gherudos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Έχω κάψει άπειρα BD5 που έφτιαξα με το πρόγραμμα μου και εμφανίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους.Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...Για να κάνεις ένα απλό τεστάκι δοκίμασε με κάποια άλλη ταινία ή σειρά μικρότερη σε μέγεθος για να μη χαλάσεις DL δισκάκι.
mixalisgian Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 02 : 02 : 18----- ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HD MKV-BLURAY DVD5DVD9 ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
NOPSTRIM Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Κάνω ακριβός αυτά που λες φίλε μου αλλά δεν έχω υπότιτλους! Γιατί;
gherudos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να τραβήξεις ένα screenshot του προγράμματος αφού έχεις ολοκληρώσει τις ρυθμίσεις;
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ορίστε φίλε μου! 1) Create Meta file 2) Create ISO μετά το δοκίμασα με το poweriso να δω αν δουλεύει πριν το γράψω, αλλά δεν είχε υπότιτλους!
gherudos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Σωστά το κάνεις.Τους υπότιτλους τους ενεργοποίησες μέσα από το μενού του PS3;Η περιμένεις να εμφανιστούν μόνοι τους;Πατάς Δ και μετά επιλέγεις το subtitle options αν θυμάμαι καλά.Διαφορετικά έχουν πρόβλημα οι υπότιτλοι κάτι με την κωδικοποίησή τους δοκίμασε να κατεβάσεις άλλους.
NOPSTRIM Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Φίλε καμία σχέση! Δεν το έχω γράψει καν σε dvd άπλα, όταν δημιουργείται το iso το κάνω mount με το poweriso για να δω αν λειτουργεί και απλά δεν έχει subs...
gherudos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 E πες το έτσι αν το κάψεις σε dvd θα έχεις υπότιτλους. -----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 10 : 24 : 55----- Η νέα έκδοση θα καθυστερήσει λόγω εξεταστικής.Αντιμετωπίζω προβλήματα με το splitting και αυτό καθυστερεί το όλο project.
burnin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 οπως και ναχει, οποτε και να ερθει σε ευχαριστουμε! η εκδοση με το καψιμο σε δωδ 4μισαρια θα μας σωσει!!! καλη χρονια
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Α οκ ευχαριστώ φίλε! θα το δοκιμάσω και θα σου πω... κάτι άλλο, είναι λογικό που αν η ταινία σε .mkv είναι 4,37GB πχ μετά πάει στα 4,6;
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Εξακολουθεί να μη μου δουλεύει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... Runtime και τα σχετικά μου βγάζει...
gherudos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Εξακολουθεί να μη μου δουλεύει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... Runtime και τα σχετικά μου βγάζει... Σβήσε όλα τα αρχεία και ξαναπέρασε το πρόγραμμα.Επίσης σβήσε και όσα iso σου έχει δημιουργήσει διότι πρέπει να παίζει πρόβλημα επειδή χρησιμοποιείς το ίδιο όνομα;;;;;;Δεν γίνεται να δουλεύει σε όλους τους υπόλοιπους και μόνο σε 1-2 άτομα να μη δουλεύει,κάτι δεν κάνετε σωστά
vk13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μια ερώτηση. Θέλω να βρω κάποιο τρόπο να κάνω τις mkv ταινίες να παίζουν σε απλό DVD player. Δεν μιλάμε για bluray player... Θα μπορώ με αυτό τον οδηγό του φίλου να το κάνω αυτό;; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες ποιότητας. Αν έχετε κάτι να προτείνετε είμαι γεμάτος αυτιά!
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Με αυτόν λογικά δεν μπορείς! Με το ConvertXtoDVD μπορείς σίγουρα! Αλλά να ξέρεις ότι, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του .mkv, τόσο μεγαλύτερη απώλεια θα έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.