burnin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια να ρωτησω και εγω κατι? αμ εχοθμε ενα αρχειο μεγαλο Mkv πχ 8 γκιγκα και τηελουμε να το σπασουμε σε 2 μικροτερα γιανα χωρανε σε δισκακια, και αν οι υποτιτλοι για το αρχειο το 8αρι ειναι σε χεχωριστο αρχειο, υπαρχει προγραμμα που να σπαει το αρχειο το 8αρι και τουσ υποτιτλους σε 2 μικροτερα mkv και srt αρχεια? ευχαριστω
sebastianF13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καλά Χριστούγεννα! Αγόρασα πρόσφατα PS3 και τώρα ξεκινάω να ασχολούμαι με hd ταινίες. Διάβασα το thread από την αρχή και λίγο πολύ κατάλαβα (στην θεωρία) τί παίζει. Αυτήν τη στιγμή κατεβάζω την πρώτη μου hd ταινία και σκοπέυω να την gherudos-άρω. Η απορία μου είναι η εξής: Σε όλο το thread διαβάζω για iso και κάψιμο σε dvd. Αντιγραφή σε usb stick και αναπαραγωγή από αυτό δεν γίνεται; Και πάλι ευχαριστώ για την δουλειά σου και την καλή σου διάθεση (υπομονετικός και επεξηγηματικός) και ελπίζω αύριο να μπορώ να post-άρω ότι όλα πήγαν καλά!
gherudos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις extract το ISO και να περάσεις τα περιεχόμενά του σε ένα USB Stick.
sebastianF13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις extract το ISO και να περάσεις τα περιεχόμενά του σε ένα USB Stick. Extract με ποιο πρόγραμμα να τα κάνω? Το PowerISO δεν αναγνωρίζει το iso! Και σε usb πώς να το περάσω? Παραείναι μεγάλο το αρχείο για FAT32 και το PS3 δεν αναγνωρίζει NTFS. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ για να τα split-άρω? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Edit: Πήγα να το κάψω με ImgBurn και μου βγάζει error: Failed to reserve track Reason: Invalid field in CDB Επίσης πήγα να το κάνω extract και με WinRar και με MagicISO και δεν το αναγνωρίζουν. Το undisker το αναγνωρίζει αλλά δεν το κάνει extract και το προβάλλει σαν να είναι κενό!
Toufas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 απο dvd σε mkv γινεται? ενοουσα αν εχουμε ενα dvd φτιαγμενο με αυτο τον τροπο, πως γινεται να παω παλι στο mkv ? το m2ts το ειδα μεσα στα folders.
gherudos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Extract με ποιο πρόγραμμα να τα κάνω? Το PowerISO δεν αναγνωρίζει το iso! Και σε usb πώς να το περάσω? Παραείναι μεγάλο το αρχείο για FAT32 και το PS3 δεν αναγνωρίζει NTFS. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ για να τα split-άρω? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Edit: Πήγα να το κάψω με ImgBurn και μου βγάζει error: Failed to reserve track Reason: Invalid field in CDB Επίσης πήγα να το κάνω extract και με WinRar και με MagicISO και δεν το αναγνωρίζουν. Το undisker το αναγνωρίζει αλλά δεν το κάνει extract και το προβάλλει σαν να είναι κενό! Τότε κάνεις κάτι λάθος,δοκίμασε πρώτα να ανοίξεις το ISO με το ISOBUSTER. -----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 09 : 49 : 23----- ενοουσα αν εχουμε ενα dvd φτιαγμενο με αυτο τον τροπο, πως γινεται να παω παλι στο mkv ?το m2ts το ειδα μεσα στα folders. Παίρνεις το αρχείο m2ts και το περνάς στο mkv container με προγράμματα όπως το virtual dub.
sebastianF13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Τότε κάνεις κάτι λάθος,δοκίμασε πρώτα να ανοίξεις το ISO με το ISOBUSTER. -----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 09 : 49 : 23----- Παίρνεις το αρχείο m2ts και το περνάς στο mkv container με προγράμματα όπως το virtual dub. Με isobuster ανοίγει κανονικά. Κάνω extract το M2TS αρχείο από τον STREAM φάκελο και όταν το αναπαραγάγω από BSplayer ή VLC δεν μου εμφανίζει υπότιτλους. Στη συνέχεια το split-άρω με TSmuxer και αντιγράφω το πρώτο κομμάτι (~2,5 Gb) στο usb stick να δω αν το παίζει το PS3 το οποίο τα παίζει κανονικά αλλά και πάλι χωρίς υπότιτλους. Οι υπότιτλοι βρίσκονταν στο ίδιο folder με το mkv (as per instructions) σε έναν φάκελο στο root του σκληρού (c:\Advanced High Definition Video Disk Creator v2.2 by Gherudos\). Τί κάνω λάθος;
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Για να δεις τους υπότιτλους πρέπει να κάνεις extract όλο το ISO σε ένα φάκελο με ονομασία AVCHD και να το περάσεις όπως είναι σε ένα USB stick,έπειτα να το κάνεις αναπαραγωγή στο PS3 και να επιλέξεις από τα options τους υπότιτλους.Γράψε το σε ένα dvd να τελειώνεις,αν δεν χωράει σε DVD5 γράψε το σε DVD9.
sebastianF13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Για να δεις τους υπότιτλους πρέπει να κάνεις extract όλο το ISO σε ένα φάκελο με ονομασία AVCHD και να το περάσεις όπως είναι σε ένα USB stick,έπειτα να το κάνεις αναπαραγωγή στο PS3 και να επιλέξεις από τα options τους υπότιτλους.Γράψε το σε ένα dvd να τελειώνεις,αν δεν χωράει σε DVD5 γράψε το σε DVD9. Δηλαδή η τελική μορφή θα πρέπει να είναι c:\AVCHD\ONOMA TAINIAS\....BDMV....CERTIFIACATE ή C:\AVCHD\....BDMV....CERTIFICATΕ Ρωτάω γιατί όταν το κάνω όλο extract, μου στιάχνει ένα folder με το όνομα του ISO και μέσα σε αυτό ρίχνει τα BDMV και CERTIFICATE folders. Να το κρατήσω αυτό το folder ή όχι;
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μα σου απάντησα,να κάνεις extract τα περιεχόμενα του ISO μέσα στο φάκελο AVCHD.Οπότε C:\AVCHD\....BDMV....CERTIFICATΕ
sebastianF13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, τα έκανα όπως τα είπες: Στο usb το path ήταν n:\AVCHD\BDMV\... αλλά και πάλι τζίφος με τους υπότιτλους Το έκαψα και σε DVD (όχι το ISO αλλά το AVCHD folder ) αλλά και πάλι το Βλέπει σαν data dvd και πρέπει να μπώ στο STREAM folder και να παίξω το M2TS από εκεί που και πάλι μου εμφανίζεται χωρίς υπότιτλους! Υπάρχει περίπτωση να "χάνονται" οι υπότιτλοι στο splitting? Να κάνω και μια ψιλοάσχετη ερώτηση: Αν είχα αντιγραφικό blue ray, θα μπορούσα απλά να κάψω το mkv στο blue ray και να παίξει η ταινία;
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου πρέπει να κάψεις το ISO στο DVD και όχι τον φάκελο AVCHD,έπειτα θα σου αναγνωρίζει τους υπότιτλους.Αν κάψεις το .mkv σε bluray δεν θα μπορεί να το παίξει το PS3.
sebastianF13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν... Πήρα σήμερα dl-dvd και έκαψα κανονικά το iso (mds) όπως είπες (με ImgBurn). Το PS3 παίζει κανονικά την ταινία, βλέπει και τους υπότιτλους (other 1 τους ονομάζει) αλλά υπότιτλοι δεν εμφανίζονται στην οθόνη. (Οι υπότιτλοι είναι ελληνικοί srt αν έχει κάποια σημασία, και στον υπολογιστή συγχρονίζονται κανονικά και με το mkv και με το παράγωγο M2TS). Any ideas? Θενξ προκαταβολικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.