Προς το περιεχόμενο

format σε λαπτοπ

pabou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα vaio λαπτοπ και θα ηθελα να του κανω φορματ αλλα χωρις το cd των xp.

Yπαρχει καποιος αλλος τροπος;

Δημοσ.

τον εχω αγορασει εδω και καιρο και δεν εχω κανενα cd απο το λαπτοπ

Επισης δεν ξερω, εχω ενα cd των xp professional απο τον αλλο υπολογιστη που ειναι απο το πλαισιο(cd rom ανακτησης, ειναι απο τα cd που δινουν με τους καινουργιους πισι, ειναι περιπου σαν αυτο αλλα σε xp)

Μπορω να το χρησιμοποιησω (η τωρινη εκδοση του λαπτοπ ειναι Home Edition);

Δημοσ.

κανε φορματ με ενα σιντι windows xp sp2 ανετα μην το φοβασε εκτος αν ο δισκος σου ειναι σεριαλ ατα....τοτε εχεις προβλημα που θες μια διαδικασια

Δημοσ.

Ανάλογα το τι θέλεις να του περάσεις μέσα, πχ, linux? winxp? win vista?

Κατεβάζεις όποιο λογισμικό χρειάζεσαι, το περνάς μέσα σ' εναν εξωτερικό σκληρό, ανοίγεις το setup απο εκεί, και κάνεις το format σου, μια χαρά, και νοικοκυρεμένα.

Έχω κι εγώ sony vaio, και το τελευταίο μου format, οπου του πέρασα τα vista, το έκανα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ότι απορία άλλη, περιμένω, αν και είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Ολα τα SONY VAIO ερχονται με κρυφο partition που εκει μεσα εχουν λειτουργικο ανακτησης δεδομενων. Αν το αγορασες με VISTA και βαλεις ΧP πρεπει να βρεις drivers γιατι ολες οι συσκευες που εχει πανω δεν θα λειτουργουν. Αν θελεις να βαλεις VISTA παλι απο την αρχη μπορεις και χωρις CD απο το κρυφο partition.

>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905601

Αυτο εχω και του εχω περασει XP. Ολους τους drivers τους βρηκα μετα απο αρκετο ψαξιμο στο internet γιατι η εταιρια δεν τους παρεχει λογω οτι το πουλαει με τα χαζο Vista...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...