Προς το περιεχόμενο

Αγγελίες και εκμετάλλευση

Tuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Καταρχην αυτες οι καρτες οπως εχετε δει ολοι δινονται σφραγισμενες , αρα δεν ειναι δευτερο χερι οπως ουσιαστικα αφεθηκε απο καποιους να εννοηθει.

Απο ''καταγγελιες'' χορτασαμε..:lol: :lol:

από την στιγμή που δεν το αγοράζεις κατευθείαν από το κατάστημα και έχεις μειωμένο χρόνο εγγύησης σε ένα προϊόν είναι 2ο χέρι...

και από "idlers" χορτάσαμε γιατί δεν σε βλέπω να παίρνεις πρωτοβουλία για το guide που αναφέρεις, από άλλους περιμένεις και εσύ...

αλλά να ξέρεις ότι ένα topic που θα αναφέρονται αυτά που λες δεν παίζει να γίνει...θα είναι απλά χαοτικό...

υπάρχει ήδη topic για τις προσφορές από καταστήματα...

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
από την στιγμή που δεν το αγοράζεις κατευθείαν από το κατάστημα και έχεις μειωμένο χρόνο εγγύησης σε ένα προϊόν είναι 2ο χέρι...

και από "idlers" χορτάσαμε γιατί δεν σε βλέπω να παίρνεις πρωτοβουλία για το guide που αναφέρεις, από άλλους περιμένεις και εσύ...

Thresh εγω δεν εχω τις γνωσεις που εχουν αλλοι.Ουτε εχω ασχοληθει ιδιαιτερα.Το να κατσω να ψαξω links που θα μιλανε για τιμες κλπ θα μπορουσα να το κανω.Οταν θα γυρισει ομως ο νεος χρηστης και θα με ρωτησει πχ'' ενταξει θα βγει η 9800..και κατα ποσο καλυτερη ειναι απο την 8800..και ποσο κανει η μια και ποσο η αλλη..και φγιατι το ενα και γιατι το αλλο '' κατι πρεπει να του απαντησω ετσι δεν ειναι ? Γιατι στο κατω κατω αυτο το νοημα θα εχει το guide.Eγω δεν θελω να του απαντησω ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.Και υπαρχει περιπτωση καποιοι ''καλοπροαιρετοι-μετεπειτα πωλητες'' να απαντησουν αυτα που θελουν οι ιδιοι να περασουν.Ουτε σε αυτα θα εχω να αντιπαραταξω τιποτα.Σορρυ αλλα αυτο θα επρεπε να γινει απο καποια μελη (με γνωσεις ) , ισως παλιοτερα , με ευθυνη του τι κανουν.

Αντι για αυτο υπαρχει ενα θεμα ''καταγγελιας'' δεν ξερω ποσω σελιδων..και επεται συνεχεια :lol:

Εγω εχω φθασει στο σημειο του να προστατευω τον εαυτο μου και να δεχομαι το ρισκο των αγγελιων.Περα απο καμμια προταση τσου...:lol:

Δημοσ.

αλλά να ξέρεις ότι ένα topic που θα αναφέρονται αυτά που λες δεν παίζει να γίνει...θα είναι απλά χαοτικό...

Λυπαμαι που το διαβαζω αυτο...τοτε για ποια προστασια μιλαμε οταν δεν μπορουμε να δωσουμε 5, 10 απλες (αλλα σημαντικοτατες ) πληροφοριες σε εναν νεο χρηστη..

• Super Moderators
Δημοσ.

οι πληροφορίες αυτές είναι διάσπαρτες σε διάφορα topics...τα οποία είναι συνήθως μεγάλα και πρόσφατα...αν ο χρήστης βαριέται να ψάξει και θέλει ez-mode δεν νομίζω να μην βαριέται αυτός στον οποίο απευθύνεσαι να κάνει το guide που όπως και να το κάνουμε απαιτεί περισσότερο "κόπο"...

και στην τελική ο χρήστης που θέλει να κάνει μια αγορά ανοίγει topic και πίστεψέ με οι σχετικές πληροφορίες με την αγορά του αναφέρονται κατα 99% από άλλους posters

Δημοσ.

Δεν ζητησε κανενας προστασια παιδια. Εκτος και αν σκευτεστε να βαλετε κανα DONATE που να συνδεεται με paypal... Ηδη στα απειρα threads υπαρχουν εκτιμησεις και προειδοποιησεις. Η "προστασια" γινεται αυτοματα παντα ειτε ζητωντας γνωμη για προιον ειτε γενικα οτι μαθει ο καθενας/ Μεταξυ μας αυτος που θα δει την τρελη ευκαιρια πρωτα θα παρει αυτος και μετα θα το πει.

Στο κατω κατω δεν γινεται καθε μερα αυτο που κανει το πλαισιο... Ειναι πολυ σπανιο για τοσα πολλα κομματια. Συνηθως ειναι μεμονομενο και τα τσιμπανε αυτοι που δουλευουν μεσα και οι φιλοι-γνωστοι τους...

Δημοσ.
οι πληροφορίες είναι διάσπαρτες σε διάφορα topics...τα οποία είναι συνήθως μεγάλα και πρόσφατα...αν ο χρήστης βαριέται να ψάξει και θέλει ez-mode δεν νομίζω να μην βαριέται αυτός στον οποίο απευθύνεσαι να κάνει το guide που όπως και να το κάνουμε απαιτεί περισσότερο "κόπο"...

Αν ηταν διασπαρτες οι πληροφοριες Thresh τοτε ολοι θα ηξεραν για την επικειμενη μειωση τιμων.Αρα αγοραζουν τις 8800 ΕΝ ΓΝΩΣΗ TOYΣ.Αρα δεν εχουμε εκμεταλλευση.Απλα πραγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

το ότι υπάρχουν δεν σημαίνει ότι όλοι τις διαβάζουν ή ότι δίνουν σημασία...

Δημοσ.

Ας δινανε σημασια ανσεβονταν τον ευατο και την τσεπη τους.. Το οτι θα υπαρχει το τοπικ που λεμε (υποθετικα, σιγα μην δημιουργηθει τετοιο πραγμα) και παλι μπορει να μην δινουν σημασια

Δημοσ.

ο καθε απατεωνισκος κερδοσκοπει αδειαζοντας τα ραφια απο προσφορες τις οποιες πουλαει μετα με κερδος 100% μαυρο, εμποδιζοντας οποιονδηποτε να αγορασει σε πολυ καλυτερη τιμη και νομιμα με ολες τις εγγυησεις

και μετα ερχονται οι υπερμαχοι της ελευθερης αγορας (αναθεμα αν ξερουν τι ειναι) και μας λενε οτι ολα καλως και ολα αυτα γιατι νομιζουν (η ετσι τους συμφερει) οτι ελευθερη αγορα=ασυδοσια

αλλα οταν η ιδια κατασταση χτυπησει την πορτα τους με την μορφη της τρελης τιμης του πετρελαιου πχ, τοτε λενε αλλα

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

Δημοσ.

Δηλαδή οι απατεωνίσκοι είναι πιο γρήγοροι από τους άλλους και προλαβαίνουν να αδειάσουν τα ράφια;

Δημοσ.
Δηλαδή οι απατεωνίσκοι είναι πιο γρήγοροι από τους άλλους και προλαβαίνουν να αδειάσουν τα ράφια;

πως πουλαει ο αλλος 50 καρτες σε ενα Thread?

μαθαινει τις προσφορες και παει και τις σηκωνει ετσι απλα

Υγ ουτε καρτα θελω να αγορασω ουτε ζηλευω τα χρηματα που θα βγαλει

Δημοσ.

Και τι εμποδίζει εσένα να μάθεις τις προσφορές και να πας να αγοράσεις;

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι όποιος θέλει να είναι εντάξει και να μην τον πιάνουν κορόιδο όπως λένε κάποιοι, φροντίζει να κάνει έρευνα αγοράς και να πράξει ανάλογα. Τεχνολογικό forum είναι εδώ, ας μην κάνουμε σαν αυτούς που δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί το pc και πληρώνουν 50? για μια αλλαγή πληκτρολογίου από τον τεχνικό.

Δημοσ.
Και τι εμποδίζει εσένα να μάθεις τις προσφορές και να πας να αγοράσεις;

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι όποιος θέλει να είναι εντάξει και να μην τον πιάνουν κορόιδο όπως λένε κάποιοι, φροντίζει να κάνει έρευνα αγοράς και να πράξει ανάλογα. Τεχνολογικό forum είναι εδώ, ας μην κάνουμε σαν αυτούς που δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί το pc και πληρώνουν 50? για μια αλλαγή πληκτρολογίου από τον τεχνικό.

αδερφε δεν ειμαστε ολοι (ουτε θα επρεπε) στην τσιτα μηπως παιξει καμια προσφορα που μας ενδιαφερει,ουτε ξενυχταμε εξω απο το μαγαζι για να προλαβουμε

τεσπα νομιζω πως με πιανεις

Δημοσ.

αλλα οταν η ιδια κατασταση χτυπησει την πορτα τους με την μορφη της τρελης τιμης του πετρελαιου πχ, τοτε λενε αλλα

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

Ακριβως για τον ιδιο λογο ανεβαινει η τιμη της βενζινης.Πηγαινουν καποιοι και αγοραζουν μερικα γαλονια απο το βενζιναδικο της γειτονιας τους και τα πουλανε φθηνοτερα .Μαλιστα κερδοσκοπουν , αφου εχουν ηδη προβλεψει...την μειωση της τιμης.

Τα βρηκες ολα.Ετσι εξηγειται η τιμη του πετρελαιου .Με αυτη τη συγκριση μας αποστομωσες.Μετα την microsoft πρεπει να μηνυσουμε και τον wi** για μονοπωλιο ....:lol:

Δημοσ.
Ακριβως για τον ιδιο λογο ανεβαινει η τιμη της βενζινης.Πηγαινουν καποιοι και αγοραζουν μερικα γαλονια απο το βενζιναδικο της γειτονιας τους και τα πουλανε φθηνοτερα .Μαλιστα κερδοσκοπουν , αφου εχουν ηδη προβλεψει...την μειωση της τιμης.

Τα βρηκες ολα.Ετσι εξηγειται η τιμη του πετρελαιου .Με αυτη τη συγκριση μας αποστομωσες.Μετα την microsoft πρεπει να μηνυσουμε και τον wi** για μονοπωλιο ....:lol:

αδερφε μου απλα δεν θα ασχοληθω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...