Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαδικασια ολοκληρωνεται κανονικα οπως την περιγραφεις. Παρ' ολα αυτα δεν παιζει.

Το DVD player ειναι Region 2. Μηπως πρεπει να το ξεκλιδωσω; Δεν το εχω κανει ποτε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια, καιω κανονικα το iso σε blu-ray αλλα στην τηλεοραση μου το δειχνει 4:3 και τους υποτιτλους στην μεση της οθονης(η τηλεορ. ειναι στο 16:9). τι κανω λαθος;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακολουθησα τα βηματα κανονικα, δημιουργησα ενα αρχειο .iso 2.5gb και με το nero το εκαψα σε ενα δισκακι αλλα το πλει δεν το αναγνωριζει

δεν με αφηνει καν να δω τα περιεχομενα του δισκου με το τριγωνο.εχεις καμια ιδεα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας,

Έκανα όλη την διαδικασία και όταν έφτασε η στιγμή να την κάψω την ταινια σε δυο dvd των 8,5 gb τοτε βλέπω ότι δεν χωράνε κατά 500 mb το καθένα περίπου, τι μπορώ να κάνω; :shifty:

Δημοσ.

Με την προηγούμενη έκδοση είχα καταφέρει να κάνω δυο -τρία δισκάκια ,με αυτήν μου δημιουργεί μόνο κάποιους φακέλους ,δεν δημιουργεί αρχείο iso;

Δημοσ.
Με την προηγούμενη έκδοση είχα καταφέρει να κάνω δυο -τρία δισκάκια ,με αυτήν μου δημιουργεί μόνο κάποιους φακέλους ,δεν δημιουργεί αρχείο iso;

Φυσικά και δημιουργεί αρχείο ISO.Είτε δεν κάνεις κάτι σωστά ή δεν κάνεις κάτι σωστά :P σβήσε όλα τα αρχεία και ξαναπροσπάθησε,επίσης μετονόμασε την ταινία σου σε άλλο όνομα.

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα να κάνω ένα δισκάκι.Το ποσοστο επιτυχίας παραμένει μικρό ,δοκίμασα καμια δεκαριά ταινίες ,για να μπορέσω να κάνω ένα dvd.

Δημοσ.

Αν οι ταινίες είναι συμπιεσμένες με άγνωστο codec φυσικό είναι να μην δουλέψει.Επίσης πρέπει να επιλέγεις σωστά τον ήχο αν είναι AC3 ή DTS διαφορετικά δεν προχωράει η διαδικασία.

Δημοσ.

Δοκίμασα τον ήχο και σε AC3 και DTS .

Όταν κάτι στο δίνουν free δεν είναι σωστό να γκρινιάζεις ,και εγώ δεν κατηγορώ το πρόγραμμα.

Απλά επειδή είχα δοκιμάσει την προηγούμενη έκδοση ,περίμενα σε αυτήν να είναι τα πράγματα πιο εύκολα και απλά.

Δημοσ.

Τελικά κατάφερα να κάνω τρία δισκάκια .

Όταν τα βάζω στο PS3 μου δείχνει ανάλυση 480p και μου βγάζει μια μεγάλη πράσινη μπάρα στο κάτω μέρος της τηλεόρασης.

Δημοσ.

Να χρησιμοποιείς μόνο αρχεία .mkv με ανάλυση 1280Χ720 αν χρησιμοποιείς πχ 1280Χ546 θα σου εμφανίζει την πράσινη μπάρα στο PS3,σε bluray players και στο PC δεν εμφανίζει την πράσινη μπάρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...