livewire Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Χάουντι, συμμορίτες! Μετά από αρκετό search με διάφορα πιθανά keywords, δεν βρήκα κάτι σχετικό και προχωρώ στη δημιουργία αυτού του θέματος*. Το δικό μου ερώτημα, ή καλύτερα δίλημμα, είναι το εξής: Ενόψει του φινάλε της εξεταστικής και την προοπτική του να περάσω ολόκληρο τον Ιούλιο και μεγάλο μέρος του Αυγούστου εγκλωβισμένος σε μία πόλη κακή, αποφάσισα ότι το κατάλληλο φάρμακο θα ήταν ένα καινούριο παιχνιδάκι που θα με ρουφούσε(μεταφορικά) με το σενάριο, το gameplay και την καλαισθησία του. Χωρίς να είμαι αρνητικός σε άλλες προτάσεις, μάλλον καταλήγω σε κάποιο από τα Bioshock ή Mass Effect. Οπότε, θα ήθελα τις γνώμες σας για να γείρει η πλάστιγγα προς το ένα ή το άλλο. Να συμπληρώσω ότι, αν και παραδοσιακός φαν των rpg, ποτέ δεν λέω όχι σε ένα καλοστημένο action/FPS. Καλό θα ήταν, οι διάφορες γνώμες να συνοδεύονται από τη σχετική αιτιολόγηση, για να βγεί ένα σαφές συμπέρασμα και να μπορεί να παρακολουθήσει το θέμα και κάποιος που απλά ψάχνει μια πρόταση αγοράς, πέρα από συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών και τυποποιήσεις. Και βέβαια, είναι ευπρόσδεκτες και στη διάθεση του φόρουμ, όποιες ερωτήσεις έχετε για αγορές παιχνιδιών και κατά πόσο αξίζουν(τον πολύτιμο χρόνο μας/μια περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη σας/ τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε). TY for ur time :] *Αν πάλι υπάρχει ήδη κάτι παρόμοιο, ας μεταφερθεί το παρόν ποστ εκεί.
papadakn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δεν βλέπω τίποτα πιο κατάλληλο για την περίοδο αυτη απο το GTA IV. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο έχεις πρόσβαση σε next gen κονσόλα. Αν έχεις ή μπορείς να δανειστείς από κάποιο φίλο στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Για το bioschock δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αρκετό το pc σου. Αν σου αρέσουν τα rts, προτείνω το company of heroes, πακέτο με το add-on του. Το αγόρασα το πακέτο 19 ευρώ πριν λίγο καιρό απο το eshop.
livewire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δεν βλέπω τίποτα πιο κατάλληλο για την περίοδο αυτη απο το GTA IV. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο έχεις πρόσβαση σε next gen κονσόλα. Αν έχεις ή μπορείς να δανειστείς από κάποιο φίλο στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Για το bioschock δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αρκετό το pc σου. Αν σου αρέσουν τα rts, προτείνω το company of heroes, πακέτο με το add-on του. Το αγόρασα το πακέτο 19 ευρώ πριν λίγο καιρό απο το eshop. Κονσόλα δεν έχω, και ΑΝ πάρω(μου περνάει από το μυαλό) θα είναι μάλλον Wii. Το PC της υπογραφής έχει περάσει σε άλλα χέρια, αλλά το κρατάω φορ ολ' τάιμς σέηκ. Τώρα είμαι με E8400, 8800gt και 2GB στα 1066. Το CoH ήρθε με την VGA και εκτός του ότι είναι strategy(άρα βαρύ για τα γούστα μου), δεν έχει την αίγλη ενός αγορασμένου game. Weirdo, ε?
godlike Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Με βάση αυτών που ανέφερες θα σου πρότεινα να δεις και το The Witcher. Αρκετά εθίστικό παιχνιδάκι και με μεγαλύτερο βάθος από το Mass Effect. Στο style του Bioshock είναι και ένα άλλο καλό παιχνιδάκι, το Dark Messiah of Might and Magic. Είναι fps με RPG στοιχεία, γαμάτα levels και πολύ καλές μάχες. Αν ήμουν κακός θα έλεγα ότι τα plasmids του Bioshock έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το Dark Messiah. Τώρα ανάμεσα στα Bioshock και Mass Effect ίσως καλύτερο να ήταν το Mass Effect κυρίως λόγο του πιο RPG χαρακτήρα του.
livewire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 call of duty 4, orange box Toufa, you dog! ...εδώ λέμε να βγούμε από το δίλημμα, κι εσύ ρίχνεις και άλλα 2 χαρτιά στο τραπέζι. Για orange box δεν παίζει. Έχω τελειώσει το HL2 και δεν χρειάζομαι άλλη δόση από Gordon Freeman. To CoD4 έχει αξιόλογο single player κομμάτι? Γιατί δεν θα ήταν καλή επένδυση να δώσω 50euros, για να με σκοτώνουν 14χρονα για πλάκα. godlike, kudoz για την αναφορά στο Dark Messiah! Το είχα παίξει παλιότερα στο μηχάνημα της υπογραφής και το άφησα για αργότερα Μόλις πετύχω κάπου την collector's edition θα την τσιμπήσω. Αλλά, στο θέμα μας. Το δίλημμα έγινε τρίλημμα: Bioshock vs Mass Effect vs GTA4 Αν είναι μόνο ένα, ποιό????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 το CoD4 έχει άψογο single player ΑΛΛΑ είναι μικρό, σε ένα απόγευμα-βράδυ φεύγει
telegamesvg Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 GTA4 ,για την διαρκεια του ,συν του οτι ειναι απλο κ ευχαριστο .. Επιβαλλομενη αγορά ,ειδικα αν εχεις παιξει καποιο αλλο της σειρας. Bioshock , πολυ καλο ατμοσφαιρικο , αλλα τελειωνει σχετικα γρηγορα .. για το Mass Effect ,δεν εχω γνωμη ..
chill Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 GTA4 για χειμώνα μεριά έτσι? Ακόμα δεν έχει βγει για pc και προφανώς δεν αναμένεται εντός του καλοκαιριού.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 To Mass Effect (με το οποίο ασχολούμαι αυτόν τον καιρό) έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία, αλλά είναι και αρκετά "ελαφρύ" RPG. Τίποτε το κοσμογονικό, αλλά πολύ ευχάριστο. Πολύ πιο "σκοτεινό" βρήκα το Witcher, και αρκετά πιο σύνθετο ως RPG. Με ενόχλησαν κάποια πράγματα, κυρίως οι διάλογοι υστερούσαν, αλλά σύντομα (...) θα υπάρξει εκτενέστατο και δωρεάν για τους νυν κατόχους patch με αρκετές βελτιώσεις και σε αυτό το θέμα. Το Bioshock έχει μερικές μαγικές στιγμές από άποψη σκηνοθεσίας και το βρήκα μακράν το πιο "τρομακτικό" από τα τρία. Αν ΔΕΝ έχεις παίξει κάποιο από τα δύο System Shock, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Το GTA δεν κυκλοφορεί για PC -ακόμη- άρα δεν τίθεται θέμα. Συνολικά (ατμόσφαιρα-βάθος) νομίζω ότι το Witcher έχει την καλύτερη ισορροπία. Εφόσον, όμως, δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές, το Bioshock είναι πιο "ώριμο", ενώ το Mass Effect πιο "επικό", τύπου Πόλεμος των Άστρων.
livewire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Χμμμ, γιατί μπερδεύτηκα έτσι με το GTA4? Για την ώρα, λοιπόν, βγαίνει από την εξίσωση. Επίσης, φαίνεται ότι μάλλον αδίκησα το Witcher, το οποίο τσέκαρα ελάχιστα, από μια κόπια που είχε φτάσει στα χέρια μου από σπόντα και δεν με τράβηξε. Μάλλον θα του ξαναρίξω μια ματιά. Snoob, ξέρω τι λες, ειδικά το SS2 είναι από τα παιχνίδια που μου έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό. Και από το demo του Bioshock, είδα ότι η ατμόσφαιρά του είναι το δυνατό του χαρτί. Anyway, για τα παιχνίδια που έχουν αναφερθεί ως τώρα, έχω μια αρκετά σφαιρική άποψη από reviews και γνώμες σε διάφορα φόρουμς, επομένως το ερώτημα δεν είναι αν πρόκειται να μου αρέσουν(αυτό είναι μάλλον βέβαιο, εκτός απροόπτου), αλλά σε ποιό από αυτά θα κάτσει η μπίλια των 50 euro. Η περίπτωση να τσιμπήσω συγχρόνως και τα 2(ή τα 3 αν υπολογίσω και το witcher) δεν είναι οικονομικά απαγορευτική, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει σε κομφούζιο, με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθώ κανένα αρκετά. Επίσης, θα ήταν ένας θρίαμβος της καταναλωτικής υστερίας που έχει απλώσει τα μαύρα φτερά της πάνω από τη σημερινή κοινωνία(ουουου 666). Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ευπρόσδεκτες κι άλλες απόψεις.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Anyway, για τα παιχνίδια που έχουν αναφερθεί ως τώρα, έχω μια αρκετά σφαιρική άποψη από reviews και γνώμες σε διάφορα φόρουμς, επομένως το ερώτημα δεν είναι αν πρόκειται να μου αρέσουν(αυτό είναι μάλλον βέβαιο, εκτός απροόπτου), αλλά σε ποιό από αυτά θα κάτσει η μπίλια των 50 euro.Η περίπτωση να τσιμπήσω συγχρόνως και τα 2(ή τα 3 αν υπολογίσω και το witcher) δεν είναι οικονομικά απαγορευτική, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει σε κομφούζιο, με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθώ κανένα αρκετά. Επίσης, θα ήταν ένας θρίαμβος της καταναλωτικής υστερίας που έχει απλώσει τα μαύρα φτερά της πάνω από τη σημερινή κοινωνία(ουουου 666). Εκπροσωπώντας την καταναλωτική υστερία στην πιο χυδαία μορφή της, απλά θα επισημάνω ότι με 59 ευρώ τσιμπάς Mass Effect και Witcher από play.com -αυθεντικά και με Αγγλικά εγχειρίδια, όχι το αίσχος της Ελληνικής μετάφρασης στο Mass Effect. Με άλλα 35, ήρθε και το Bioshock. Ναι, ξέρω, αίσχος, ουουου και Λουκά on top, αλλά από τα ακατέβατα 50αρια της Ελλάδας...
Toufas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Toufa, you dog!...εδώ λέμε να βγούμε από το δίλημμα, κι εσύ ρίχνεις και άλλα 2 χαρτιά στο τραπέζι. Για orange box δεν παίζει. Έχω τελειώσει το HL2 και δεν χρειάζομαι άλλη δόση από Gordon Freeman. To CoD4 έχει αξιόλογο single player κομμάτι? Γιατί δεν θα ήταν καλή επένδυση να δώσω 50euros, για να με σκοτώνουν 14χρονα για πλάκα. godlike, kudoz για την αναφορά στο Dark Messiah! Το είχα παίξει παλιότερα στο μηχάνημα της υπογραφής και το άφησα για αργότερα Μόλις πετύχω κάπου την collector's edition θα την τσιμπήσω. Αλλά, στο θέμα μας. Το δίλημμα έγινε τρίλημμα: Bioshock vs Mass Effect vs GTA4 Αν είναι μόνο ένα, ποιό???? tf2 και cod4 ειναι multis που θα λιωσεις.
deker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 call of duty 4 για τη νίκη!!! Αν θέλεις να περάσεις πολλές, πολλές, πολλές ώρες μπροστά στο pc και να χάσεις και μερικά κιλάκια για την παραλία (μιας και δεν θα τρως πλέον), αγόρασέ το.
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 αντε παρε ενα 360 να παιξεις και το mass effect, και το bioshock, και το gta4, και το ninja gaiden2, και halo3/cod4, και ενα σωρο αθλητικα κλπ κλπ και μολις πεις οτι τα εκανες αυτα, θα σκασει το φθινοπωρινο κυμα που θα σε στειλει αδιαβαστο. (gears of war 2 και ολα τα συναφη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.