gherudos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μια χαρά τρέχει και σε Vista.Αν ακολουθήσεις αναλυτικά τις οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα.Στείλε μου μια φωτό να σου πω που είναι το πρόβλημα.Στη photo πρέπει να φαίνεται το πρόγραμμα μου με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα,τα περιεχόμενα του φακέλου και όλες οι διαδρομές.
axaxouxas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα παιδιά Καινούργιος στο forum. Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Gherudos για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει. Το thread έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και τις τελευταίες ημέρες δοκίμασα τα πάντα μέχρι να φτιάξω (επιτέλους) ένα δισκάκι BD. Κατέβασα το Batman Begins σε ανάλυση 1080χ536. Δοκίμασα το πρόγραμμα του Gherudos αλλά παρουσιάστηκε το γνωστό θέμα με τις πράσινες μπάρες. Στη συνέχεια άλλαξα από το ίδιο πρόγραμμα την ανάλυση (σε 720) αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Μάλιστα, εμφανιζόταν μόνο η πράσινη μπάρα χωρίς τους υπότιτλους. Κάτι που δεν έκανε προηγουμένως. Επέλεξα να κάνω reencode ακολουθώντας τον οδηγό του DOOM9 κατά γράμμα. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του TSMuxer δημιούργησα BD Structure όπως προτείνεται στο ακόλουθο link: http://forum.doom9.org/showthread.php?t=134348 Έκανα ακριβώς ότι γράφει με τη μόνη διαφορά πως άφησα τους υπότιτλους σε μορφή .srt και όχι σε .sup. Έκανα την εγγραφή χρησιμοποιώντας το Nero8 σε δισκάκι Double Layer αφού το μέγεθος ήταν γύρω στα 8GB (συνειδητή επιλογή). Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και αξίζει την όποια ταλαιπωρία. To reencoding διήρκεσε σχεδόν 13 ώρες αλλά ταινία σε αποζημιώνει. Όλα παίζουν άψογα με ανάλυση 1080χ720, dts και κανονικότατα τους υπότιτλους. Αρκετά τα προγράμματα που κατέβασα και εγκατέστησα αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Το επόμενο βήμα είναι να γράψω ταινία σε DVD5. Επειδη δεν γνωριζω αγγλικα με προγραμμα εκανες την μετατροπη απο 1280χ528 σε 1280χ720 ? ευχαριστω εκ των προτερων
axaxouxas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 1280χ720 εννοούσε ο φίλος μας. Το καταλαβα φιλε μου ... Μηπως γνωριζεις εσυ το προγραμμα που κανει το reenconding ? Αν μπορεις και ξερεις γραψε το λινκ να το παρω .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
strelios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μια χαρά τρέχει και σε Vista.Αν ακολουθήσεις αναλυτικά τις οδηγίες δεν θα έχεις πρόβλημα.Στείλε μου μια φωτό να σου πω που είναι το πρόβλημα.Στη photo πρέπει να φαίνεται το πρόγραμμα μου με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα,τα περιεχόμενα του φακέλου και όλες οι διαδρομές. έκανα ένα βήμα ακόμα... το έφτιαξε το "iso" μέσα στον φάκελο BDMV/STREAM αλλά τώρα δεν το καίει.. και να σου πω την μαύρη μου αλήθεια δεν είναι iso αλλά ένα αρχείο 00001.mpg
gherudos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Την διαδρομή όμως δεν την βλέπω,δεν βλέπω που έχεις κάνει Install το πρόγραμμά μου. Σωστή διαδρομή είναι πχ αυτή: D:\Advanced High Definition Video Disk Creator v2.2 by Gherudos\
strelios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Την διαδρομή όμως δεν την βλέπω,δεν βλέπω που έχεις κάνει Install το πρόγραμμά μου.Σωστή διαδρομή είναι πχ αυτή: D:\Advanced High Definition Video Disk Creator v2.2 by Gherudos\ Καλησπέρα και πάλι .. η διαδρομή εμένα είναι αυτή G:\Advanced High Definition Video Disk Creator v2.2 by Gherudos\ (δεν το έκανα extract στο σκληρό με το λειτουργικό μου αλλά σε ένα partition) και δουλεύει άριστα Τελικά δεν έφταιγε το πρόγραμμα αλλά το MKV αρχείο.. (συμβαίνουν και αυτά) το ξανά κατέβασα και όλα πήγαν κατ ευχήν :-) μόνο αυτό το πράσινο πλαίσιο με τούς υποτίτλους ρε γαμώτο... Υ.Γ Και ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για την αναστάτωση που ίσος έφερα
gpapai Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Μ' ΕΣΩΣΕΣ. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
mindtrapper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τα σπάει το πρόγραμμα. Ότι πρέπει για backup των ταινιών σε DVD με αγορά PS3 στα υπόψιν
lostson Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα μοθ την βγαζει σε μέγεθος 1mb και φυσικά δεν παίζει
gherudos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα μοθ την βγαζει σε μέγεθος 1mb και φυσικά δεν παίζει επειδή κάνεις κάτι λάθος.
talisman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Σημερα κατεβασα το προγραμμα και ενω μου εφτιαξε ενα iso και ενα MDS το iso ειναι μεγαλυτερο απο 4.5 GB και δεν χωραει σε απλο DVD.Tο mkv αρχειο ειναι Size: 4.42GB 1DVD-5 οπως λεει το release.Τι πρεπει να κανω ? (μη μου πεις να το γραψω σε Dual layer)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 4,37 δε χωρανε τα απλα DVD? Αρα οντως να το γραψεις σε Dual Layer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.