μονο τους υποτιτλους αμα φτιαξεις λιγο πιστευω θα ηταν αψογο για αρχη με τα dual layer dvd μας μια χαρα!!!

Οσο για το επεισοδειο lost που πεταγε error θα δοκιμασω και αλλα να σου πω νεα feedback!!

Προς το παρων απολαυσα το B Movie μια χαραB)!!!

Δημοσ.

το δκίμασα και σε 2η ταινία 1080p που και αυτη την έκοψα πρώτα με το mkvmerge αλλα τζιφος μόνο ήχος... καμια ιδέα??? πάντως στα 720p κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

προβλημα και στα 720p... σε οσα δεν είναι 1280*720 ακριβως δημιουργεί μια πράσινη μπαρα στη κατω μερια της οθόνης με μεγεθoς οσα τα pixel που λειπουν...πρεπει να του βάλεις να δημιουργεί μαύρες μπάρες πανω-κατω...

Δημοσ.

Παίδες έχω δοκιμάσει πολλές ταινίες σε 1280χ544 και δεν μου εμφανίζει αυτές τις πράσσινες μπάρες που λέτε.Δεν ξέρω τι μπορεί να το προκαλεί αυτό.Ίσως φταίνε τα .mkv που έχετε δοκιμάστε με άλλα.

Δημοσ.

Την αναλυση απο που μπορει να την ξερουμε για ενα αρχειο??

Για να μην αρχισω να μετατρεπω τζαμπα...

Το ΣΚ θα αρχισει η παραγωγη δισκακιων :-D

Δημοσ.
Δεξί κλίκ στο αρχείο .mkv->ιδιότητες

:mrgreen::mrgreen:

εττσσι ναι gherudoss!!!!)

το θεμα ειναι να μην το κατεβασουμε αν δε βγει καλο!!!

Αν και το προγραμμα το εμπιστευομαι με τυφλα ματια!!!Κατεωαζω οτι βρω!!!και βλεπουμε:-D

Δημοσ.

γμτ..προβληματακι.

το αντιγραφικο μου ειναι παλιο και δεν την παλευει με dual layer θα παω σντομα να παρω αλλο..

πως κοβετε τις ταινιες ρε παιδια για να χωρεσουν???

χρησιμοποιηση το mkvmerge και εβγαλα τους τιτλους (το εκοψα με duration) αλλα και παλι το αρχειο βγαινει παραπανω απο 4,4 gb:mad:

και κατι αλλο οταν το κοβετε και βαζετε το αρχικο αρχειο υποτιτλων .srt δε δημιουργειται προβλημα???

Δημοσ.

φτιάχνω ήδη την νέα έκδοση του προγράμματος για κόψιμο σε 2xDVD5 το θέμα με τους υπότιτλους θα δούμε πως θα το φτιάξουμε.Όλα γίνονται με λίγη καλή θέληση.

Δημοσ.

Σήμερα λοιπόν που είχα λίγο χρόνο παραπάνω ασχολήθηκα με το προγραμμα του φίλου gherudos.

To σύστημα της δοκιμής ήταν ένα PS3 40GB με firmware 2.36 συνδεδεμένο με HDMI καλώδιο πάνω σε μια 40" FullHD 1080p Samsung LE40F86BDX

και ο ήχος μέσο οπτικής ίνας στα Z-5500 Digital της Logitech.

Το αρχείο με το οποίο έγινε η δοκιμή ήταν το release του 10.000 BC από το group Chakra [10000.BC.720p.BD5.x264-Chakra] το οποίο είχε και το κατάλληλο

μέγεθος ώστε να χωρέσει σε ένα DVD5 (4.37GB).

01gs6.jpg

Ακολουθώντας τις οδηγίες του gherudos βάλαμε το αρχείο .mkv και το .srt στον ίδιο φάκελο ο οποίος βρισκόταν στο root C:\ όπως βλέπεται και στην φωτό πάνω.

02ab7.jpg

Μετά από κανένα 15άλεπτο που πήρε η διαδικασία μετατροπής του αρχείου σε έναν Athlon X2 4400+ έγραψα το iso σε ένα DVD.

p1010274jd7.jpg

Το τοποθετούμε στο PlayStation μας και αφου το αναγνωρίσει σαν AVCHD DVD...

p1010276vc8.jpg

Ξεκινάει η αναπαραγωγή της ταινίας με 5.1 Dolby Digital ήχο και πολύ καλή ποιότητα εικόνας! :-)

p1010277zv0.jpg

Το μόνο ελάττωμα που βρήκα είναι η θέση και το μέγεθος των υπότιτλων στην οθόνη καθώς εμφανίζονται πολύ χαμηλά και είναι αρκετά μεγάλοι σε μέγεθος,

αλλα ελπίζω να μην είναι κόπος να διορθωθει σε κάποια επόμενη έκδοση του προγράμματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...