vk13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Με αυτόν λογικά δεν μπορείς!Με το ConvertXtoDVD μπορείς σίγουρα! Αλλά να ξέρεις ότι, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του .mkv, τόσο μεγαλύτερη απώλεια θα έχεις. Thanks!! Όντως δοκίμασα από σπόντα μια μέρα να κάνω μετατροπή με το convertxtodvd. Περίμενα μάπα αποτέλεσμα (χάλια ποιότητα κτλπ) αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αλλά να ξέρεις ότι, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του .mkv, τόσο μεγαλύτερη απώλεια θα έχεις. Δεν είναι έτσι. Ίσα ίσα που όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του αρχικού Video, τόσο καλύτερη αποτέλεσμα έχεις στην μετατροπή. Με λίγα λόγια όταν μετατρέπεις ένα *.mkv 1080p ή ακόμα και 720p, σε DVD (mpeg2) ή τέλος πάντων σε οποιοδήποτε άλλο Format, έχεις τη καλύτερη ποιότητα που μπορεί να σου προσφέρει το Format που επιλέγεις (avi,mpeg2, κλπ.).
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δεν το νομίζω, για τον λόγο ότι πρέπει να κάνει συμπίεση 10GB σε 4 οπότε θα χάσει πολύ πράμα!
terezos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καταρχας Gherudos ευχαριστουμε πολυ!Εγω εχω το εξης προβλημα.Κανω ολα αυτα που λες αλλα οταν παταω creat meta file μου βγαζει Run-time error 55 file already open.Η ταινια που βαζω ειναι το the dark knight σε αναλυση 1080p.Τι μπορει να κανω λαθος;;Ευχαριστω -----Προστέθηκε 7/1/2009 στις 07 : 14 : 15----- Καταρχας Gherudos ευχαριστουμε πολυ!Εγω εχω το εξης προβλημα.Κανω ολα αυτα που λες αλλα οταν παταω creat meta file μου βγαζει Run-time error 55 file already open.Η ταινια που βαζω ειναι το the dark knight σε αναλυση 1080p.Τι μπορει να κανω λαθος;;Ευχαριστω Τελικα εγω εκανα λαθος.Ελυσα το προβλημα ευχαριστω!
terezos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Παρουσιαστηκε αλλο προβλημα!Εχω το spiderman με αναλυση 720p σε mkv.Ενω κανω ολα τα βηματα και ενω το αρχικο αρχειο ειναι 1.45gb,μου βγαζει αρχειο iso 1,2 mb!Τι μπορει να φταιει;Εκανα και κατι ασχετο μηπως και διορθωθει.Εβαλα το αρχειο mkv μεσα στο υποφακελο stream του φακελου bluray και μου εβγαλε κανονικο iso(μονο ετσι μου βγαινει) αλλα χωρις το δευτερο αρχειο που βγαζει(που σε βαζει αυτοματα στο burn οταν το πατας)Και μια τελευταια ερωτηση.Γινεται να δοκιμασω αν παιζει μια ταινια με υποτιτλους με καποιο τροπο χωρις να την καψω σε dvd9(για να μην παει αδικα το δισκακι)οπως πχ για μικροτερη hd ταινια που την δοκιμαζω σε dvdrw.Ευχαριστω!
mamasta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ φιλε gherudos και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την δουλεια σου, αλλα και για την κατανοηση που δειχνεις σε ολη την παρεα που εχεις δημιουργηση. Ειμαι Φαν των ταινιων και επειδη εχουν αρχισει στο διαδικτυο vα παρουσιαζονται αρκετες σε Blu-Ray format (BD x264 720p, 1080p), το αρχειο .mkv εχει κυριαρχισει στο PC μου, αφου εχω κατεβασει παρα πολλες εκ των οποιων μερικες θελω να τις κρατησω για την συλλογη μου. Για μηνες τωρα διαβαζω foroums, αρθρα και οτι σχετικο βρισκω για το πως θα μπορεσω να ελαφρυνω λιγο το βαρος των σκληρων μου απο αυτο το πολυ καλο αρχειο .mkv. Εκανα πολλες και δαπανηρες δοκιμες, αλλα δεν μπορεσα να βρω μια λυση στο προβλημα μου, μεχρι που σε καποιο ξενο Site διαβασα για το προγραμμα σου. Το κατεβασα και θα το δοκιμασω σε λιγο, αλλα αφου διαβασα και τις 25 περιπου σελιδες στο foroum σου δεν βρηκα αυτο που ζηταω. θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι δυνατον να γραψω τα .mkv αρχεια σε Blu-Ray δισκακια για αναπαραγωγη σε αντιστοιχο επιτραπεζιο Blu-Ray Player, σε μεγαλη οθονη, χωρις να χασω καθολου ποιοτητα. Καθε ταινια ειναι 12 με 13GB, αλλες με ενσωματομενους υποτιτλους και αλλες σε διαφορετικο αρχειο. Θα ηθελα την απαντηση σου, γιατι απο αυτην κρινεται η τυχη πολλων Γιγα απο .mkvsss. Χρονια σου πολλα και ευχαριστω.
gherudos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Σε λίγες ημέρες που θα επιστρέψω σπίτι μου θα συνεχίσω την τελική έκδοση του προγράμματος μου η οποία αν όλα πάνε καλά θα έχει επιλογή για να κόβεις την κάθε ταινία σε 2 ή περισσότερα DVD5,έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις ακριβά τα άγραφα δισκάκια bluray επειδή όμως πέφτει και η εξεταστική τώρα λίγο υπομονή,αν όλα πάνε καλά θα το έχω έτοιμο μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.Επειδή υπάρχουν μερικά μικροπροβληματάκια(όχι με τον κώδικα)αλλά με το κόψιμο των αρχείων,το παλεύω όμως.Επίσης είναι σίγουρο ότι αν χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα μου και δημιουργήσεις τελικό ISO άνω των 8GB σίγουρα θα μπορείς να το κάψεις σε BLURAY και είναι σίγουρο ότι θα το αναγνωρίζει το bluray player σου αν υποστηρίζει AVCHD codec.Σίγουρα θα παίζει σε playstation 3 πάντως.Ποιότητα δεν θα χάσεις καθώς δεν κάνει επανακωδικοποίηση της ταινίας,γι αυτό σου φτιάχνει το ISO μέσα σε 2-3 λεπτά.
terezos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Με την ησυχια σου gherudos!Τελειωσε επιτυχως πρωτα με τα μαθηματα σου και εμεις εδω ειμαστε. Οποτε μπορεσεις πες καμια ιδεα για τις ερωτησεις που εκανα παραπανω.Ευχαριστω
gherudos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Με την ησυχια σου gherudos!Τελειωσε επιτυχως πρωτα με τα μαθηματα σου και εμεις εδω ειμαστε. Οποτε μπορεσεις πες καμια ιδεα για τις ερωτησεις που εκανα παραπανω.Ευχαριστω Σβήσε το πρόγραμμά μου και όλα τα αρχεία που έφτιαξε(ακόμη και τα ISO) και ξανακάνε το install.Αφού τα κατάφερες την πρώτη φορά θα τα καταφέρεις και τώρα Με Nero virtual drive+Nero Showtime μπορείς να κάνεις moynt το ISO και να το δεις στον υπολογιστή σου,για να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους έχει επιλογή κάνοντας δεξί κλίκ αν θυμάμαι καλά καθώς παίζει η ταινία.
mamasta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου καλημερα, Σ' ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση στο θεμα μου, Ξεκινησα το προγραμμα σου και ακολουθησα βημα προς βημα ολη την διαδικασια αλλα με το που παταω ''Create meta file'' αμεσως βγαινει ''Run - Time Error ''55'' File Already Open''. H εγκατασταση εγινε στον C:\Advanced High Definition Video Disk Creator v2.2 by Gherudos και στον ιδιο φακελο εβαλα το .mkv και .srt αρχεια χωρις καταληξη και χωρις διαστημα, βρηκα με το μικρο αλλα καλο προγραμματακι ''MediaInfo'' ολες τις πληροφοριες του .mkv αρχειου, δηλαδη ηχο και διαστασεις, που ετυχε να ειναι τα ιδια με του προγραμματος, αλλα... Σε παρακαλω δωσε μου καμια ιδεα. Σ' ευχαριστω...Rgds...
gherudos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Χωρίς κατάληξη και χωρίς διαστήματα γράφεις το όνομα των αρχείων μόνο στο πρόγραμμά μου.Τα αρχεία .mkv .srt πρέπει να έχουν τις καταλήξεις τους. Το πρόβλημα σου είναι ότι έχεις κάποιο αρχείο ήδη ανοιχτό,στο λέει κιόλας.Είτε κάνε μετονομασία τα αρχεία .mkv .srt σε πχ 1.mkv 1.srt και δοκιμάζεις ή κάνεις κανένα restart τον υπολογιστή σου.
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλό το πρόγραμμα τελικά, αλλά: 1) Μετατρέπει ορισμένες ταινίες και όχι όλες (Λόγω ανάλυσης, κωδικοποίησης κλπ). 2) Αν η ταινία είναι 4,37GB τότε δημιουργείται ένα ISO γύρω στα 4,9GB κάτι που κάνει αναγκαία τη λύση να το γράψουμε σε Dual Layer DVD. Σε λίγους μήνες θα έχουμε αρκετοί Blu-ray Writers, οπότε το ερώτημα είναι αξίζει να γράφουμε τα mkv σε AVCHD, χρισιμοποιόντας Dual Layer δισκάκια ή να τα γράφουμε σε Single Layer κανονικά με το mkv και το srt αρχείο να είναι αναγνώσιμα μόνο από το PC σε μελλοντική χρήση και όταν έρθει η ώρα του Blu-Ray, ότι ταινίες θέλουμε να τις κάνουμε blu-ray?
mamasta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Sorry για το προβλημα, αλλα και restart εχω κανει και αλλαγες στο file name και τωρα δοκιμασα και 1.mkv & 1.srt... αλλα τιποτα.... Το μονο που προσεξα με καποιες αναλυσεις που εχεις κανει στο Foroum, εγω οταν κανω extract το προγραμμα δεν εχω καθολου το αρχειο "run'' Εχει καποια σχεση ??? Ευχαριστω.....
terezos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εγω παλι εχω αλλο προβλημα.Συνεχιζει να μου βγαζει το iso μονο 1.25mb.Προλαβα ομως να αντιγραψω το μηνυμα που βγαζει το οποιο ειναι:C:\Advanced High Definition Video Disk Creator v2.2 by Gherudos>rename temp.txt Spiderman_2.meta C:\Advanced High Definition Video Disk Creator v2.2 by Gherudos>tsmuxer Spiderma n_2.meta BLURAY SmartLabs tsMuxeR. Version 1.8.4( http://www.smlabs.net Can't open file: Spiderman_2.mkv C:\Advanced High Definition Video Disk Creator v2.2 by Gherudos>imgburn /VOLUMEL ABEL "Spiderman_2" /SRC "BLURAY\" /DEST "\Spiderman_2.ISO" /MODE "BUILD" /BUILD MODE "IMAGEFILE" /FILESYSTEM "UDF" /UDFREVISION "2.50" /START /CLOSESUCCESS /NOIMAGEDETAILS /RECURSESUBDIRECTORIES "YES" /PRESERVEFULLPATHNAMES "NO" /NOSAVESETTINGS Λεει πως δεν μπορει να ανοιξει το φακελο του mkv γιατι ομως;; Oταν βαζω το mkv μεσα στον υποφακελο stream του φακελου bluray λεει παλι το ιδιο αλλα παρολα αυτα βγαζει κανονικο iso.Να το κανω ετσι;;Θα παιξει ομως στο ps3 και θα εχει υποτιτλους;;
gherudos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορεί να το ανοίξει γιατί πιθανόν να είναι χαλασμένο το .mkv αν το βάλεις στον φάκελο stream φυσικά και δεν θα παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.