Expendable Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 το PS3 με τι ακριβώς specs αρχεία video παιζει ? eg 1080p ή 720p avc, LC acc ? ac3 ? μόνο mp4 ή αναγνωρίζει mkv προεκτάσεις ?
gherudos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μόνο .mkv και .mov δεν παίζει,όλα τα άλλα τα παίζει.Τα .mkv και .mov όπως και κάθε είδους αρχείο μπορεί να το παίξει μέσω της επιλογής media server.
tommy_angelo Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Πρώτα απ όλα ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι οτι επειδή δεν ειμαι κάτοχος PS3 ή κάποιου Sony Blu Ray player και έχω μεγάλο όγκο mkv αρχείων στους σκληρούς μου θέλω να μάθω αν αυτο που έχω προσπαθήσει να κάνω με το πρόγραμμα ως τώρα ειναι σωστό. Ακολουθώ πλήρως τις οδηγίες το καίω σε DVD5 δισκάκι το οποίο κατευθείαν με το που τελειώσει η εγγραφή μου παίζει με autorun σαν mkv με subtitles μαζί. Αυτό τώρα το δισκάκι που έχω θα ειναι συμβατό με Blu Ray players έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω αυτη τη διαδικασία για back up?Ή θα τις σβήσω και θα τις χάσω μια για πάντα? Ευχαριστώ και πάλι για την πολύ προσεγμένη δουλειά σου!
tommy_angelo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Κανείς..? Sorry που ξανακάνω post αλλα έχουν φλιπάρει οι σκληροί μου!!
sa3rdna Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 παίδες θέλω μια βοήθεια, αφού μετέτρεψα κανονικά μια ταινία που είχα και την έγραψα σε dvd όταν την βάζω στο powerdvd δεν παίζει ή μάλλον αρχίζει αλλά ακούω μόνο τον ήχο και δεν έχω καθόλου εικόνα δείχνει ένα μαύρο φόντο. αν πάω από το powerdvd κι επιλέξω να ανοίξει το αρχείο m2ts τότε παίζει κανονικά αλλά δεν μπορώ να επιλέξω τους υπότιτλους που θέλω. τι μπορεί να φταίει? για δώστε μου τα φώτα σας.
gherudos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Πρώτα απ όλα ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι οτι επειδή δεν ειμαι κάτοχος PS3 ή κάποιου Sony Blu Ray player και έχω μεγάλο όγκο mkv αρχείων στους σκληρούς μου θέλω να μάθω αν αυτο που έχω προσπαθήσει να κάνω με το πρόγραμμα ως τώρα ειναι σωστό. Ακολουθώ πλήρως τις οδηγίες το καίω σε DVD5 δισκάκι το οποίο κατευθείαν με το που τελειώσει η εγγραφή μου παίζει με autorun σαν mkv με subtitles μαζί. Αυτό τώρα το δισκάκι που έχω θα ειναι συμβατό με Blu Ray players έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω αυτη τη διαδικασία για back up?Ή θα τις σβήσω και θα τις χάσω μια για πάντα? Ευχαριστώ και πάλι για την πολύ προσεγμένη δουλειά σου! Θα είσαι ΟΚ φίλε μου,θα είναι συμβατό με PS3/PC και με οποιοδήποτε bluray deck υποστηρίζει avchd,δηλαδή πλέον όλα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:41 ---------- παίδες θέλω μια βοήθεια, αφού μετέτρεψα κανονικά μια ταινία που είχα και την έγραψα σε dvd όταν την βάζω στο powerdvd δεν παίζει ή μάλλον αρχίζει αλλά ακούω μόνο τον ήχο και δεν έχω καθόλου εικόνα δείχνει ένα μαύρο φόντο.αν πάω από το powerdvd κι επιλέξω να ανοίξει το αρχείο m2ts τότε παίζει κανονικά αλλά δεν μπορώ να επιλέξω τους υπότιτλους που θέλω. τι μπορεί να φταίει? για δώστε μου τα φώτα σας. Σου λείπουν κάποια acvhd codecs.Κατέβασε κάποια νεότερη έκδοση του powerdvd ή του Nero showtime.
sa3rdna Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 gherudos τελικά όντως ήταν θέμα αναβάθμισης, αλλά όχι του PowerDVD. το tsmuxer ήθελε update. ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. ΥΓ. να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, πως μπορώ να συμπιέσω μια ταινία .mkv? έχω μερικές και δεν χωράνε σε DVD για 100-200mb, υπάρχει καμιά λύση?
stoum Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για αυτό το πολύ βολικό και χρήσιμο πρόγραμμα.
hits Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Ειναι καινουργιος στο post. Εκανα οτι εχεις πει και μαλλον τελειωσε σωστα. Αυτο που δεν καταλαβα, και δεν ξερω αν εχει ηδη απαντηθει ειναι ΤΙ γραφω απο αυτα που δημιουργηθηκαν στο DVD; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:20 ---------- Τελικα το εκαψα το DVD. Ευχαριστω για το προγραμμα. Ψαχνω να βρω Blue Ray player για να τσεκαρω αν ειναι ΟΚ.
hits Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το DVD drive δεν το διαβαζει. Πως θα το δω στο powerDVD;
sigamhsoupw Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα! Η εικόνα ήταν πολύ καλή παρά την σχετικά μικρή ανάλυση του αρχικού .mkv (1280*544).
sa3rdna Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Το DVD drive δεν το διαβαζει. Πως θα το δω στο powerDVD; Από τη στιγμή που είναι AVCHD disk, δλδ είναι DVD με format από bluray τότε το DVD του υπολογιστή σου πρέπει να το διαβάζει και άρα να το παίζει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.