gherudos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 πρόσθεσε και την δυνατοτητα να μπορεις να επιλέξεις αν θες να μπορεις το avchd εκτός απο dvd να μπορει να παιχτεί και απο εξωτερικό usb σκληρό... Απλά κάνεις extract το ISO και περνάς τα περιεχόμενά του σε ένα φάκελο AVCHD και το βλέπει κανονικά.Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να καθαρίσουμε λίγο το δίσκο μας πάρτε κι ένα νέο sneak peak της 2.91 beta έκδοσης:
burnin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα να κανω μια ερωτηση? αν θελω να δω τα δισκακια που θα φτιαξω, σε hd player θα παιζουν? ή μονο σε blθeray player παιζουν? ευχαριστω
gherudos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μόνο σε bluray player σε PS3 και σε υπολογιστή με το Nero Showtime.
PGM Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα και συγχαρητηρια για το προγραμμα αν και δυστυχως δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει Εχω δοκιμασει 2 ταινιες και εχω κανει ολα τα βηματα απο τον οδηγο σου - ακριβως οπως τα περιγραφεις αλλα παντα μα παντα γραφει file not found και κλεινει το προγραμμα , καμμια λυση ? C:\Advanced High Definition Video Disk Creator , και μεσα σε αυτο εχω πεταξει τα 2 μου αρχεια Το λειτουργικο ειναι windows xp .... Οτιδηποτε αλλο θελεις να ρωτησεις feel free !
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 για να σου γράφει file not found τότε κάτι δεν κάνεις σωστά.Θα περιμένεις λίγο καιρό που θα κυκλοφορήσω τη νέα έκδοση και δεν θα αντιμετωπίζεις προβλήματα.
Heatspreader Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Και εμένα αυτό έγραφε, το έχω αναφέρει και σε παλιότερο Post μου. Περιμένουμε τη νέα έκδοση.
greekgreek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Μια ταινία κατάφερα και την έγραψα σε DVD. Στις υπόλοιπες ταινίες μου δημιουργεί δυο αρχεία ένα ISO (σε μέγεθος 4,6 gb)και ένα MDS . Σε μία ταινία όταν τσεκάρω without subtitles την δημιουργεί κανονικά,και όταν τσεκάρω with subtitles όχι.
batsi_batsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά βρήκα στο http://www.redkawa.com/forums/showthread.php?t=881&page=35 τα παρακάτω: DirectShowSource("your-movie.mkv", audio=false) ConvertToYV12() Lanczos4Resize(1280,544).Addborders(0,88,0,88) If your source is 720p already u dont need lanczos4Rezise,u can check this with MediaInfo.If your movie is different u just need to edit the size in script. Calculated >> 720-544 = 176 (176/2) = 88 >> Addborders(0,88,0,88) Δηλαδή πρέπει πρώτα να προσθέσουμε μαύρες μπάρες, όπως έχουν κάνει τα group Chakra και Refined ώστε να γίνει το 1280x544 σε 1280x720. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.
gherudos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι σφάλμα του προγράμματος οι πράσινες μπάρες αλλά καθαρά θέμα του PS3.Παίξε τα BD5/BD9 δισκάκια σου στο PC και θα δείς ότι δεν υπάρχουν πράσινες μπάρες.Λογικά σε μελλοντικό firmware update του PS3 δεν θα εμφανίζει τις πράσινες μπάρες.Αν προσθέσουμε τις μαύρες μπάρες θα χρειαστεί re-encoding και αυτό παίρνει γύρω στις 9-15 ώρες ανάλογα με το μηχάνημά σου και θα αυξηθεί και το μέγεθος του τελικού ISO κατά 1/3.
nikos_se Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 τελειο το προγραμμα σου το βρηκα πολυ χρησιμο και το εψαχνα καιρο κατι παρομοιο να εισαι καλα!!!!!!!
roumanos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Να δώσω συγχαρητήρια στον GHERUDOS ο οποίος με το καταπληκτικό του πρόγραμμα μου έκανε τη ζωη λίγο πιο έυκολη!Αλλα και για την προθυμία του να απαντήσει στις ερωτήσεις των newbies στο dvd authoring-muxing-encoding όπως θες πες το! Πάντως χτες βρήκα ενα πρόγαμμα το οποίο μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατι 1.Μετατρεπει .mkv αρχειο σε avi σε ελάχιστα λεπτά 2.Ενσωματώνει υπότιτλους(πολύ όμορφους) χωρις να χρειάζεται να πατήσεις κάτι για να παίξουν!Παίζουν αυτόματα! 3.Τα αρχεία παιζουν βεβαίως και σε PS3!!! 4.To παραγόμενο αρχειο είναι ελάχιστα μεγαλύτερο απο το κανονικό 5.Εχει και αλλες δυνατότητες μετατροπής όπως με h264 codec ή με divx!!! 6.Βγαζει και vob αρχεια αν θες! Το πρόγαμμα λεγεται mkv2vob!!!
mandipl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγω τα κανω αυτα και με το winavi και μετα stream στο ps3 ... οταν κανουμε το mkv >> avi χανουμε σε κατι σε ποιοτητα ???
gherudos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εγω τα κανω αυτα και με το winavi και μετα stream στο ps3 ... οταν κανουμε το mkv >> avi χανουμε σε κατι σε ποιοτητα ??? Φυσικά και χάνεις την ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.