Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λεω πολυ καλη η δουλεια ρε ghrudos αλλα δεν αναλυεις καθολου τα πραγματα και τα γραφεις ως εχουν.Εγω για παραδειγμα πατησα στο google την ιδια ονομασια με το θεμα και μου εβγαλε πολλες ξενες σελιδες με δικα σου θεματα αλλα εκει περα τα ανελυες πολυ περισσοτερο...Τελος παντων,μηπως ξερεις πως μπορω να αφαιρεσω την πρασινη λεζαντα?

Φιλικα προς

Ghrudos

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι όσο αναλυτικό χρειάζεται,οι υπόλοιποι πως το κατάφεραν δηλαδή με την πρώτη;

Όσο για τις πράσινες μπάρες έχει πολυσυζητηθεί το θέμα,είναι θέμα firmware στα bluray decks και στο PC παίζει χωρίς πράσινες μπάρες.Αν θες να μην εμφανίζονται πράσινες μπάρες πρέπει η ταινίες που χρησιμοποιείς να έχουν ανάλυση 1280Χ720 ή 1920Χ1080.

Δημοσ.

Αν και δεν είχα χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες, δεν βρήκα κάπου να αναφέρεται αν μπορούμε χρησιμοποιώντας αυτό το χρησιμότατο προγραμματάκι να βλέπουμε τα HD video μέσω σκληρού δίσκου ή με φλασάκι (με USB σύνδεση); Δηλαδή να μην ανακατεύουμε δισκάκια DVD.

Γίνεται?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

γεια χαρα

μετα απο μερικες προσπαθειες καταφερα να γραψω μερικες ταινιες:

-ταινιες με αναλυση 1280Χ720 γραφτηκαν μια χαρα και παιζουν κανονικα στο sony 550.

Το μονο προβλημα ειναι οτι η εικονα ειναι full screen .. (χωρις ομως να χανει απο πανω - κατω - δεξια - αριστερα.. ) και παρα τις προσπαθειες για αλλαγη (letter box η pan scan) ειτε απο το sony ειτε απο την tv παραμενει σε full screen (μηπως επρεπε να ρυθμισω κατι στο προγραμμα του φιλου μας?)

- ταινιες με αναλυση 1280Χ544 και 1280χ528 ενω γραφτηκαν κανονικα, στο sony παιζουν παλι full screen αλλα με μια καθετη γραμμη στη μεση της οθονης.. (αριστερα της γραμμης κανονικη εικονα - δεξια της γραμμης κατι σαν το αρνητικο της αριστερης πλευρας).. η πλακα ειναι οτι οταν παταω το search scene παγωνει την εικονα και φαινεται κανονικα χωρις καθετη γραμμη αλλα οταν παταω "play" ξανα τα ιδια..

αυτο και στην περιπτωση που στο προγραμμα αφηνω το 1280Χ720 ως εχει και στην περιπτωση που το αλλαζω σε 1280Χ544 η 528 αναλογα την αναλυση της ταινιας,,

κανω κατι λαθος στο προγραμμα?

εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα (την καθετη γραμμη στην οθονη)?

- σε ταινιες με αναλυση 1920χ1080, εκτος του οτι τις χωριζουμε σε δυο .iso για να χωρεσουν.. πρεπει να αλλαζει η αναλυση στο προγραμμα σε 1920χ1080 οπως η ταινια η να μενει ως εχει? (1280χ720)?

αν μπορει καποιος ας απαντησει..

ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

Φιλε μου gherudo σου ζητω συγνωμη που σε ενοχλω αλλα θα ηθελα την βοηθεια σου προσπαθω πανω απο 20μερες γιαυτο το προγραμμα[AVCHD]κανω ακριβως οτι λες στις οδηγιες και μου βγαζει file or folder does not axist.Αν μπορουσες σε παρακαλω πολυ να μου ελεγες τι κανω λαθος αναλυτικα με ελληνικες ωρολογιες γιατι ειμαι προταρης στους υπολογιστες και με ενδιαφερει πολυ το ωραιο σου αυτο προγραμμα.χιλια ευχαριστω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:13 ----------

Φιλε μου gherudo σου ζητω συγνωμη που σε ενοχλω αλλα θα ηθελα την βοηθεια σου προσπαθω πανω απο 20μερες γιαυτο το προγραμμα[AVCHD]κανω ακριβως οτι λες στις οδηγιες και μου βγαζει file or folder does not axist.Αν μπορουσες σε παρακαλω πολυ να μου ελεγες τι κανω λαθος αναλυτικα με ελληνικες ωρολογιες γιατι ειμαι προταρης στους υπολογιστες και με ενδιαφερει πολυ το ωραιο σου αυτο προγραμμα.χιλια ευχαριστω

Μετα απο πολυ αγωνα καταφερα και δημιουργισα ISO αλλα οταν το γραφω σε dvd γραφετε σε μορφη data με αποτελεσμα να μην παιζει στο ps3. Mηπως για αλλη μια φορα μπορεις ναμε βοηθησεις σε παρακαλω.Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.
Δε γράφεις το ISO στο DVD, πας από το Burn Image

φιλε μου καλε αν γνωριζεις πες μου σε παρακαλω παω στο Burn Image και μετα τι κανω.Γιατι εγω θελω να το γραψω σε dvd για να παιξει στο ps3.Σευχαριστω για την βοηθεια σου

Δημοσ.
φιλε μου καλε αν γνωριζεις πες μου σε παρακαλω παω στο Burn Image και μετα τι κανω.Γιατι εγω θελω να το γραψω σε dvd για να παιξει στο ps3.Σευχαριστω για την βοηθεια σου

Κάνε δεξί κλίκ στο ISO και επέλεξε το Burn with imgburn.

Αν δεν σου εμφανίζει αυτή την επιλογή κατέβασέ το imgburn και κάνε το install.2ΜΒ είναι περίπου και δωρεάν.

Δημοσ.

Burn image και του βρίσκεις το αρχείο ΙΣΟ που θες να γράψεις

Δημοσ.
Κάνε δεξί κλίκ στο ISO και επέλεξε το Burn with imgburn.

Αν δεν σου εμφανίζει αυτή την επιλογή κατέβασέ το imgburn και κάνε το install.2ΜΒ είναι περίπου και δωρεάν.

και μετα με το imgburn το γραφω σε απλο DVD? Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:15 ----------

Burn image και του βρίσκεις το αρχείο ΙΣΟ που θες να γράψεις[/QUOT σε ευχαριστω πολυ.μετα με το imgburn το γραφω σε απλο dvd?
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εγω διορθωσα ενα mkv και μου εφτιαξε 2 φακελους, τον εναν bdmv kai enan certificate

τα καιω αυτα οπως ειναι σε ενα ντιβιντι?

και ειμαι κομπλε?

επισης αν διορθωσω ενα μεγαλο mkv και γινει ο φακελος bdmv, μετα πως γινεται απο το φακελο αυτο να μπορεσω να δημιουργησω 2 δισκακια και οχι ενα? ευχαριστω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμένα μου βγάζει λάθος όταν παει να γραψει μόνο του στο imgburn λεει δεν επιτρεπεται προσβαση στο αρχειο. μηπως δεν κανω κατι καλα|?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:25 ----------

τελικα το εγραψα αλλα δεν εχει υποτιτλους τι αλλο να κανω. φιλε βοηθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...