Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 hm κάπως ακριβά δεν θα του βγουν όλα αυτά?
livewire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ρε συ p3tran, τελείωσα το σχολείο πριν 10 χρόνια!
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ρε συ p3tran, τελείωσα το σχολείο πριν 10 χρόνια! κι εγω πριν 20, τι να πει αυτο?
xvagos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ο livewire ρώτησε ποια παιχνίδια να πάρει για PC και μερικοί του λένε να πάρει XBOX360. "Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω!" Γνώμη μου είναι πως δεν τίθεται θέμα ποιο από τα δύο να πάρεις, γιατί πολύ απλά ΠΡΕΠΕΙ να τα παίξεις και τα ΔΥΟ. Βέβαια εφόσον δεν έχουν και multi τότε η διάρκειά τους είναι σχετικά λίγη, δηλαδή σε μια βδομάδα τα τερματίζεις και... τέρμα!
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 xvagos εδω ο φιλος μιλαει βασικα για games που εχουν ξεκινησει στο 360. και το mass effect, και το bioshock, και το gta4 ξεκινησανε απο εκει. μαλιστα καποιο απο αυτα βγηκε πολυ προσφατα στο pc, ενω το αλλο αργει ακομα. επισης, το μονο σιγουρο ειναι οτι τετοια games (και η αρκετη αναμονη μεχρι να βγουν στα pc) δεν ειναι εξαιρεσεις, αλλα ο κανονας. αναφερα και το gears2, και δεν αναφερα ενα κάρο άλλα exclusive και time-exclusive που ερχονται.. απο αυτη την αποψη λοιπον, προτεινα την αγορα ενος 360, μιας και ο φιλος τελειωνει εξεταστικες και θελει να χαβαλεδιασει με video games, θεωροντας οτι ειναι μια πολυ καλη προταση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 και ξαναρωτάω αυτά που προτείνεις πιο πάνω δεν θα του βγουν λίγο ακριβά?
livewire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 P3tran, δεν είναι παράλογο το πόιντ σου, αλλά δεν ψήνομαι για κονσόλα. Εξάλλου, μόλις αναβάθμισα! Anyway, μόλις παρήγγειλα μερικά από τα προαναφερθέντα από Play.com(πρώτη φορά!). Για να δούμε...
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 P3tran, δεν είναι παράλογο το πόιντ σου, αλλά δεν ψήνομαι για κονσόλα. Εξάλλου, μόλις αναβάθμισα! Anyway, μόλις παρήγγειλα μερικά από τα προαναφερθέντα από Play.com(πρώτη φορά!). Για να δούμε... χαιρομαι που καταλαβες τι σου προτεινα και γιατι. οσο για την αναβαθμιση, με γειες! κι εγω (ξανα)ψωνισα για Pc σχετικα προσφατα, αλλα τελικα παλι στο 360 ξοδευω τον videogame χρονο μου....(!) και -thresh- , μπορει να μην ημαστε πλεον στο 2005-2006 που το 360 ειχε πρωτοβγει, αλλα ακομα και σημερα μπορεις να δεις οτι εχει μπροστα του 1-2 χρονακια ακομα που θα στα βγαλει τα λεφτα του και με το πολυ παραπανω! οποτε, οχι, αν το δεις σε βαθος 12/24μηνου, πιστευω οτι δεν θα του βγει τιποτα ακριβα, αντιθετως δινω value for money 100% σε αυτη την επιλογη. end of parenthesis
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 μόνο που αυτά που ανέφερες πάνε κάνα 600αρι euro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.