bandit4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ο τυπος δεν εχει αφησει φορουμ για φορουμ που να μην εχει ποσταρει...ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!! και φυσικα ετρεξαν μερικοι να τον υποστηριξουν...μη θιχτει τυχον αυτη η χαλαροτητα και χασουν καποια κεκτημενα...
j0maK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ασχέτως ηθικής, έχουμε ελεύθερη αγορά. Πρέπει δηλαδή κάθε φορά που θα δίνεις χ ευρώ για κάτι να παίρνεις το καλύτερο κάτι στην καλύτερη τιμή με την καλύτερη υποστήριξη; Βλέπεις την τιμή, ξέρεις (μάλλον) το προϊόν, αν δεν το ξέρεις ρωτάς γι'αυτό κ αποφασίζεις. Αν κάτι απο αυτά δεν σ'αρέσει, έχει κ αλλού πορτοκαλιές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ασχέτως ηθικής, έχουμε ελεύθερη αγορά. και ελευθερία λόγου για κράξιμο επίσης...
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ασχέτως ηθικής, έχουμε ελεύθερη αγορά. Πρέπει δηλαδή κάθε φορά που θα δίνεις χ ευρώ για κάτι να παίρνεις το καλύτερο κάτι στην καλύτερη τιμή με την καλύτερη υποστήριξη; Βλέπεις την τιμή, ξέρεις (μάλλον) το προϊόν, αν δεν το ξέρεις ρωτάς γι'αυτό κ αποφασίζεις. Αν κάτι απο αυτά δεν σ'αρέσει, έχει κ αλλού πορτοκαλιές. που την ειδες την ελευθερη αγορα οταν σηκωνουν ολες τις προσφορες απο παντου και μετα τις πουλανε με κερδος 100% καθαρο και αφορολογητο αυτο ειναι μονοπωλιακη πρακτικη φιλε μου τεσπα βλεποντας την αντιδραση του κοσμου στο συγκεκριμενο φαινομενο καταλαβαινεις γιατι παμε κατα διαολου και πειθομαι ολο και ποιο πολυ οτι εχουμε και λουζομαστε αυτα που μας αξιζουν Υγ ουτε καρτα θελω να αγορασω ουτε τπτ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Επειδη εχω βαρεθει να κανω reports, ας το βαλω εδω: Αυτος εδω προσφερει κατι στο φορουμ? http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2173759 Εγω βλεπω οτι εδω και 1 μηνα προσπαθει να πουλησει ενα MIO... Και πριν απο αυτο ενα HTPC...
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Να κάνω εγώ τον... διάβολο του συνηγόρου(του paredwse δηλαδή); Έτσι για να γίνεται συζήτηση δηλαδή... Έστω ότι το Χ μαγαζί βγάζει ένα προϊόν σε τρελή προσφορά 30? από 150? που έχει κανονικά. Έστω ότι κάποιος αγοράζει την προσφορά και μόλις αυτή τελειώσει και επιστρέψει η παλιά τιμή, πουλάει το προϊόν αυτό 100?. Αυτό δεν είναι κέρδος 50? για τον αγοραστή; Συμφωνώ, είναι και κέρδος για τον πωλητή, αλλά τι να κάνουμε που ήταν γρήγορος; Επίσης, αναφέρθηκαν αυτοί που μπαίνουν μόνο για ανεβάζουν αγγελίες. Ε, και; Έτσι εμπλουτίζεται το κομμάτι των αγγελιών και μπορεί κάποιος να βρει αυτό που θέλει πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Αν απαγορευτεί αυτό με κάποιον τρόπο, οι αγγελίες θα έχουν μια σελίδα μόνο και δεν θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 η τρελή "προσφορά" γίνεται επειδή η Nvidia έχει ρίξει τις τιμές...απλά δεν έχουν περάσει η μειώσεις αυτές ακόμα στην Ελλάδα...
Caravan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Προσωπικά, αυτό που έχω δει να γίνεται σε άλλα forums, είναι ότι όταν κάποιος πουλάει κάτι σε παράλογη τιμή, όλο και κάποιος απαντάει στην ίδια αγγελία ότι το συγκεκριμένο προϊόν το είδε στο τάδε μαγαζί στην χ τιμή που είναι ίδια με αυτή που πουλάει ο άλλος το μεταχειρισμένο. Έτσι, με το δικαίωμα της απάντησης προστατεύονται και όσοι δεν μπορούν να ψάχνουν για προσφορές στα μαγαζιά, και παράλληλα επιβραβεύονται τα φθηνά μαγαζιά, που αν δουν να ανεβαίνουν οι πωλήσεις τους από την έμμεση διαφήμιση μέσω του forum, σίγουρα θα κάνουν και έκπτωση στα μέλη του forum και σε άλλα είδη εκτός προσφορών. Η αγοραστική δύναμη του forum είναι πολύ μεγάλη για να μην την εκμεταλευόμαστε προς όφελος των μελών. Αν με την απάντηση δημιουργούνται άλλα προβλήματα, στο χέρι μας είναι να λυθούν. Παράδειγμα: Κάθε μέρα βλέπω ερωτήσεις μελών που ψάχνουν ν' αγοράσουν laptop. Αν όλοι αυτοί κατευθυνθούν σε ένα μαγαζι που θα κάνει 10% έκπτωση στα μέλη μας θα είναι κακό; Σίγουρα θα ωφεληθεί το μαγαζί, αλλά κι εμείς δεν θα χάσουμε.
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 η τρελή "προσφορά" γίνεται επειδή η Nvidia έχει ρίξει τις τιμές...απλά δεν έχουν περάσει η μειώσεις αυτές ακόμα στην Ελλάδα... Δεν αναφερόμουν σε αυτό το θέμα. Τυχαίο ήταν το παράδειγμα με τις τιμές. Για παράδειγμα, την Πέμπτη είχε το You προσφορά ένα ασύρματο πολυμηχάνημα Lexmark στα 50? με την κανονική του τιμή να είναι 180? τώρα στο site. Πρόλαβα και πήρα ένα. Αν το βάλω σε αγγελία 100?, ποιός ΔΕΝ θα κερδίσει; Και πριν προλάβετε να πέσετε να με φάτε, δεν πωλείται, έχει ήδη δωριστεί
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Επίσης, αναφέρθηκαν αυτοί που μπαίνουν μόνο για ανεβάζουν αγγελίες. Ε, και; Έτσι εμπλουτίζεται το κομμάτι των αγγελιών και μπορεί κάποιος να βρει αυτό που θέλει πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Αν απαγορευτεί αυτό με κάποιον τρόπο, οι αγγελίες θα έχουν μια σελίδα μόνο και δεν θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Σωστα ολα τα αλλα, εδω διαφωνω. Εγω (και ο καθενας), θελω οοοοοοταν εχω κατι για πουλημα να το βαζω στις αγγελιες και να ειναι σε εμφανες σημειο για λιγο χρονο. Με τετοιες συμπεριφορες (καθε μερα η ιδια αγγελια), και οοοοοταν βαζω εγω μεσα σε 3 ωρες εχει προχωρησει στη δευτερη σελιδα, αρα μονο το 1/10 των χρηστων τη βλεπουν, αλλα και ο αλλος δε κανει κατι, γιατι οι πιθανοτητες να δει καποιος την αγγελια και να τη θελει ειναι μηδαμηνες, αφου ποσταρει την αγγελια τοσες μερες και κανεις δε τη θελει. Αρα που οδηγουμαστε? Στο να μη δει καποιος τυχον ενδιαφερομενος ουτε τη δικια μου αγγελια, αρα να αναγκαστω (εγω και οποιοσδηποτε), να τη ξαναποσταρω....
djapal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σωστα ολα τα αλλα, εδω διαφωνω.Εγω (και ο καθενας), θελω οοοοοοταν εχω κατι για πουλημα να το βαζω στις αγγελιες και να ειναι σε εμφανες σημειο για λιγο χρονο. Με τετοιες συμπεριφορες (καθε μερα η ιδια αγγελια), και οοοοοταν βαζω εγω μεσα σε 3 ωρες εχει προχωρησει στη δευτερη σελιδα, αρα μονο το 1/10 των χρηστων τη βλεπουν, αλλα και ο αλλος δε κανει κατι, γιατι οι πιθανοτητες να δει καποιος την αγγελια και να τη θελει ειναι μηδαμηνες, αφου ποσταρει την αγγελια τοσες μερες και κανεις δε τη θελει. Αρα που οδηγουμαστε? Στο να μη δει καποιος τυχον ενδιαφερομενος ουτε τη δικια μου αγγελια, αρα να αναγκαστω (εγω και οποιοσδηποτε), να τη ξαναποσταρω.... Σωστό. Κάποιοι την έχουν δει alternative eshop εδώ μέσα - και όχι μόνο - και όπως είπε και ο φίλος, αν εγώ θέλω να βάλω μια αγγελία μία στο τόσο, μέσα σε μισή ώρα έχει πάει στη δεύτερη σελίδα. Έλεος δηλαδή...
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σωστα ολα τα αλλα, εδω διαφωνω.Εγω (και ο καθενας), θελω οοοοοοταν εχω κατι για πουλημα να το βαζω στις αγγελιες και να ειναι σε εμφανες σημειο για λιγο χρονο. Με τετοιες συμπεριφορες (καθε μερα η ιδια αγγελια), και οοοοοταν βαζω εγω μεσα σε 3 ωρες εχει προχωρησει στη δευτερη σελιδα, αρα μονο το 1/10 των χρηστων τη βλεπουν, αλλα και ο αλλος δε κανει κατι, γιατι οι πιθανοτητες να δει καποιος την αγγελια και να τη θελει ειναι μηδαμηνες, αφου ποσταρει την αγγελια τοσες μερες και κανεις δε τη θελει. Αρα που οδηγουμαστε? Στο να μη δει καποιος τυχον ενδιαφερομενος ουτε τη δικια μου αγγελια, αρα να αναγκαστω (εγω και οποιοσδηποτε), να τη ξαναποσταρω.... Κακώς διαφωνείς γιατί εγώ δεν είπα πως συμφωνώ με την αναδημοσίευση της ίδιας αγγελίας πολλές φορές
dimitris74 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Επίσης, αναφέρθηκαν αυτοί που μπαίνουν μόνο για ανεβάζουν αγγελίες. Ε, και; Έτσι εμπλουτίζεται το κομμάτι των αγγελιών και μπορεί κάποιος να βρει αυτό που θέλει πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή. Αν απαγορευτεί αυτό με κάποιον τρόπο, οι αγγελίες θα έχουν μια σελίδα μόνο και δεν θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία. ηθελα να ξερα που την ειδες την ποικιλία. οταν ποσταρουν μονο αγγελιες και πανε στην δευτερη σελιδα ξαναμπαινουν και την πανε στην πρωτη. δες πχ τι θα αντιμετωπισεις πχ αν θες ενα samsung d900 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2174126 αλλοι ποσταρουν την ιδια αγγελια καθε μερα για να μεινει στην πρωτη σελιδα. μεγαλυτερο μπαχαλο απο τις αγγελιες του Insomnia δεν υπαρχει. απλα, εχει 100.000 μελη, στην πλειοψηφια τους ειναι νεα στον κοσμο των υπολογιστών, το Insomnia δεν χρεώνει τιποτα για τις αγγελίες οπως το fleamarket και μπαινουν και κανουν την δουλεια τους ευκολα και ανετα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Κακώς διαφωνείς γιατί εγώ δεν είπα πως συμφωνώ με την αναδημοσίευση της ίδιας αγγελίας πολλές φορές Σωστος αλλα ουτε ανεφερες το αντιθετο Σαφως και δεν εχω κανενα προβλημα εαν καποιος μπαινει 2 φορες το μηνα για να βαλει μια αγγελια, αυτο σαφως και εμπλουτιζει το section των αγγελιων. Αλλα ειμαι καθετα και οριζοντια και ο,τι θες αντιθετος με την αναδημοσιευη της ιδιας αγγελιας καθε μερα/καθε 2 μερες κτλ. Ε, ενταξει, ανθρωποι ειμαστε, ο αλλος μπορει να μη πουλησει στη τιμη που θελει, εαν προτιθεται να ριχνει τιμες, μεσα κι εγω στο να τη ξαναποσταρει την αγγελια Τελος να πω πως δεν συμφωνω με το να επιτραπει σε αλλα μελη να απαντανε στις αγγελιες, καθως ο αλλος μπορει να διαφωνει με τη τιμη/ειναι μεθυσμενος και να λεει ο,τι θελει/οτιδηποτε αλλο. Εαν ισχυσουν τα παραπανω, και υπαρχει στοιχειωδης επιτηρηση, δεν υπαρχει αναγκη για αποδεσμεση των αγγελιων ως προς τη δυντοτητα απαντησης. Πολυ πετυχημενο ειναι το μετρο που τηρειται στο http://www.thelab.gr οπου επιτρεπεται ΜΙΑ απαντηση/bump ανα αγγελια.
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ηθελα να ξερα που την ειδες την ποικιλία.οταν ποσταρουν μονο αγγελιες και πανε στην δευτερη σελιδα ξαναμπαινουν και την πανε στην πρωτη. δες πχ τι θα αντιμετωπισεις πχ αν θες ενα samsung d900 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2174126 αλλοι ποσταρουν την ιδια αγγελια καθε μερα για να μεινει στην πρωτη σελιδα. μεγαλυτερο μπαχαλο απο τις αγγελιες του Insomnia δεν υπαρχει. απλα, εχει 100.000 μελη, στην πλειοψηφια τους ειναι νεα στον κοσμο των υπολογιστών, το Insomnia δεν χρεώνει τιποτα για τις αγγελίες οπως το fleamarket και μπαινουν και κανουν την δουλεια τους ευκολα και ανετα. Αν δεν γινόταν αυτό, μπορεί να μην έβρισκες Samsung D900 να αγοράσεις. Να την η ποικιλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.