gherudos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ας ελπίσουμε πως σε κάποιο μελλοντικό firmware update θα το διορθώσουν αυτό.
axaxouxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε gherudos .... Μετα απο επιμονες και επιπονες προσπαθειες μπορω να πω πως το προγραμματακι σου δεν μπορει να μετατρεψει αρχεια MKV αναλυσης... 1920Χ816 1920Χ1040 στην δευτερη παραπανω αναλυση δεν ξεκιναει καν ......ενω στην πρωτη ξεκιναει αλλα δεν Αρα μετατρεπει μονο αρχεια 1280χ720-544-688 (με καποιους περιορισμους) και αρχεια 1920Χ800 ΤΕΛΕΙΑ 1920Χ1080 δεν εχω βρει να δοκιμασω ΑΥΤΑ ... Χρεισημοποιω την βερσιον 2.1 του προγραμματος σου εχει σημασια η εχεις διορθωσει τιποτα στην νεωτερη ?
gherudos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δεν φταίει η ανάλυση αλλά η κωδικοποίηση της ταινίας προφανώς.Καλύτερα να δοκιμάσεις την τελευταία έκδοση
giorgiobos1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 γεια χαρα σε ολους προσφατα βρηκα το τοπικ αυτο.. μπραβο στο φιλο με το προγραμμα του.. το οποιο και προσπαθησα να χρησιμοποιησω.. καταρχην να πω οτι εχω μια full HD SAMSUNG δυνδεδεμενη με HDMI με ενα SONY BLURAY S-550. (να ναι καλα η παρεα μου που το εκανε δωρο) το οποιο διαβαζει κανονικα AVCHD. κατεβασα το προγραμμα .. extract σε C:/ αρα C:/Advanced_High_Definition_Disk_Creator_v2.9B_by_Gherudos. κατεβασα και ενα μικρο αρχειακι mkv για δοκιμη. (ονομασια TY.mkv) ερωτηση: το αρχειο αυτο (TY.mkv) πρεπει να μπει στον παραπανω φακελο ? (C:/Advanced_High_Definition_Disk_Creator_v2.9B_by_Gherudos) και αν ναι σκετο.. η μεσα σε καινουριο φακελο και με τι ονομα? βαζοντας σκετο το ΤΥ.mkv στο C:/Advanced_High_Definition_Disk_Creator_v2.9B_by_Gherudos αρχιζει να μετραει αλλα φτανει ως το 1.8% complete και μετα τελος οπως φαινεται στην φωτο που επισυναπτω.. οσο αφορα το προγραμμα βαζω το mkv χωρις καταληξη δηλαδη σκετο (ΤΥ), τσεκαρω το "χωρις υποτιτλους", επισης το dolby surround AC3 και αφηνω αναλυση 1280 720 με 23976. αφου σταματα στο 1.8% δεν λειτουργει σωστα και το imageburn που ανοιγει αυτοματα..και τρεχει για μερικα δευτερολεπτα. αποτελεσμα να εμφανιζονται δυο φακελοι με τις ονομασιες "bluray" και "disk1" αλλα με ISO Ο kb. σιγουρα κατι κανω λαθος... συγνωμη αν σας κουρασα.. αλλα οσο περισσοτερες λεπτομερειες δωσω τοσο περισσοτερο θα σας κατατοπισω για το σημειο που υπαρχει προβλημα.. θα μπορουσε καποιος να μου πει τι να κανω ακριβως.. ισως βημα βημα τις σωστες ρυθμισεις.. διαβασα ολα τα ποστ απο την αρχη.. αλλα μαλλον μπερδευτηκα παραπανω.. ευχαριστω πολυ περιμενω απαντηση
gherudos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε με άλλο αρχείο .mkv ίσως είναι προβληματικό.
dazeman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Συγχαρητήρια gherudos για την δουλειά σου! (άντε να φανεί η δύναμη των ελλήνων στην πληροφορική ) Μια ερώτηση, (ίσως να έχει απαντηθεί, αλλά είναι πολλέ οι σελίδες), όποιος ξέρει άς μου απαντήσει: Το αποτέλεσμα (οι φάκελοι δηλαδή BDMV & CERTIFICATE) εάν γραφούν με το imgburn σε οποιοδήποτε κοινό δισκάκι DVD μπορεί να παιχτεί αναγνωρίζοντάς το ως BD disk σε οποιοδήποτε blu-ray ή μόνο σε bd player $ony και ps3; Δηλ. θα παίζει σε BD οδηγό notebook που δεν είναι $ony ; Eyxaριστώ !
johnnyelectro Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Συγχαρητήρια gherudos για την δουλειά σου! (άντε να φανεί η δύναμη των ελλήνων στην πληροφορική )Μια ερώτηση, (ίσως να έχει απαντηθεί, αλλά είναι πολλέ οι σελίδες), όποιος ξέρει άς μου απαντήσει: Το αποτέλεσμα (οι φάκελοι δηλαδή BDMV & CERTIFICATE) εάν γραφούν με το imgburn σε οποιοδήποτε κοινό δισκάκι DVD μπορεί να παιχτεί αναγνωρίζοντάς το ως BD disk σε οποιοδήποτε blu-ray ή μόνο σε bd player $ony και ps3; Δηλ. θα παίζει σε BD οδηγό notebook που δεν είναι $ony ; Eyxaριστώ ! Εγώ πάντως που το δοκίμασα έπαιξε σε bluray deck της Samsung και σε blueray lg στο pc κανονικότατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο ήχο, σε frames κτλ... Το πρόγραμμα που έφτιαξε ο φίλος μας είναι άπαιχτο, για άλλη μια φορά μπράβο!!!
dazeman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ johnnyelectro Το δοκιμάζω αμέσως !!
gherudos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά θα σου παίξει,αρκεί να έχεις το τελευταίο PowerDVD ή το τελευταίο Nero suite.
gherudos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Τελικά βρέθηκε λύση για αναλύσεις διαφορετικές των 1280Χ720 και 1920Χ1080 δεν υπάρχουν πράσινες μπάρες απλά η ταινία σηκώνεται πιο πάνω και έχει μόνο μια μεγάλη μάυρη μπάρα κάτω.Δεν σου σπάει το μάτι.
DjBac Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μας gherudos για το πρόγραμμά του!! Μία μικρή ερώτηση. Αν δεν βάλω subs δουλέυει άψογα. Αν βάλω, τότε μου δημιουργεί ένα iso 1,12MB περίπου και τίποτε άλλο. Κάνω κάτι λάθος?
pavlos77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Παιδια εγω παντως βαζω την ταινια και τους υποτιτλους στον φακελο DISK1 και μετα πηγαινω στο προγραμμα και βαζω το ονομα της ταινιας και των υποτιτλων οπου ειναι το ιδια(αλλα δεν βαζω την διευθυνση δηλαδη C:\Program Files κ.τ.λ)μονο το ονομα και υστερα επιλεγω with subtitles,επιλεγω τον ηχο και τελος ρυθμιζω την αναλυση.Παταω στο κουμπι Create meta file και μετα στο Create 1st Disk και μου λεει να πατησω ναι ή οχι και παταω οχι και αρχιζει να μου το γραφω.Και στο τελος το ανοιγω με το Alcohol ( δηλαδη το κανω image) και μου βγαζει μονο τους υποτιτλους και την ταινια...Ειναι σωστη ολη η διαδιακασια? Τελικα καταφερα να τα κανω ολα μια χαρα το μονο που δεν πετυχα ηταν να ενσωματωσω τους υποτιτλους και επιπλεον θελω να μου πειτε πως μπορω να αφαιρεσω την πρασινη λεζαντα...
john_who Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δεν βγαίνουν οι υπότιτλοι Πατάω Create meta file-Create 1 Disk όταν τελειώσει πατάω Create 2 Disk,ανοίγει μετά από κάποια ώρα το Imageburn και δημιουργεί τα δυο isο,τα κάνω εγγραφή με το Nero ,βάζω στο PS3 πατάω Δ και subtitles και βγάζει there is no subtitles Βοήθεια gherudos, βρήκες το μπελά σου... ;-)
gherudos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 οι υπότιτλοι έχουν το όνομα gladiator.srt Μήπως οι υπότιτλοι περιέχουν κανένα χαρακτήρα που κάνει το πρόγραμμα να κολλάει;Μήπως είναι χαλασμένοι οι υπότιτλοι; Ο pavlos77 βάζει λέει τα αρχεία μέσα στο φάκελο DISK1,πείτε μου δηλαδή αν γράφει πουθενά ότι πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο,ρε παιδιά το πρόγραμμα είναι δοκιμασμένο,λειτουργεί στην εντέλεια αν κάτι δεν σας λειτουργεί σωστά είναι γιατί βαρεθήκατε να διαβάσετε τις οδηγίες.Ήμαρτον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.