gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 @axaxouxas χαίρομαι που επιτέλους κατάφερες να το δουλέψεις σωστά. 1)Στον υπολογιστή τις βλέπεις επειδή προφανώς έχεις μεγαλύτερη ανάλυση(είναι θέμα τηλεόρασης) καθώς όπως επισήμανα η ανάλυση και η ποιότητα είναι η ίδια δεν αλλάζει καθόλου. Δεν παρεξηγούμαι,αντιθέτως ψάχνω για feedback από τους χρήστες. 2)Οι υπότιτλοι μπορούν να αλλάξουν και από το PS3 έχει μια επιλογή για υπότιτλους(subtitle options αν θυμάμαι καλά),διαφορετικά με μια ψιλομετατροπή του προγράμματος θα το φέρω στα μέτρα μας.Πάντως σε $ony Bravia 32' HD Ready παίζουν τέλεια και σωστά. @agent_sumo Φυσικά και τα κατάφερα αφού επιτέλους κατάφερε να το δημιουργήσει και ο φίλος μας axaxouxas!!!Όλα θα πάνε καλά και ο υπολογιστής σου είναι μια χαρά σε 3-5 λεπτά θα έχει κάνει την μετατροπή.Για το μέγεθος σκέφτομαι να βάλω επιλογή για να το σπάει σε 2 DVD5 αλλά πάντα μπορείς να το γράψεις σε DVD9. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Στον υπολογιστη εχω βαλει μια 26'' ready SAMSUNG στο σαλονι εχω μια SONY BRAVIA 46'' W2000 1366x768 επομενως λοιπον δεν υπαρχει διαφορα .... Απλα αν μπουν οι μαυρες μπαρες και συμπιεσουν οπως πρεπει την εικονα θα ειναι τελειο Μαλλον παιζει ρολο αυτο που λεει 1-235 η 1-195 η καπως ετσι για την ταινια
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Στον υπολογιστη εχω βαλει μια 26'' ready SAMSUNG στο σαλονι εχω μια SONY BRAVIA 46'' W2000 1366x768 επομενως λοιπον δεν υπαρχει διαφορα .... Απλα αν μπουν οι μαυρες μπαρες και συμπιεσουν οπως πρεπει την εικονα θα ειναι τελειο Μαλλον παιζει ρολο αυτο που λεει 1-235 η 1-195 η καπως ετσι για την ταινια Μα αυτό σου λέω βρε,αν δοκιμάσεις να το παίξεις σε μια full hd 1080p τότε θα εμφανίσει τις μπάρες
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μα αυτό σου λέω βρε,αν δοκιμάσεις να το παίξεις σε μια full hd 1080p τότε θα εμφανίσει τις μπάρες Δεν με καταλαβες .... Σου λεω οτι και οι δυο οθονες ειναι HIGH DEF READY 1368Χ768 ομως στους Πλαυερ του υπολογιστη που η καρτα γραφικων ειναι η ati 3870 με αναλυση ρυθμησμενη λογω οθονης σε 1280χ768 σαν αρχειο MATROSKA εμφανιζει τις μαυρες μπαρες και δειχνει πιο ''φωτεινο και ρεαλιστικο'' Ενω στην ΣΟΝΥ το δειχνει αλλιως χωρις ΜΠΑΡΕΣ .... (Σαν ''θολο'' με περισσοτερες λεπτομερειες λογω υψηλης αναλυσης θα ελεγα μου θυμηζει VHS αλλα παρα πολυ προχωρημενο) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΛΙΓΟ Μην με παρεξηγησεις ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΗΞΕΙΣ ΜΟΥ εκανες μεγαλη ΧΑΡΗ σε παρα πολλους με την δημιουργια και εκδοση αυτου του προγραμματος .... Αν μπορεσεις καποια στιγμη να προσθεσεις και τις λειτουργιες που σου εγραψα πιο πανω και να το υποστηρηξεις σε βλεπω σαν τον νεο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ σε Ελληνικη εκδοση ....
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Καλά κόψε κάτι,εγώ σχεδίασα την αυτοματοποίηση των εντολών. Αυτή τη στιγμή έμεινα απο άδεια dvds και δεν μπορώ να κάνω άλλες δοκιμές. Πάντως αυτά που ζητάς γίνονται VHS πάντως δεν είναι και ούτε μοιάζει είναι το ίδιο αρχείο που βλέπεις και στον υπολογιστή σου καθώς δεν έχει γίνει μετατροπή της ανάλυσης ή/και τις ποιότητας. Μήπως δεν έχεις ορίσει το PS3 σου στα 720P????
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Το εχω εξ' αρχης στα 720p λογω HIGH DEF READY Αυτονοειτο ειναι αυτο ... ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Εγω θα κανω αυτο που ειπαμε μεχρι εκει που μπορω (δεν ειμαι πλουσιος) ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ....
Predatorkill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Gherudos ευχαριστω πολυ φιλε μου, δουλεψε αψογα!!! Θελω μια χαρη απο σενα, εαν το κανεις μιλαμε για το απολυτο tool για τους fans του Apple TV... Εαν εχεις διαθεση και εαν βρεις λιγο χρονο, ριξε μια ματια εδω http://wiki.awkwardtv.org/wiki/List_of_file_formats_working_on_Apple_TV για να δεις τι υποστηριζει το Apple TV οσων αφορα τα βιντεο. Μπορω να σε βοηθησω στις δοκιμες εαν θες, εαν το "αμολυσεις" στο ιντερνετ σιγουρα θα εχεις αρκετα donations. Ξερω καποια μερη καλα που μπορω να το "διαφημησω". Υποψην οτι το Apple TV ειναι πολυ ζορικο στα Profils που δεχεται οσων αφορα το Η.264. Σε ευχαριστω και παλι.
KleKoR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δοκιμη στα 1080p χωρις επιτυχία! ο ηχος επαιζε μια χαρά αλλα το βιντεο δεν υπήρχε... black screen... δοκιμάζω με άλλο ματρόσκα τωρα.. να σημειώσω οτι το βιντεο που έγινε δοκιμή ήταν κομένο απο μένα με το mkvmerge για να χωρέσει μετά σε dvd5
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Gherudos ευχαριστω πολυ φιλε μου, δουλεψε αψογα!!! Θελω μια χαρη απο σενα, εαν το κανεις μιλαμε για το απολυτο tool για τους fans του Apple TV... Εαν εχεις διαθεση και εαν βρεις λιγο χρονο, ριξε μια ματια εδω http://wiki.awkwardtv.org/wiki/List_of_file_formats_working_on_Apple_TV για να δεις τι υποστηριζει το Apple TV οσων αφορα τα βιντεο. Μπορω να σε βοηθησω στις δοκιμες εαν θες, εαν το "αμολυσεις" στο ιντερνετ σιγουρα θα εχεις αρκετα donations. Ξερω καποια μερη καλα που μπορω να το "διαφημησω". Υποψην οτι το Apple TV ειναι πολυ ζορικο στα Profils που δεχεται οσων αφορα το Η.264. Σε ευχαριστω και παλι. Δεν κατάλαβα τι ζητάς από εμένα τι θέλεις να φτιάξω τέλος πάντων. Πάντως το apple tv απ ότι βλέπω παίζει τα πάντα εκτός απο AVDHD DVDs και το πρόγραμμά μου φτιάχνει μόνο AVCHD DVDs.
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δοκιμη στα 1080p χωρις επιτυχία! ο ηχος επαιζε μια χαρά αλλα το βιντεο δεν υπήρχε... black screen... δοκιμάζω με άλλο ματρόσκα τωρα.. να σημειώσω οτι το βιντεο που έγινε δοκιμή ήταν κομένο απο μένα με το mkvmerge για να χωρέσει μετά σε dvd5 Μάλλον αυτός ήταν ο λόγος(αν το δοκίμασες στο pc δεν θα έχεις βίντεο παρά μόνο ήχο,μόνο σε PS3 και bluray players λειτουργεί),διότι έγινε δοκιμή από άλλο παιδι σε forum του εξωτερικού σε ταινία 8GB στα 1080p και του δούλεψε.
agent_sumo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τελειο!!! Μετετρεψα αυτο : Planet.Earth.EP02.Mountains.2006.720p.HDDVD.x264-ESiR με υποτιτλους και το χαρηκα!Απιστευτο ντοκιμαντερ και εικονα!! Το μονο προβληματακι ειναι οτι οι υποτιτλοι με κουραζουν λιγο..δε ξερω γιατι (πολυ ασπροι)και οτι πηγα να μετρτρεψω αυτο lost.s04e06.720p.hdtv.x264-ctu (πιο μικρο file) αλλα μου εκανε program error και με τα 2 ειδη ηχων!! παραξενο...ηλπιζα να δουλευει και για τα hdtv απο σειρες... θα κανω κι αλλες Δοκιμες και θα επανελθω!!! Οπως και να χει φιλε το προγραμματακι τα σπαει!!!!Και στο εξωτερικο δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε κανενα forum!!Πιστευω θα κανει θραυση!!!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μια βλακωδης ερωτηση μονο : Υπαρχει περιπτωση να επιβαρυνεται το ματακι του Bluray του ps3?? (Παντως και ναι να μου πεις θα το λιωσω οσο δεν παει )
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Η επόμενη έκδοση θα έχει ρυθμίσεις για τους υπότιτλους,όπως επιλογή font,size,colour και θέση υποτίτλων και άλλα πολλά.Σοβαρά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα forums του εξωτερικού; Το ματάκι θα κουράζεται όσο κουράζεται και όταν παίζεις παιχνίδια οπότε κανένα πρόβλημα.
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Φιλε gherudos να ρωτησω τι γινεται οταν θελησει καποιος να βαλει 3-4 επεισοδια απο καποια τηλεοπτικη σειρα ? ειναι εφικτο αυτο η οχι ακομη ? Υγ. παιδια μην ειμαστε ΚΑΒΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ να κανετε καμια δωρεα στο παλικαρι .... Με το συμπαθειο δηλαδη δεν εχω οφελος απλα το σωστο να λεγεται ετσι ??? μην παρεξηγηθω δηλαδη κιολας .
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Φιλε gherudos να ρωτησω τι γινεται οταν θελησει καποιος να βαλει 3-4 επεισοδια απο καποια τηλεοπτικη σειρα ? ειναι εφικτο αυτο η οχι ακομη ? Υγ. παιδια μην ειμαστε ΚΑΒΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ να κανετε καμια δωρεα στο παλικαρι .... Με το συμπαθειο δηλαδη δεν εχω οφελος απλα το σωστο να λεγεται ετσι ??? μην παρεξηγηθω δηλαδη κιολας . Γίνεται απλά πρέπει να μετατρέψω τον κώδικα,δεν ξερω αν θα μπλέξει τα μπούτια του με τους υπότιτλους όμως.
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Διαβασε να δεις τι ειδα .... Εκανα το JOHN RAMBO το οποιο εχει στις ιδιοτητες αναλυση 1280χ528 ενω στον windows media player αψογα σαν matroska ... μετα απο μετατροπη με το δικο σου μου εμφανιζει την πρασινη μπαρα κατω που λεγαμε αφου εβαλα την παραπανω αναλυση .... Τωρα δοκιμαζω με την αυτοματη αναλυση 1280χ720 μπας και δω προκοπη αλλα φοβαμαι οτι δεν θα παιξει και παλι .... γιατι αυτη η διαφορα λες ? μηπως ειναι προβληματικο το αρχειο ματροσκα ? Το the signal 720p το εφτιαξε μια χαρα .... τι παιζει εδω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.