Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν μπορεί να το ανοίξει γιατί πιθανόν να είναι χαλασμένο το .mkv

Tελικα βρηκα το λαθος και επεσες μεσα.:-DΤο mkv ειχε κωδικοποιηθει περιεργα γιατι ηταν μονο 1,45gb πραγμα που σημαινει οτι δεν ηταν κανονικο hd αλλα σπλιταρισμενο ωστε να ειναι πιο μικρο σε μεγεθος.;)Δοκιμασα το dark knight που ηταν 7,45gb και αναλυση 1920/1080p και μου εβγαλε το iso μια χαρα.:mrgreen:Το δοκιμασα και στο nero για να δω αν παιζει και ολα τελεια και με υποτιτλους!;)Τωρα περιμενω πως και πως να αγορασω ενα dvd9 ωστε να το απολαυσω και στο ps3.Δεν μου εβγαλε πρασινες γραμμες και οι υποτιτλοι ηταν στην σωστη θεση.:PΠιστευω πως το ιδιο θα δω και στο ps3.Α και κατι αλλο την ταινια την εβαλα μεσα στο φακελο χωρις την καταληξη mkv.Οποτε την εβαζα με την καταληξη δεν εβρισκε το mkv.Τους υποτιτλους κανονικα με καταληξη srt.Και στο προγραμμα χωρις καταληξεις και στα 2.

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α και κατι αλλο την ταινια την εβαλα μεσα στο φακελο χωρις την καταληξη mkv.Οποτε την εβαζα με την καταληξη δεν εβρισκε το mkv.

Αυτό γινόταν, επειδή δεν είχες ρυθμίσεις από τους φακέλους να σου εμφανίζει το Full Path των αρχείων ακόμα και αυτών που είναι γνωστών. Έτσι όταν του έλεγες εσύ για παράδειγμα Dark_Knight.mkv, στην ουσία ήταν Dark_Knight.mkv.mkv. Με λίγα λόγια ήταν άλλη ονομασία.

Δημοσ.

gherudos καταπληκτική δουλειά!

Πολύ εύχρηστο το πρόγραμμα σου! Εύγε εύγε!

Χτες δοκίμασα να φτιάξω ένα επεισόδιο PB(1280χ720 matroska), το iso έγινε κανονικά, το dvd γράφτηκε καλά αλλά για κάποιο λόγο δεν παίζει τίποτα στο PS3. Μαύρη οθόνη. Λογικά θα παίζει κάτι με τα δισκάκια ή με την ταινία....Anyway θα κάνω κ άλλες δοκιμές σήμερα κ πιστεύω θα βγάλω άκρη...

να κάνω μια ερώτηση...τα AVCHD DVD δεν μπορούν να τα διαβάσουν τα απλά dvdr του υπολογιστή σωστά? (ρωτάω για να εντοπίσω το πρόβλημα αν είναι στο δισκάκι ή στο αρχείο...ή κάπου αλλού).

Δημοσ.
gherudos καταπληκτική δουλειά!

Πολύ εύχρηστο το πρόγραμμα σου! Εύγε εύγε!

Χτες δοκίμασα να φτιάξω ένα επεισόδιο PB(1280χ720 matroska), το iso έγινε κανονικά, το dvd γράφτηκε καλά αλλά για κάποιο λόγο δεν παίζει τίποτα στο PS3. Μαύρη οθόνη. Λογικά θα παίζει κάτι με τα δισκάκια ή με την ταινία....Anyway θα κάνω κ άλλες δοκιμές σήμερα κ πιστεύω θα βγάλω άκρη...

να κάνω μια ερώτηση...τα AVCHD DVD δεν μπορούν να τα διαβάσουν τα απλά dvdr του υπολογιστή σωστά? (ρωτάω για να εντοπίσω το πρόβλημα αν είναι στο δισκάκι ή στο αρχείο...ή κάπου αλλού).

Μπορούν,άνοιξέ το με το Nero Showtime και θα παίξει.

Δημοσ.
Αυτό γινόταν, επειδή δεν είχες ρυθμίσεις από τους φακέλους να σου εμφανίζει το Full Path των αρχείων ακόμα και αυτών που είναι γνωστών. Έτσι όταν του έλεγες εσύ για παράδειγμα Dark_Knight.mkv, στην ουσία ήταν Dark_Knight.mkv.mkv. Με λίγα λόγια ήταν άλλη ονομασία.

Ειχες δικιο το διορθωσα!Τωρα ολα μια χαρα.Ευχαριστω:-D

Δημοσ.

Τελικα εκαψα το dark knight 1920/1080p σε dvd διπλης στρωσης αλλα παρουσιαστηκε το εξης προβλημα.Ενω στον υπολογιστη το παιζει μια χαρα και με υποτιτλους,στο playstation 3 το δειχνει ασπρομαυρο.Μηπως ξερετε γιατι συμβαινει αυτο;:cry:Ηχος και υποτιτλοι μια χαρα και στο ps3.Μονο που δεν το δειχνει εγχρωμο.:eek:

Δημοσ.

Όσο προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας και να κοροϊδέψουμε τη τεχνολογία άκρη δεν θα βγάζουμε νομίζω.

Πρέπει να περιμένουμε να πέσουν τα Blu - Ray δισκάκια. :-(

Δημοσ.
Τι τηλεόραση έχεις;αν δεν έχεις HDTV λογικό είναι.

Εχω 2 SD οχι HD.Tελικα στην μεγαλη SONY SD που το εβαλα σημερα επαιξε κανονικα και εγχρωμο!:-DΜονο στην μικρη τηλεοραση μου το δειχνει ασπρομαυρο.Υπαρχει καποιο καλωδιο που να το διορθωνει αυτο;;:rolleyes:

Δημοσ.

Καλά ρε θεότρελε τι ασχολείσαι με 1080p αφού στην ουσία μόνο 576i μπορείς να δεις :P

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε HDTV για να δείς High Definition υλικό...

Δημοσ.
Καλά ρε θεότρελε τι ασχολείσαι με 1080p αφού στην ουσία μόνο 576i μπορείς να δεις :P

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε HDTV για να δείς High Definition υλικό...

Σωστο αυτο που λες!:-DΑπλα θα εχω τα 1080p για μελλοντικη χρηση.:mrgreen:Προς το παρον μονο στην μεγαλη sd και στον υπολογιστη.;)

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι;Εχω αρκετες ταινιες που και σαν mkv και σαν avchd παιζουν με το nero showtime η με το km player.Εχω ομως και κατι αλλες πολλων gb που δεν αναπαραγονται σωστα σε κανενα απο τα 2.Ο ηχος παιζει κανονικα αλλα η εικονα κολλαει.Φταιει ο επεξεργαστης του pc επειδη εχουν μεγαλη αναλυση η μου λειπει καποιο code.Ευχαριστω.:-)

Δημοσ.

Gherudos, έχω πρόβλημα! Ξαφνικά το πρόγραμμα crash-άρει. Μου βγάζει το γνωστό παράθυρο (Η εφαρμογή tsMuxer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της...). Και μου φτιάχνει ένα iso του ενός mb. Η πλάκα είναι ότι όταν τρέχω το tsmuxer μόνο του, δουλεύει μια χαρά (απλά δεν μου εμφανίζει υπότιτλους). Έχεις καμιά ιδέα για το τί μπορεί να τρέχει;

Επίσης αν θα μπορούσες να φτιάξεις ένα tutorial για τρέξιμο από usb. Το ps3 βλεπει το stick σαν usb device και ενώ μέσα έχω ρίξει κανονικά τα περιεχόμενα του iso (AVCHD\BDMV...κτλ), δεν τα βλέπει σαν blueray αλλά με βάζει να ανοίξω όλους τους φακέλους μέχρι το STREAM και να παίξω το .M2TS από εκεί, με αποτέλεσμα να μην έχω υπότιτλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...