Προς το περιεχόμενο

Αγγελίες και εκμετάλλευση

Tuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

και είναι και πιο αργές από μια 4850 η οποία κάνει 145 euro χωρίς να έχει περάσει 2ο χέρι... :P

Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια. Οπότε είναι καλύτερα να πάω να την αγοράσω 120? επειδή αυτός την πήρε 30? και την δίνει 80?. Δηλαδή αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι όχι να πληρώσουμε εμείς φτηνότερα, αλλά να μην βγάλει ο οποιοσδήποτε φούστης που πουλάει ακριβότερα απ' ό,τι αγόρασε... Χμμ, πολύ συμφέρουσα αντίληψη.

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι καλύτερα να πάρεις μια 4850 αντί για αυτές τις 2, σου βγαίνει φτηνότερα (χαμηλότερη κατανάλωση επίσης) και με full μέρες για την εγγύηση

Δημοσ.

Τωρα μιλανε οι ηθικοι, που εχουν αγορασμενο μεχρι και το NERO... Και μην ακουσω οτι δεν βγανουν λευτα απο αυτο, γλιτωνεις οσα κανει το software γνησιο

Αρε δεν πατε καλα, ηθικη overdose λεγεται αυτο

Δημοσ.
είναι καλύτερα να πάρεις μια 4850 αντί για αυτές τις 2, σου βγαίνει φτηνότερα (χαμηλότερη κατανάλωση επίσης) και με full μέρες για την εγγύηση

Ναι αλλά εδώ δεν κάνουμε συγκριτικό τέστ. Και ούτε είναι υποχρεωτικό να πάρει κάποιος και τις δύο. Αν εγώ θέλω να φτιάξω ένα low budget σύστημα με μια αξιοπρεπή κάρτα, γιατί να μην τη πάρω; :confused: Επειδή θα βγάλει αυτός και οποιοσδήποτε αυτός 50?; Εγώ τη δουλειά μου θα την κάνω; Ναι. Οπότε όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και για να συντηρείται το thread...

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνε ότι θες δεν σε υποχρεωνεί κάνεις...εμείς απλά λέμε τι συμβαίνει...απο εκεί και πέρα είναι κρίση του αγοραστή τι θα κάνει, δόξα το Θεό ελευθερία λόγου έχουμε

Δημοσ.

Ελευθερία λόγου δεν σημαίνει και αυθαίρετη κριτική. Δεν πουλάει το παλικάρι την κάρτα πιο ακριβά από την τιμή της. Πιο φτηνά την πουλάει. Και αν κάποιος που είναι νέος και δεν ξέρει, δει αυτό το thread, αμέσως θα σκεφτεί "Τον κ@ριόλη τον τάδε, είναι αναξιόπιστος".

Επαναλαμβάνω, κάνετε λες και σας έκλεψε από την τσέπη τα 50? ή σας πρόλαβε πριν το κάνετε εσείς. Μήπως πουλάτε κι εσείς κάρτες γραφικών και σας χαλάει τη μόστρα;(ελευθερία λόγου έχουμε, δόξα το θεό)

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορεί να μην την πουλάει αυτή την στιγμή πιο ακριβά αλλά δεν πιστεύω να κάνουμε κακό στον αγοραστή με το να λέμε πόσο πραγματικά την αγόρασε ο άλλος (για να ξέρει και πόσο πιστωτικό θα πάρει αν συμβεί κάτι στην κάρτα μιας και αργά ή γρήγορα θα βγει EOL) καθώς και ότι σε λίγο καιρό (1.5 βδομάδα) οι τιμές θα πέσουν για αυτό είναι καλύτερα να περιμένει είτε την πάρει καινούρια είτε μεταχειρισμένη...

όχι δεν πουλάω κάρτες γραφικών, μπας και πουλάς εσύ και σου χαλάμε τις αγγελίες? :P

Δημοσ.

H εκδοση πιστωτικου ειναι δηθεν λογος, δεν χαλανε κιολας τοσο ευκολα τα πραγματα ουτε "κλεβουν" ολοι το πλαισιο με τα πιστωτικα. Θα δει ο αλλος την αποδειξη και αν δεν του κανει λογο πιστωτικου δεν θα την παρει...

Δεν καταλαβα ποιος λογος να το παιζετε προστατες

Δημοσ.
μπορεί να μην την πουλάει αυτή την στιγμή πιο ακριβά αλλά δεν πιστεύω να κάνουμε κακό στον αγοραστή με το να λέμε πόσο πραγματικά την αγόρασε ο άλλος (για να ξέρει και πόσο πιστωτικό θα πάρει αν συμβεί κάτι στην κάρτα μιας και αργά ή γρήγορα θα βγει EOL) καθώς και ότι σε λίγο καιρό (1.5 βδομάδα) οι τιμές θα πέσουν για αυτό είναι καλύτερα να περιμένει είτε την πάρει καινούρια είτε μεταχειρισμένη...

όχι δεν πουλάω κάρτες γραφικών, μπας και πουλάς εσύ και σου χαλάμε τις αγγελίες? :P

Για κάντε μια αναζήτηση να δούμε τις αγγελίες μου :-)

Εσύ όποτε σου χαλάει κάτι παίρνεις πιστωτικό; Φαντάζομαι τι θα πάθεις άμα σου χαλάσει η μητρική :P

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πιστεύω όμως να χαλάσει κάποιον το να μάθει από τώρα ότι θα μειωθούν οι τιμές με την κυκλοφορία της 9800GTX+ σε μερικές μέρες και πως δεν αξίζει αυτή την στιγμή τέτοιου είδους αγοράς μιας και θα αναγκαστούν να τις πουλάνε πιο χαμηλά λόγω των "επίσημων" μειωμένων τιμών που θα ισχύουν για όλους και όχι μόνο για αυτούς που πρόλαβαν συγκεκριμένα κομμάτια...

και στο κάτω κάτω από την στιγμή που αρκετές τέτοιες αγγελίες τρώνε delete εσείς που κολάτε...ο moderator λέει την άποψή του για το θέμα αυτόματα!

Για κάντε μια αναζήτηση να δούμε τις αγγελίες μου :-)

Εσύ όποτε σου χαλάει κάτι παίρνεις πιστωτικό; Φαντάζομαι τι θα πάθεις άμα σου χαλάσει η μητρική :P

ενώ εσύ δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση για "εμάς? :P

όταν είναι EOL το προϊόν και δεν υπάρχει πλέον στην αγορά θα πάρεις το πιστωτικό αναγκαστηκά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...