dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 δεν πιστεύω όμως να χαλάσει κάποιον το να μάθει από τώρα ότι θα μειωθούν οι τιμές με την κυκλοφορία της 9800GTX+ σε μερικές μέρες και πως δεν αξίζει αυτή την στιγμή τέτοιου είδους αγοράς μιας και θα αναγκαστούν να τις πουλάνε πιο χαμηλά λόγω των "επίσημων" μειωμένων τιμών που θα ισχύουν για όλους και όχι μόνο για αυτούς που πρόλαβαν συγκεκριμένα κομμάτια... Α μπράβο, τώρα μιλάς σωστά. Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που γίνεται εδώ τόση ώρα που κάποιοι έχουν φορέσει την κουκούλα και κάνουν αναζήτηση στις Αγγελίες μην τους ξεφύγει τίποτα. Ας ανοίξετε ένα thread στο ανάλογο forum και να αναφέρετε ότι ξέρετε κάτι σε λίγο καιρό πέφτουν οι τιμές στις κάρτες γι αυτό μην βιάζεστε να αγοράσετε. Έναν consumers' guide σαν να λέμε. ενώ εσύ δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση για "εμάς? Δυστυχώς σε πρόλαβα και το αστείο για τις αγγελίες το έκανα πρώτος, οπότε έχω το copyright όταν είναι EOL το προϊόν και δεν υπάρχει πλέον στην αγορά θα πάρεις το πιστωτικό αναγκαστικά... Κι αυτό να το αναφέρετε στον παραπάνω οδηγό. Τελικά το συμπέρασμα είναι ένα: Πάρτε Mac για να μην σκάτε με κάρτες γραφικών και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 αν προσέξεις τα περισσότερα posts μου αναφέρουν αυτές τις μειώσεις παρά κράξιμο... τώρα για το guide δεν είναι εύκολο... οπότε έχω το copyright ναι αμέ...ΔΕΝ
dimitris74 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 μου αρεσει και ο τσε στο αβαταρ.... εμπρος λαε μην σκυβεις το κεφαλι μπες στις αγγελιες του ινσομνια να σε δαγκωσουν παλι
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 μου αρεσει και ο τσε στο αβαταρ....εμπρος λαε μην σκυβεις το κεφαλι μπες στις αγγελιες του ινσομνια να σε δαγκωσουν παλι Είπα κι εγώ, ακόμα δεν βρέθηκε κάποιος έξυπνος να το πει... Τελικά βρέθηκε, συγχαρητήρια, κερδίζεις μια κάρτα γραφικών υπερτιμημένη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 το σκέφτηκα και εγώ αλλά είναι χτύπημα κάτω από την ζώνη
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Χε, χε, εσύ πες ό,τι θες γιατί μ' αρέσει το χιούμορ σου
dimitris74 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Είπα κι εγώ, ακόμα δεν βρέθηκε κάποιος έξυπνος να το πει... Τελικά βρέθηκε, συγχαρητήρια, κερδίζεις μια κάρτα γραφικών υπερτιμημένη. ο τσε εχει γινει συμβολο σε διαφορα προιοντα, τον να μπει αβαταρ και σε σενα απλα ειναι το λιγοτερο που μπορουσε να του συμβει.
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ο τσε εχει γινει συμβολο σε διαφορα προιοντα, τον να μπει αβαταρ και σε σενα απλα ειναι το λιγοτερο που μπορουσε να του συμβει. Μμμμ... ΟΚ, αυταπαντάς μόνος σου στο αρχικό σου post. Θα προσθέσεις κάτι σημαντικό στο thread ή να αρχίσω να ανησυχώ για τον Che? Άμα σε πειράζει τόσο πολύ, να βάλω κάτι άλλο ρε αδερφέ.
dimitris74 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Μμμμ... ΟΚ, αυταπαντάς μόνος σου στο αρχικό σου post. Θα προσθέσεις κάτι σημαντικό στο thread ή να αρχίσω να ανησυχώ για τον Che? Άμα σε πειράζει τόσο πολύ, να βάλω κάτι άλλο ρε αδερφέ. μμμμμμμμοσχος, το τι ειχα να προσθεσω στο thread τα εγραψα, δεν χρειαζεται να επαναλαμβάνομαι εκτος βέβαια αν η περιπτωση σου χρηζει επαναληψης. εαν εισαι σε αυτη την περιπτωση καλυτερα να συμβουλευτεις εναν ειδικό. προσωπικα δεν καθομαι να ασχοληθω αλλο μαζί σου.
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Σε παρακαλώ, ασχολήσου μαζί μου, μη μ' αφήνεις έτσι ξεκρέμαστο, δείξε μου τον σωστό δρόμο.
iced Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 O madsc τωρα σκευτεται: Να το κλεισω και αυτο ετσι οπως το πανε ή να το αφησω αλλο λιγο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ο madsc δεν είναι mod σε αυτό το section...ο HAL είναι (και λογικά οι super mods)
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 O madsc τωρα σκευτεται: Να το κλεισω και αυτο ετσι οπως το πανε ή να το αφησω αλλο λιγο ? Στάνταρ όμως! 1.05 απόδοση έχει!
random Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Το παραμύθι με τα πιστωτικά δεν έχει δράκο. όποιος πιστεύει οτι η πιθανότητα να χαλάσουν στα χέρια του αυτά τα είδη, χωρίς να κάνει ταρζανιές, oc κλπ, ειναι τόσο μεγάλη, απλά δεν αγοράζει απο αγγελίες. Αν χαλάσει πάνε τα λεφτάκια! adios! πέταξαν! Μην αγοράζετε απο αγγελιες! προσοχή SOS. κυκλοφορούν απατεώνες εκει έξω! αφηστε τις σε μένα που τά' χω για πέταμα
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Παλι μπερδευτηκαν τα πραγματα. Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. Καταρχην αυτες οι καρτες οπως εχετε δει ολοι δινονται σφραγισμενες , αρα δεν ειναι δευτερο χερι οπως ουσιαστικα αφεθηκε απο καποιους να εννοηθει. Καποιοι μιλανε για την επερχομενη μειωση θεωρωντας τη ως αποδειξη της εκμεταλλευσης .Και η καλυτερη απαντηση ηδη δοθηκε πιο πανω .Γιατι δεν υπαρχει ενα thread-guide (δεν γνωριζω αν ηδη υπαρχει αλλα μαλλον οχι οπως φαινεται..) oπου να αναφερονται ολες οι επερχομενες αλλαγες στην αγορα , μειωσεις τιμων , εμφανιση καινουργιων μοντελων ,συμφερουσες αγορες κλπ κλπ οπου θα παρεχονται ολες αυτες οι πληροφοριες που δινονται τωρα εν μεσω ψιλοαντιπαραθασεων , πληροφοριες που θα ηταν πολυ χρησιμες σε ενα νεο απειρο χρηστη και θα μπορουσαν να τον προστατευσουν και απο μια μη συμφερουσα αγορα. Αντι για αυτο..καποιοι ειναι ακομα με το δαχτυλο παρατεταμενο..ελεος.Καλα ειπε καποιος moderator,επρεπε να εμπαιναν οι καρτες μια μια και οχι αφελως (η λογω βιασυνης )50 -50 να βλεπαμε τι θα γινοταν. Αλλον τον πειραζει το μπαχαλο στις αγγελιες.Και γιατι δεν κανετε προταση (αφου καποιοι ενοχλουνται )να χωριστουν σε κατηγοριες τα προς πωληση ειδη.Η να μπουν καποιοι περιορισμοι αν πρεπει. Λετε και ξαναλετε οτι μερικοι το εχουν κανει μαγαζακι.Γιατι δεν κανετε μια προταση να υπαρχει μια κατηγορια οπου να ποσταρονται μονο προσφορες καταστηματων ? Αυτη η κατηγορια θα μπορουσε να αφορα και αγγελιες οπου υπαρχει μαζικη πωληση προιοντων οπως εδω.Ακομα και απο ιδιωτες . Υπαρχει φορμουλα (οχι 1) για ολα. Απο ''καταγγελιες'' χορτασαμε.. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.