Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Νομίζω ότι έχουμε μπερδέψει πολλά πράγματα σε μια κουβέντα: Για τις τιμές των αγγελιών, η διαχείριση έχει πάρει θέση: ο καθένας πουλά όσο νομίζει. Για την ποσότητα των κομματιών, δηλαδή αν κάποιος πουλά 1 ή 101 κομμάτια, προσωπικά δε βλέπω καμία απάτη, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερη απο την απόφαση μιας αλυσίδας καταστημάτων να διαθέτει πολλαπλά κομμάτια μιας προσφοράς σε ένα άτομο. Πρόλαβε κάποιος, τα πήρε. Ενδεχομένως να μην είναι η πιο "κοινωνικά αλληλέγγυα" κίνηση, όμως δε βλέπω πού, ακριβώς, συνίσταται η απάτη. Τα παραπάνω, βέβαια, δε δικαιολογούν το να μετατρέπει κάποιος μια υπηρεσία που προσφέρει το insomnia στους χρήστες τους σε δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα, ούτε να κατακλύζει το χώρο των αγγελιών με πολλαπλές δημοπρασίες πολλαπλών κομματιών. Μια λύση θα ήταν οι αγγελίες των πολλαπλών κομματιών να καταχωρούνται σε άλλο χώρο των αγγελιών.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Για τις τιμές των αγγελιών, η διαχείριση έχει πάρει θέση: ο καθένας πουλά όσο νομίζει. ναι αλλά από ότι πρόσεξα τρώνε delete οι αγγελίες με τις γνωστές κάρτες γραφικών/επεξεργαστές/μητρικές σφραγισμένες/ολοκαίνουριες από Πλαίσιο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δε νομίζω ότι η διαγραφή τους γίνεται λόγω τιμής. Άλλοι λόγοι συντρέχουν, που μάλλον έχουν να κάνουν με την κατάχρηση της υπηρεσίας που προσφέρει το insomnia.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 το θέμα πάντως είναι ότι διαγράφονται...όπως και στο thelab (σίγουρα) και μάλλον στο adslgr.com που να δεις τι έχει να γίνει τώρα με κάποιες μητρικές...20 euro τις έδινε το Πλαίσιο
iced Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Θα ηθελα να μiλατε λιγο πιο σοβαρα. Οι καρτες εφυγαν απο ατομα που τις χρειαζονταν και απο καποιους που αγορασαν και για φιλους. Ενταξει καποιοι πηραν λιγες παραπανω.. Καλα ποιος πιστευει οτι ο αλλος πηρε 50? Σιγα μην πηρε και κανα container, ας σοβαρευτουμε λιγο. Σιγα που κατεβασαν τα ραφια και το πλαισιο.. Πρωτα πηραν υπαλληλοι και φιλοι τους, μετα τυχαιοι... Και ποσα κομματια νομιζετε οτι μπορει να εχει ενα μαγαζι??
million_voices Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Θα ηθελα να μλατε λιγο πιο σοβαρα. Οι καρτες εφυγαν απο ατομα που τις χρειαζονταν και απο καποιους που αγορασαν και για φιλους. Ενταξεια καποιου πηραν λιγες παραπανω.. Καλα ποιος πιστευει οτι ο αλλος πηρε 50? Σιγα μην πηρε και κανα container, ας σοβαρευτουμε λιγο. Σιγα που κατεβασαν τα ραφια και το πλαισιο.. Πρωτα πηραν υπαλληλοι και φιλοι τους, μετα τυχαιοι... Και ποσα κομματια νομιζετε οτι μπορει να εχει ενα μαγαζι?? υπαρχει ποστ παιδιου που ειδε με τα ματια του τον αλλο να σηκωνει 18 vga και να δηλωνει οτι θα παει και στο παραδιπλα για αλλες τοσες οι περισσοτεροι απο αυτους ποσταρουν μονο αγγελιες αιντε επιτελους κανετε πως δεν καταλαβαινετε
iced Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Σιγα μην εσκασε 1000+ για να παρει καρτες... Λεει ο καθενας οτι του κατεβει και τον πιστευετε
tmjuju Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δεν υπάρχει λέξη στο λεξικό μου που να χαρακτηρίζει τις παραπάνω πρακτικές. Ας εντάξουμε λοιπών την πρακτική αυτή στον γενικότερο όρο abuse και ας προσπαθήσουμε να δώσουμε ορισμό. ʽAbuse Αγγελιώνʼ: Η προσπάθεια πώλησης ειδών μέσω την αγγελιών όταν ισχύουν οι παρακάτω συνθήκες: Ι. Το προϊόν είναι αγορασμένο πρόσφατα – 10 ημέρες ΙΙ. Η απόδειξη για την αγορά του προϊόντος αναγράφει τιμή μικρότερη από την τιμή που προσφέρεται το προϊόν στις αγγελίες ΙΙΙ. Σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος η πιθανή αποζημίωση (βάση εγγύησης) είναι μικρότερη του ποσού που επικοινωνείται στην αγγελία ΙV. Το προϊών είναι τεχνολογικό προϊόν του οποίου η τιμή πώλησης από συγκεκριμένα καταστήματα διαμορφώνεται καθημερινά σε ολοένα και χαμηλότερα επίπεδα τιμών Το παραπάνω φαινόμενο είναι συχνό σε περιόδους αντικατάστασης παλαιότερων γενεών ηλεκτρονικών προϊόντων και παρατηρείται κυρίως σε κάρτες γραφικών, επεξεργαστές και συναφή ηλεκτρονικά είδη. Κάθε περίπτωση ʽAbuse Αγγελιώνʼ επιφέρει άμεσες κυρώσεις για τον χρήστη στα πλαίσια του forum. Χρήστες που συχνά διαπράττουν «Abuse Αγγελιών» θα… PS. Βλέπω αρκετούς χρήστες που παρατηρούν το φαινόμενο αυτό πρώτη φορά. Σας ενημερώνω ότι έχει συμβεί αρκετές φορές και στο παρελθών. Επίσης παρατηρώ αρκετούς που ακόμα ψάχνουν το πού να ρωτήσουν εάν η αγορά μιας κάρτας είναι συμφέρουσα, σας παρακαλώ να κάνετε μια βόλτα από εδώ http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=3 και κυρίως για γραφικά εδώ http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=25 γιατί αρκετοί χρήστες καθημερινά προσπαθούν να ενημερώσουν όλους εσάς.
aGka8l Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μια αγγελια την ημερα το γιατρο το κανει περα καθε μερα την ιδια αγγελια δε παμεεε καλααααα http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2281443
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 πράγματι το ξεφτύλισε...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ''Μας συγχωρείτε - Δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν. Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιους άλλους όρους αναζήτησης. " Πες ποιανου ειναι γιατι links απο searches συνηθως δε δουλευουν... (αν κι εχω εναν στο μυαλο μου)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εκείνου που spammαρε την αγγελία με το Punto...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Αααα ναι! Κι ενας αλλος με μια ετοιμη υδροψυξη τα ιδια κανει... Εχω βαρεθει να reportαρω...
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αααα ναι! Κι ενας αλλος με μια ετοιμη υδροψυξη τα ιδια κανει... Εχω βαρεθει να reportαρω... Να 'σαι καλά βρε παιδί μου... σήμερα τέλειωσε το ban μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 να φανταστώ ότι θα συνεχίσεις το spammάρισμα της αγγελίας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.