gherudos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Έ-ε-ερχεται!!! Κατάφερα με επιτυχία να κόψω τις μεγαλύτερες ταινίες σε 2 κομμάτια ώστε να χωρέσουν σε 2χDVD5. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με τις τελευταίες πινελιές.Ίσως σε λίγες ημέρες να είναι έτοιμο.
dreaming123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο gherudo!!! Το περιμένουμε πολλά άτομα αυτό!!!
gherudos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μην περιμένετε το νέο gui καθώς θέλει πάααααρα πολύ κώδικα και βαριέμαι να γράφω αυτή τη στιγμή.Θα είναι το παλιό gui ελαφρά τροποποιημένο με την απλή έξτρα λειτουργία split.Μόλις δοκίμασα Back to the future 3 και το έκοψε σε 2 μέρη και έπαιξε άψογα και στο PS3 αλλά και στο PC και με ελληνικούς υπότιτλους -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 06 : 38 : 16----- Η στιγμή που όλοι περιμένατε Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση από το πρώτο μήνυμα. Τονίζω ότι δεν είναι το νέο gui,είναι το παλιό,αφαίρεσα κάτι άχρηστα πράγματα και κώδικα κι επίσης πρόσθεσα την επιλογή για να κόψετε την ταινία σε 2 μέρη. Το αποτέλεσμα είναι άψογο,μπορείτε να το κάνετε extract όπου θέλετε,πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα με υποφακέλους κτλπ,δοκίμασα το Back To The Future και αύριο θα κάνω όλες μου τις ταινίες Μετά από μερικές ώρες σκληρής δουλειάς νομίζω ότι μου αξίζει να δώ το Lost επιτέλους. Όποιος θέλει να κάνει δωρεά για να στηρίξει την προσπάθειά μου μπορεί μέσω paypal στο [email protected] (αρκετά δισκάκια χάλασα μην είστε τσίπηδες ). Οδηγίες Χρήσης 1)Εισάγετε το όνομα του αρχείου mkv και srt χωρλις τις καταλήξεις .mkv και .srt 2)Επιλέξτε αν θα συμπεριλάβετε εξωτερικούς υπότιτλους ή όχι. 3)Επιλέξτε τον ήχο AC3 ή DTS. 4)Επιλέξτε την επιλογή split μονάχα αν το αρχείο mkv δεν μπορεί να χωρέσει σε ένα δισκάκι dvd5. 5)Πατήστε Create meta file. 6)Πατήστε Create 1st Disk. 7)Εάν είχατε επιλέξει το split μόλις τελειώσει η διαδικασία κατασκευής του Disk1 πατήστε το κουμπί Create 2nd Disk. Αυτό ήταν,τοποθετήστε το δισκάκι σας στο Playstation 3 ή σε κάποιο $ony Bluray Player και απολαύστε την ταινία σας σε High Definition. Για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους πατήστε Δ και επιλέξτε subtitle options. Η όλη διαδικασία παίρνει 2-5 λεπτά για τη δημιουργία του ISO. Gherudos PSPGR TEAM http://www.pspgr.net PS2MODZ PARADISE TEAM http://www.alucard.cc Αν εκτιμάτε τη δουλειά μας μπορείτε να κάνετε μια δωρεά στο [email protected] Προηγούμενες εκδόσεις 2.9B -Προσθήκη επιλογής για κόψιμο του ISO σε 2 μέρη ώστε να χωρέσει ολόκληρη η ταινία σε 2 DVD5. -Αφαίρεση άχρηστων επιλογών. 2.2 Προσθήκη επιλογής γραμματοσειράς και μεγέθους. 2.1 Bug free 2.0 Η τελική έκδοση του προγράμματος,κάποιοι φίλοι μας είχαν πρόβλημα γιατί το mkv αρχείο τους περιείχε αρχείο ήχου DTS και το πρόγραμμα δεν μπορούσε να τον επεξεργαστεί σωστά.Σ αυτή την έκδοση διορθώθηκε και προστέθηκε η επιλογή τύπου αρχείου ήχου AC3 και DTS. 1.1.1 Προστέθηκε η επιλογή ύπαρξης ή όχι υποτίτλων. 1.0 Διόρθωση των προηγούμενων bugs+ επιλογή ρύθμισης ανάλυσης και fps. 0.9 Πολλά bugs σχετικά με την επιλογή των υποτίτλων. -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 12 : 08 : 14----- Παιδιά μόλις ανέβασα νέα έκδοση,κατεβάστε την γιατί ανακάλυψα ένα μικρό BUG.
v-tidus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μια ερώτηση, αν κάποιος θέλει να γράψει πολλά επεισόδια κάποιου anime πχ, μπορεί να τα βάλει στο ίδιο dvd?
gherudos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 1 αρχείο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμά μου.Ίσως σε μελλοντική έκδοση να προσθέσω αυτή τη λειτουργία.
speedy23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Κατ'αρχας συγχαρητηρια για το προγραμματακι σου φιλε.Πολυ απλο και λειτουργικο.Σημερα ασχοληθηκα για πρωτη φορα μαζι του και εχω το εξης ερωτημα:Εκανα τα βηματα που λες και μου δημιουργηθηκε ενας φακελος disk 1 ο οποιος εχει κατι υποφακελους μεσα στους οπoιους υπαρχει ενα αρχειο 2.4 gb.Εβαλα για δοκιμη ενα επεισοδιο του prison break που εχει αρχικο μεγεθος 2.1Gb.Η καταληξη του παραχθεντος ειναι.m2ts.Το εγραψα με το img burn και επειδη δεν εχω ακομα Blu ray player προσπαθησα να το δω με το Nero show time αλλα το προγραμμα κρασαρει οταν το επιλεγω να το ανοιξω να παιξει το αρχειο αυτο.Δοκιμασα με το Km player και παιζει κανονικοτατα μονο που δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι.Απλα η ερωτηση μου ειναι αν εχω κανει κανα λαθος στo φτιαξιμο του .iso ή αν η διαδικασια που ακολουθησα ειναι η σωστη και θα παιξει σε ενα blu-ray player.
speedy23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Κατ'αρχας συγχαρητηρια για το προγραμματακι σου φιλε.Πολυ απλο και λειτουργικο.Σημερα ασχοληθηκα για πρωτη φορα μαζι του και εχω το εξης ερωτημα:Εκανα τα βηματα που λες και μου δημιουργηθηκε ενας φακελος disk 1 ο οποιος εχει κατι υποφακελους μεσα στους οπoιους υπαρχει ενα αρχειο 2.4 gb.Εβαλα για δοκιμη ενα επεισοδιο του prison break που εχει αρχικο μεγεθος 2.1Gb.Η καταληξη του παραχθεντος ειναι.m2ts.Το εγραψα με το img burn και επειδη δεν εχω ακομα Blu ray player προσπαθησα να το δω με το Nero show time αλλα το προγραμμα κρασαρει οταν το επιλεγω να το ανοιξω να παιξει το αρχειο αυτο.Δοκιμασα με το Km player και παιζει κανονικοτατα μονο που δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι.Απλα η ερωτηση μου ειναι αν εχω κανει κανα λαθος στo φτιαξιμο του .iso ή αν η διαδικασια που ακολουθησα ειναι η σωστη και θα παιξει σε ενα blu-ray player.
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εσύ χρησιμοποίησες το ISO ή χρησιμοποίησες το αρχείο .m2ts? Αν χρησιμοποιήσεις το ISO θα εμφανιστούν υπότιτλοι,αν πάρεις απλά το αρχείο .m2ts δεν θα εμφανιστεί.
gherudos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εσύ χρησιμοποίησες το ISO ή χρησιμοποίησες το αρχείο .m2ts? Αν χρησιμοποιήσεις το ISO θα εμφανιστούν υπότιτλοι,αν πάρεις απλά το αρχείο .m2ts δεν θα εμφανιστεί.
speedy23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Εσύ χρησιμοποίησες το ISO ή χρησιμοποίησες το αρχείο .m2ts?Αν χρησιμοποιήσεις το ISO θα εμφανιστούν υπότιτλοι,αν πάρεις απλά το αρχείο .m2ts δεν θα εμφανιστεί. Χρησιμοποιησα το .m2ts διοτι μονο αυτο βρηκα.Που ειναι το .iso?Ειναι μεσα σε καποιο φακελο διοτι εγω μονο το .m2ts βρηκα και συνεπως αυτο εβαλα να παιξει.
gherudos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το ISO στο φτιάχνει στο root του δίσκου που έχεις το πρόγραμμα,για δες στο C:\
bomberb17 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Γίνεται να φτιάξεις ένα DVD το οποίο θα έχει παραπάνω από 1 mkv αρχεία; Π.χ. θέλω να φτιάξω ένα με 4 επεισόδεια του prison break...
gherudos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 4 επεισόδια δεν χωράνε,ίσως σε μελλοντική έκδοση να προσθέσω αυτή τη δυνατότητα.
axaxouxas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ ..... Μονο σε SONY BD PLAYER γινεται ''δουλεια'' με τα DVD 5-9 .... ΚΙ ΕΞΗΓΩ ........ Πηρα το LG BD300 για να ταιριαζει με την LG SCARLET 37'' αφου το κοντρολ του λειτουργει και την τηλεοραση.... (αναθεμα με, μεχρι τελευταια στιγμη ελεγα για SONY η για PS3).....και τα DVD 5-9 τα βγαζει error ενω τα Blu-Ray εγγραφης και επανεγγραφης ok !!!!! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ?
gherudos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν υποστηρίζει το πρότυπο AVCHD γιατί το αγόρασες;Δεν ήξερες δεν ρώταγες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.