gpapai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνει φίλε μου hawkj83 αλλά θα σου βγάζει στο κάτω μέρος πράσινο πλαίσιο
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Runtime erro, file not found λεει... Ίσως δεν παίζει σε Vista 64bit.
gherudos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Σε περιβάλλον vista το έκανα compile το πρόγραμμα.
gherudos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου για να λέει file not found πάει να πεί ότι κάτι δεν κάνεις σωστά.Πρέπει να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες.
equalizer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Καινούριο πρόβλημα... Στα ΗD release του PRISON BREAK Sesson 4 απτό επεισόδιο 6 και μετά δεν γίνονται καθόλου μετατροπή ενώ είναι 1280χ720p... Κάτι πρόβλημα βγάζει στα fps.. και δεν κάνουν μετατροπή... Τα release είναι του group--->>> DIMENSION
takislemon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φιλε φοβερο το πργραμματάκι σου, σου αξιζουν πολλα μπράβο. Μια ερώτηση: υπάρχει τρόπος να ενώσουμε π.χ 3 αρχεία σε 1?Δηλαδή να μετατρέψω τρία επεισόδεια σε ενα αρχείο .iso και ετσι να καψω ενα μονο dvd με 3 επ;;
equalizer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Καμία new version του προγράμματος έχουμε???
johnnyelectro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Για αρχή φίλε μου gherudos να σου πω πολλά συγχαρητήρια για το πρόγραμμα σου!!! Βοήθησε με όμως γιατί μου έχουν ήδη σπάσει τα νεύρα. Έχω σε .mkv το 10000bc μαζί με τους υπότιτλους. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες σου και έχω δοκιμάσει να αλλάζω την επιλογή του ήχου όπως έχεις πει αλλά πάντα ενώ ξεκινάει κανονικά δημιουργείτε το meta file και μετά πατάω create iso. ενώ φτάνει στο 100% μου εμφανίζει ένα μύνημα το οποίο λέει "unable to create or rename .iso". Και το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι retry or cancel. Δεν καταλαβαίνω τι φτάει... Help please!!!
gherudos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Πρέπει να έχεις ήδη κάποιο αρχείο με το ίδιο όνομα,γι αυτό μάλλον στο κάνει.Δοκίμασε να αλλάξεις το όνομα.
xavier Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 πάντως χρησιμοποιησα το προγραμματακι σε bd5 release του 300 σε 1280x720 ανάλυση και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο και πολυ γρήγορο, οταν θα διορθωθει το θέμα με τις αναλύσεις του AVCHD πραγματικά θα σώσει πολύ κόσμο... βέβαια το καλύτερο θα ηταν η sony να δώσει υποστηριξη σε external srt για avi και mkv ή vob...τουλαχιστον για τους κατοχους ps3
johnnyelectro Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εχτές βρήκα λίγο χρόνο και έφτιαξα και εγώ το πρώτο μου dvd από mkv. Ότι και να πω είναι λίγο, γρήγορο πρόγραμμα, άψογη ανάλυση στην εικόνα και στον ήχο. Χίλια μπράβο για το προγραμμά σου και στην ιδέα που είχες!!!
gpapai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Βεβαίως και είναι καταπληκτικό το πρόγραμμα του gherudos αλλά εάν θέλει και μπορεί, να μας εξηγήσει τι γίνεται όταν το αρχείο mkv είναι μεγαλύτερο από 8,5 giga και επίσης όταν οι υπότιτλοι δεν είναι σε ξεχωριστό αρχείο αλλά ενσωματωμένοι. Θα ήθελα να πω ότι αυτό που το κάνει και ξεχωρίζει είναι ότι δεν είναι χρονοβόρα η όλη διαδικασία. Διότι απ΄ ότι ξέρουμε όλοι μας υπάρχει και το mkv2vob αλλά πρέπει να περιμένεις ώρες ατελείωτες. Θα ήθελα μία απάντηση. Ευχαριστώ
gherudos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Η νέα έκδοση θα είναι έτοιμη σε λίγες ημέρες,όπως ανέφερα όμως μόνο τα άτομα τα οποία με υποστήριξαν με μια δωρεά μέσω paypal θα την αποκτήσουν πολύ σύντομα,πιο συγκεκριμένα μόνο 1 άτομο(ξέρεις ποιος είσαι και σ' ευχαριστώ). Η νέα έκδοση περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες λειτουργίες με επιπλέον τις εξής δυνατότητες: -Κόψιμο αρχείων σε 2xDVD5 σε περίπτωση που η ταινία δεν χωράει σε ένα DVD5 γιατί τα DVD9 είναι ακόμα ψιλοακριβούτσικα -Καλύτερη διεπαφή χρήστη με έξτρα κουμπιά για να μη χρειαστεί να πληκτρολογείτε σχεδόν τίποτα. Επειδή είναι αργά και δεν θυμάμαι τι άλλο έχω προσθέσει πάω να πέσω για ύπνο ορίστε κι ένα sneak peak της beta έκδοσης:
xavier Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 πρόσθεσε και την δυνατοτητα να μπορεις να επιλέξεις αν θες να μπορεις το avchd εκτός απο dvd να μπορει να παιχτεί και απο εξωτερικό usb σκληρό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.