assaya Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ο stand up comedian George Carlin πέθανε χθές... Τώρα θα μου πείτε ποιός είναι αυτός, ούτε εγώ δεν ήξερα. Αλλά κοιτάζω την δουλειά του όλη μέρα σήμερα κ μπορώ να πω ότι ήταν θεός ο τύπος. Υπάρχουν πολλά δικά του στο utube κ αλλού... Πολύ ενδιαφέρον ο τύπος πιστέψτε με!
assaya Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Έτσι όπως το βλέπω κάπου εκεί θα πάει κ για μένα... Μόλις τελείωσα με το It's bad for ya κ σε λίγο βάζω να κατέβουν κ άλλα... Λίγο μισάνθρωπος έτσι? Ωραίος, ωραίος
Toufas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 shit piss fuck cunt cocksucker motherfucker tits shit piss fuck cunt cocksucker motherfucker tits shit piss fuck cunt cocksucker motherfucker tits + παντως καπου μεσα μου πιστευω οτι στην κηδεια του θα σηκωθει και θα μας πει οτι μας εκανε πλακα
assaya Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 λές όντως να σηκωθεί? Αλλά κ 71 δν είναι άσχημο... Σιγά μην φτάσουμε εμείς τόσο. Τέ σπα, υπάρχουν όλα τα show του στο γνωστό μέρος σε ήχο...
soturin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 μην με φάτε, αλλά δεν τον γνώριζα είδα στο offtopic την είδηση, έψαξα έμαθα είδα έμεινα θαύμασα R.I.P.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 τον είχα πρωτοδεί από ταινίες του Kevin Smith (aka Silent Bob) RIP m8
slipknot Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Τον ήξερα δεν είχα δει όμως πολύ πράμα απ' αυτόν.Από αυτούς που ξέρουν 2 πράματα,είχα ακούσει πως ήταν απ' τους top. rip
Dikemou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Και για μένα απ' τους καλύτερους. Πολιτική σάτιρα και αστεία με κλανιές στο ίδιο 2λεπτο, αυτά ήταν...
Child_In_Time Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Το πρώτο κομμάτι του απίστευτου και πανέξυπνου μονόλογου του για την θρησκεία (Religion is bullshit, στο youtube) υπάρχει και στο πρώτο κομμάτι του Zeitgeist. R.I.P. Από τους καλύτερους που έχω δει!
Snolly Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 RIP George. Ο τύπος ήταν πανέξυπνος, πολύ διαβασμένος, με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, ρεαλιστής και κυνικός. Απλά ο καλύτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.