gherudos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μόλις ανέβασα την τελική έκδοση bug free(χωρίς bugs) και κάποιες νέες λειτουργίες. Διαβάστε το αρχικό μήνυμα στην πρώτη σελίδα...
axaxouxas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καλησπερα φιλε μου . Το AVCHD DVD που λες το βγαζει αυτοματα ? η ειναι μια διαδικασια που θα κανω εγω ? Το αρχειο .meta ποση ωρα κανει να το τελειωσει ? ωστε μετα να πατησω το .ISO Παντως φαινεται πολυ απλο και ευχρηστο προγραμματακι .... Με το που θα καταφερω να ΔΩ επιτελους High definition εργο Την αλλη μερα θα σου βαλω στο site ΔΩΡΕΑ ΕΚΠΛΗΞΗ Κατι αλλο που θελω να σε ρωτησω η ταινια που θα φτιαχτει θα ειναι με ΤΣΑΠΤΕΡΣ ? η θα ειναι χυμα ?
gherudos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 To AVCHD DVD είναι το ISO που θα σου δημιουργήσει.Το κάνει αυτόματα. Όταν πατήσεις το πλήκτρο create meta file το δημιουργεί αμέσως και αυτόματα οπότε μόλις το πατήσεις πατάς αμέσως το create ISO. Είναι και απλό και εύχρηστο,μόλις το δοκιμάσεις θα καταφέρεις να δεις αμέσως την πρώτη σου ταινία σε HD στο PS3.Η ταινία θα έχει chapters των 5 λεπτών. Σ ευχαριστώ.
KleKoR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ωραία δουλειά φίλε! Δεν το δοκίμασα ακόμα αλλα το βραδάκι θα δω τι ψαρια πιάνει!! σε τι firmaware έχεις κάνει τις δοκιμές? 2.36 ή παλιότερο?
gherudos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σ ευχαριστώ.Δεν παίζει ρόλο το firmware,το codec υπάρχει στο PS3 από το firmware 2.00 Πάντως έκανα update σε 2.36 για να παίζω metal gear online ^^
axaxouxas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 φιλε μου το εκανα οπως ειπες αλλα το ISO ειναι 6.62 ΜΒ και ενα αλλο αρχειο MDS 4.22 KB Δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος . Κατι αλλο πολυ συμμαντικο το προγραμμα κανω να το διαγραψω γιατι εχει εξαφανιστει το αρχειο run και δεν διαγραφεται (βγαζει μυνημα οτι το προγραμμα λειτουργει ειναι απασχολημενο) οποτε κανω επανεκινηση στον υπολογιστη για διαγραφη ωστε να το εγκαταστησω παλι τι παιζει ? μαλλον δεν θα χαρω high definition ακομη ....
KleKoR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 όλα καλά!!! πρόβλημα με αρχεια mkv 4.36gb που η εικόνα βγαίνει μεγαλύτερη και δεν χωράει σε dvd5 και αν μπορείς να βάλεις μαυρο widht στους υποτίτλους γιατι σε σκηνές με ασπρο backround δεν φαίνονται οι υπότιτλοι
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μόλις δημιούργησα την τελική(ελπίζω) έκδοση του προγράμματός μου. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε AC3 και DTS ήχο.Κάποιοι χρήστες είχαν πρόβλημα επειδή το πρόγραμμα έψαχνε για AC3 και επειδή τα αρχεία τους είχαν DTS το έκανε να κρασάρει.Τώρα αν σας κολήσει το πρόγραμμα επιλέξτε DTS.Κατεβάστε την έκδοση 2.0 από το πρώτο post. @axaxouxas το πρόβλημά σου ήταν μάλλον ο DTS ήχος,δοκίμασε την νέα έκδοση να δεις που θα σου δουλέψει
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 όλα καλά!!! πρόβλημα με αρχεια mkv 4.36gb που η εικόνα βγαίνει μεγαλύτερη και δεν χωράει σε dvd5 και αν μπορείς να βάλεις μαυρο widht στους υποτίτλους γιατι σε σκηνές με ασπρο backround δεν φαίνονται οι υπότιτλοι Σκέφτομαι να βάλω επιλογή για να σπάει σε 2 DVD5 αλλά θέλει αρκετή δουλειά και το Σάββατο γράφω 2 τελικές προόδους (η μια πρόοδος στην visual basic πόσο να πάρω άραγε; )
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 μόλις δημιούργησα την τελική(ελπίζω) έκδοση του προγράμματός μου.Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε AC3 και DTS ήχο.Κάποιοι χρήστες είχαν πρόβλημα επειδή το πρόγραμμα έψαχνε για AC3 και επειδή τα αρχεία τους είχαν DTS το έκανε να κρασάρει.Τώρα αν σας κολήσει το πρόγραμμα επιλέξτε DTS.Κατεβάστε την έκδοση 2.0 από το πρώτο post. @axaxouxas το πρόβλημά σου ήταν μάλλον ο DTS ήχος,δοκίμασε την νέα έκδοση να δεις που θα σου δουλέψει Μαλλον κατι ειδα για AC3 θα δοκιμασω το απογευμα η το μεσημερι αν τελειωσω γρηγορα την δουλεια μου
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Σκέφτομαι να βάλω επιλογή για να σπάει σε 2 DVD5 αλλά θέλει αρκετή δουλειά και το Σάββατο γράφω 2 τελικές προόδους (η μια πρόοδος στην visual basic πόσο να πάρω άραγε; ) Σιγουρα θα παρεις μεγαλη βαθμολογια αν κρινω απο αυτο που εφτιαξες .... Μην αγχωνεσαι και θα τα καταφερεις .... ειμαι σιγουρος. Ασε για λιγο τις αναβαθμησεις και κοιτα τα μαθηματα σου.... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Το δοκιμασα τωρα και δουλεψε οπως καταλαβα . ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ Ε ???? αλλα δεν μου το γραφει μου βγαζει ενα μυνημα .... δεν καταλαβαινω τι λεει αλλα εβαλα εξαναγκασμενη εγγραφη και περιμενω .... Ειδωμεν .... Υγ. Βαλε οταν μπορεσεις και μια επιλογη για τυπο μεσου αναπαραγωγης δηλ. (Blu-Ray25 - Blu-Ray50 - DVD 5 - DVD 9) Θα ειναι καλο και για οσους παρουν μελλοντικα αντιγραφικο BLU-RAY ....
axaxouxas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τελικα δουλεψε !!!! ΜΠΡΑΒΟ φιλε gherudos Αψογο προγραμμα Τωρα να σου επισημανω καποιες ατελειες οι οποιες μπορει να μην ειναι εφικτο να φτιαχτουν.... 1ον. οι μαυρες μπαρες δεν υπαρχουν και ανοιγουν την εικονα πολυ (χανει λιγο σε ποιοτητα αλλα σε σχεση με DVD δεν υπαρχει συγκριση) Αν υπηρχε τροπος να παιζει οπως στον πλαγερ του υπολογιστη με μπαρες θα ηταν το ιδανικο.... ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ) 2ον. οι υποτιτλοι ειναι πολυ χαμηλα αλλα φαινονται και ειναι λιγο μεγαλουτσικοι αν μπορουσε να μικρυνουν λιγο και να ανεβουν στην οθονη επεισης λιγο (για χιλιοστα μιλαμε τωρα) Υγ. Μακαρι να ημουν ο καθηγητης σου .... ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
agent_sumo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 φιλε μου ετσι και το εχεις καταφερει το εγχειρημα σου τι να πω????Απλα respect (και σιγουρη δωρεα οσο μπορω)! ειμαι στη δουλεια τωρα και ανυπομονω να παω σπιτι να το δοκιμασω!!! εχω ps3 απο το μαρτιο και δεν εχω καταφερει να δω hd υλικο με υποτιτλους ακομα!!! και επειδη ο υπολογιστης μου εχει παλιωσει και δεν την παλευει με αναπαραγωγη HD υλικου περιμενα κατι σαν και αυτο!!! ελπιζω ολα να πανε καλα.. οι αποριες μου ειναι η εξης : λογικα δε θα βολευει με dvd5 αφου σχεδον ολες οι ταινιες ειναι 4,36GB και λογικα θα μετατρεπονται σε 4,6 - 4,8gb οποτε ειναι ενα προβλημα και δευτερον σιγουρα με υποτιτλους κανει λιγη ωρα για την μεμτατροπη(και σε σχετιλα παλιο pc P4 2.6ghz)??!Μεχρι τωρα δεν το εχει καταφερει κανεις!!! Χιλια ευχαριστω παντως ασχετα με το αποτελεσμα!!και καλη επιτυχια στις εξετασεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.