Tuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Το SOS που χε μπει ως αγγελία σχετικά με τις κάρτες και έλεγε σε επίδοξους αγοραστές να ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, το έσβησαν....
ArisG88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Το SOS που χε μπει ως αγγελία σχετικά με τις κάρτες και έλεγε σε επίδοξους αγοραστές να ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, το έσβησαν.... Α ναι? Ενα μεγαλο μπραβο στο insomnia τοτε
Tuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δε το βλέπω πουθενά, του χα δώσει και 5 αστεράκια και θα προτιμούσα να είναι και Sticky πάνω πάνω... Ο...ευχούλης έχει ξεσκιστεί να ποστάρει αγγελίες πάντως, έχουν δίκιο τα παιδιά στο άλλο θέμα στις κάρτες γραφικών.
kSiS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ρε παιδια τι ηταν αυτο με τις καρτες γραφικων σημερα στις αγγελιες? καποιο χρηστης πουλουσε 20 κομματια απο τις 8800gts στα 50 ευρω και 30 κομματια απο τις 8800gt στα 40 ευρω. ο χρηστης δν ειχε αξιολογηση και δν απαντησε στο μηνυμα μου. ξερει κανεις τπτ ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πολυ θα το θελαμε να ηταν αληθινη. Παντως μια εγγραφη εδω οτι προκειται για πλακα δε θα εβλαφτε. Ουτε απαντηση στα pm παντως... Αλλα επειδη ποτε δε ξερεις εστειλα κι εγω ενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 οι αγγελίες αυτές ήταν παραγάδι...ψάρωσαν πολλοί
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω αν το θεωρείται εκμετάλλευση ή όχι εγώ πάντως που ζω επαρχία και δεν μπορώ να προλάβω και να ενημερωθώ άμεσα για τα στοκ του πλαισιου με βολεύει πολύ η πολυσυζητημένη προσφορά αν ισχύει και είναι αληθινή! επίσης θα ήθελα να ξέρω αν τη εσβησε κάποιος και για ποιο λόγο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 οι αγγελίες αυτές ήταν παραγάδι...ψάρωσαν πολλοί Σιγα μην ηταν και διχτυα τράτας Κακογουστο ηταν Παντως επιμενω να ακουσω τη θεση του φορουμ στο θεμα των απειρων ιδιων αγγελιων, καθως και των μελων-αγγελιων.
Tuko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω αν το θεωρείται εκμετάλλευση ή όχι εγώ πάντως που ζω επαρχία και δεν μπορώ να προλάβω και να ενημερωθώ άμεσα για τα στοκ του πλαισιου με βολεύει πολύ η πολυσυζητημένη προσφορά αν ισχύει και είναι αληθινή! επίσης θα ήθελα να ξέρω αν τη εσβησε κάποιος και για ποιο λόγο? Γιατί δε προλαβαίνεις να ενημερωθείς, παίρνε 1 τηλέφωνο και κάνε τηλεφωνική παραγγελία αν είναι. Εξάλλου στα Γιάννενα βλέπω μένεις, όχι στον Όλυμπο η Σαμοθράκη
nikpar2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Γιατί δε προλαβαίνεις να ενημερωθείς, παίρνε 1 τηλέφωνο και κάνε τηλεφωνική παραγγελία αν είναι. Εξάλλου στα Γιάννενα βλέπω μένεις, όχι στον Όλυμπο η Σαμοθράκη Φαίνετε ότι δεν ξερής ότι αυτές τις προσφορές δεν της δίνουν τηλεφωνικά. Είμαι από Τήνο παίρνω τηλέφωνο προχθές το πλαίσιο ρωτώ γιατί 8800GTS μου λέει κάποιος στο τηλέφωνο ότι υπάρχουν κάποια κομμάτια ακόμα και ότι πρέπει να πάω σε μαγαζί αυτές οι προσφορές δεν κλίνονται τηλεφωνικά και να μου τη στείλουν. Όποτε έπρεπε να κάνω ταξίδι για να πάω να πάρω μια κάρτα! Τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα φίλε Tuko
Tuko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Μάλιστα, ήταν μόνο του καταστήματος λοιπόν. Πάντως αρκετές από τις προσφορές που περιγράφουμε στο θέμα των προσφορών ισχύουν για αντικαταβολές.
nikpar2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πιο παλιά πήρα της Logitech τα 5500 στο site τα είχαν κάνα 250 και παίρνω τηλέφωνο και μου λέει αυτή η προσφορά είναι μόνο για το site και προσπαθούσε να μου πούληση τα ηχεία ένα πενηντάρικο παραπάνω και του λέω άσε θα τα πάρω από το site. Χλομό μου φαίνετε τηλεφωνικά να σου στέλνουν αντικαταβολή τέτοιες καλές προσφορές αφού ξέρουν ότι θα της δώσουν εκεί με κλειστά μάτια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Αυτός ο χρήστης μήπως έχει μαγαζί? wish-master Αν μέτρησα καλά έχει μόνο τρία κανονικά posts όλα τα υπόλοιπα αγγελίες. και συνεχίζει με επεξεργαστές πλέον... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262710 Ε6850=80 euro αυτές τις μέρες στο Πλαίσιο...
dimitris74 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 καταλαβες φιλε thresh γιατι λεω για 2 αγγελιες τον μηνα? να δουμε μετα που θα κανουν παρεμποριο. στο emarket και στο ebay εχει κοστος η πωληση. ασε δε που στο emarket γενικα οι τιμες δεν εχουν καμμια σχεση με την πραγματικοτητα. καλο ειναι να τοποθετηθουν και οι admin Πανω στο θεμα. οχι μονο για τις συγκεκριμενες περιπτωσεις αλλα και για το θεμα των παραμαγαζων που χρησιμοποιουν αυτο εδω το φορουμ για το εμποριο τους. κατα ποσο ειναι νομιμο να διεξαγονται παρανομες πωλησεις, γιατι κατα την γνωμη μου (η οποια δεν ειναι και απολυτα νομικα τεκμηριωμενη μιας και δεν ειμαι νομικος) καποιος που εμπορευεται καινουρια προιοντα και εχει κερδος φοροδιαφευγει το οποιο προφανως αποτελει παρανομη δραστηριοτητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 και πάλι δεν συμφωνώ Δημήτρη με τις 2 αγγελίες το μήνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.