Προς το περιεχόμενο

Μετατρέψτε τα HD mkv->Bluray DVD5/DVD9

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάψει άπειρα BD5 που έφτιαξα με το πρόγραμμα μου και εμφανίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους.Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...Για να κάνεις ένα απλό τεστάκι δοκίμασε με κάποια άλλη ταινία ή σειρά μικρότερη σε μέγεθος για να μη χαλάσεις DL δισκάκι.

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 02 : 02 : 18-----

ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HD MKV-BLURAY DVD5DVD9 ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Δημοσ.

Ορίστε φίλε μου!

1) Create Meta file

2) Create ISO

84899486mf2.jpg

μετά το δοκίμασα με το poweriso να δω αν δουλεύει πριν το γράψω, αλλά δεν είχε υπότιτλους!

Δημοσ.

Σωστά το κάνεις.Τους υπότιτλους τους ενεργοποίησες μέσα από το μενού του PS3;Η περιμένεις να εμφανιστούν μόνοι τους;Πατάς Δ και μετά επιλέγεις το subtitle options αν θυμάμαι καλά.Διαφορετικά έχουν πρόβλημα οι υπότιτλοι κάτι με την κωδικοποίησή τους δοκίμασε να κατεβάσεις άλλους.

Δημοσ.

Φίλε καμία σχέση!

Δεν το έχω γράψει καν σε dvd άπλα,

όταν δημιουργείται το iso το κάνω

mount με το poweriso

για να δω αν λειτουργεί και απλά δεν έχει subs...

Δημοσ.

E πες το έτσι :P αν το κάψεις σε dvd θα έχεις υπότιτλους.

-----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 10 : 24 : 55-----

Η νέα έκδοση θα καθυστερήσει λόγω εξεταστικής.Αντιμετωπίζω προβλήματα με το splitting και αυτό καθυστερεί το όλο project.

Δημοσ.

οπως και ναχει, οποτε και να ερθει σε ευχαριστουμε!

η εκδοση με το καψιμο σε δωδ 4μισαρια θα μας σωσει!!!

καλη χρονια

Δημοσ.

Α οκ ευχαριστώ φίλε!

θα το δοκιμάσω και θα σου πω...

κάτι άλλο, είναι λογικό που αν η ταινία σε .mkv είναι 4,37GB πχ μετά πάει στα 4,6;

Δημοσ.
Εξακολουθεί να μη μου δουλεύει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... Runtime και τα σχετικά μου βγάζει...

Σβήσε όλα τα αρχεία και ξαναπέρασε το πρόγραμμα.Επίσης σβήσε και όσα iso σου έχει δημιουργήσει διότι πρέπει να παίζει πρόβλημα επειδή χρησιμοποιείς το ίδιο όνομα;;;;;;Δεν γίνεται να δουλεύει σε όλους τους υπόλοιπους και μόνο σε 1-2 άτομα να μη δουλεύει,κάτι δεν κάνετε σωστά ;)

Δημοσ.

Μια ερώτηση.

Θέλω να βρω κάποιο τρόπο να κάνω τις mkv ταινίες να παίζουν σε απλό DVD player. Δεν μιλάμε για bluray player...

Θα μπορώ με αυτό τον οδηγό του φίλου να το κάνω αυτό;; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες ποιότητας.

Αν έχετε κάτι να προτείνετε είμαι γεμάτος αυτιά!

Δημοσ.

Με αυτόν λογικά δεν μπορείς!

Με το ConvertXtoDVD μπορείς σίγουρα!

Αλλά να ξέρεις ότι, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του .mkv, τόσο μεγαλύτερη απώλεια θα έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...