Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ναι αλλά αν θέλει να μειώσει τιμή ή να κάνει update γενικότερα αναγκαστηκά κάνει νέο topic... επίσης μπορεί να βάλει αγγελία εκ μέρους κάποιου φίλου/γνωστού/συγγενή μην το ψάχνεις είναι λίγα 2 topics per month
dimitris74 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 προφανως δεν διαβασες οτι εγραψα οτι να μπορει να κανει αλλαγη τιμης. και προφανως και να γραψει οτι πουληθηκε κατι. οχι ομως νεα αγγελια. και παλι δυο αγγελιες ειναι αρκετες. αντε να ειναι δυο ανα 20 μερες και οχι μηνα οποτε του βγαινουν τρεις σε ενα μηνα. αν ψαξεις στις αγγελιες ελαχιστοι απλοι χρηστες βαζουν παραπανω απο δυο αγγελιες με διαφορετικα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ναι αλλά το θέμα είναι ότι βολεύει και αρκετούς που ενδιαφέρονται να αγοράσουν... δεν κάνει "κακό" μόνο σε αυτούς που πουλάνε
theglassicon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ανοίχτε πάλι την δυνατότητα απάντησης στις αγγελίες....
dk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 συμφωνω με τον theglassicon οποτε να εχουμε και εμεις ''οι ασχετοι'' την δυνατοτητα ενημερωσης απο κάποιους που ξερουν καλυτερα το προιόν
bandit4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ναι αλλά το θέμα είναι ότι βολεύει και αρκετούς που ενδιαφέρονται να αγοράσουν...δεν κάνει "κακό" μόνο σε αυτούς που πουλάνε σαν υποψηφιος αγοραστης, ξερω οτι θα δω τις ιδιες αγγελιες απο τα ιδια ατομα οποτε...δεν μπαινω στον κοπο καν να κοιταξω. νομιζω πολλοι λειτουργουν ετσι... οσο για την δυνατοτητα απαντησης, ειχε αναφερθει παλαιοτερα και η απαντηση των mod ηταν οτι επικρατουσε panic. το μοντελο του adslgr παντως δεν παει ασχημα...δεν εχουν πολλα κρουσματα και γενικα πιθανοτατα να μπορουσε να κρατηθει το επιπεδο αν προσπαθουσαμε...
dimitris74 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 καλα παλιοτερα που παιζαν απαντησεις ηταν τραγικα το θεαμα θυμαμαι χαρακτηριστικα εναν τυπο που εμπαινε καθε μερα και εκανε ρδελο τις αγγελιες ποσταροντας σε καμμια 20 συνεχομενα copy paste το σου δινω χ ευρω. οπου χ ηταν ενα ποσο τραγικα φτηνο. πχ να πουλας εναν q6600 120 ευρω και να σου λεει σου δινω 20 για να τον παρω. και αυτο σε συνεχομενες αγγελίες
theglassicon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 καλα παλιοτερα που παιζαν απαντησεις ηταν τραγικα το θεαμαθυμαμαι χαρακτηριστικα εναν τυπο που εμπαινε καθε μερα και εκανε ρδελο τις αγγελιες ποσταροντας σε καμμια 20 συνεχομενα copy paste το σου δινω χ ευρω. οπου χ ηταν ενα ποσο τραγικα φτηνο. πχ να πουλας εναν q6600 120 ευρω και να σου λεει σου δινω 20 για να τον παρω. και αυτο σε συνεχομενες αγγελίες Ώραιες στιγμες....νοσταλγικές. Για τετοιους τυπους υπαρχει και το ban, το report και τα σχετικά.
tmjuju Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Επανέρχομαι καθώς τις τελευταίες μέρες επαναλαμβάνονται θλιβερά περιστατικά στις αγγελίες. Μάλιστα κάθε φορά που κυκλοφορούν νέες γενιές καρτών γραφικών, επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Like clockwork. Δείτε τις συζητήσεις εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=262540&page=4 τον ʽρομπέν των δασώνʼ εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=19 ο οποίος μπορεί και να φάει κανα μπάν ή να σβηστεί η αγγελία του. Η οποία για την ώρα προειδοποιεί τρίτους να μην θεωρούν τόσο μεγάλη προσφορά ορισμένες αγγελίες που εμφανίζονται αυτές τις μέρες. Το θέμα είναι ότι το Insomnia παραμένει κατά μεγάλο μέρος τεχνολογικό forum . Πολλοί από εμάς σε σχετικά threads προειδοποιούμε και συμβουλεύουμε όσους έχουν απορίες του τύπου ʽτι κάρτα γραφικών να πάρω?ʼ. Βέβαια πολλά μέλη δεν έχουν τον χρόνο / διάθεση να διαβάσουν αυτά τα threads. Άρα παρά το γεγονός ότι το Insomina προσπαθεί να προστατέψει υποψήφιους αγοραστές… Σύγχρονος ορισμένοι μέσα από αγγελίες αισχροκερδούν σε βάρος άλλων μελών. Οξύμορο ε?
sub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εγω παιδιά πήρα πριν κανα μηνα μια 8800gt 512mb στα 140 ευρω και ειμαι ευχαριστημένος. Αν ηθελα να παρω τωρα καρτα και έκανε 140 αλλα κάποιος μου την εδινε 120 σφραγισμένη και με απόδειξη θα την έπαιρνα και θα ελεγα και ευχαριστω.. Αν τωρα ο τυπος την πηρε 10 ευρω απο καποια προσφορά δε τρέχει τιποτα.. Λαθος μου που δεν ψάχτηκα εγω ώστε να βρω αυτη την προσφορά!
ArisG88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ε δηλαδη αισχος. ακομη συνεχιζεται αυτο το πραγμα. Ακομη και τωρα μπαινουν νεες αγγελιες.
DeathBoy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εγω παιδιά πήρα πριν κανα μηνα μια 8800gt 512mb στα 140 ευρω και ειμαι ευχαριστημένος. Αν ηθελα να παρω τωρα καρτα και έκανε 140 αλλα κάποιος μου την εδινε 120 σφραγισμένη και με απόδειξη θα την έπαιρνα και θα ελεγα και ευχαριστω.. Αν τωρα ο τυπος την πηρε 10 ευρω απο καποια προσφορά δε τρέχει τιποτα.. Λαθος μου που δεν ψάχτηκα εγω ώστε να βρω αυτη την προσφορά! Ρε φίλε που ζεις,δεν καταλαβένεις κάποια πράγματα?Είναι πολύ επικύνδινο να αγοράζεις με τέτοιες προσφορές ειδικά από τρίτους δεν εχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο αν ποτέ πάρεις μια τέτοια προσφορά να γίνει κάποια βλάβη στο προιόν, να αλλάχτει και να σου δώσουν ένα ισότιμο της απόδειξης?Δηλαδή θέλει πολύ εξυπνάδα να το καταλάβεις/ετε αυτό το πράγμα και δεν σου επιτύθομαι απλά σχολιάζω και διαφωνώ με τα λεγόμενα πολλών εδώ μέσα.Φιλικα.
tmjuju Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αυτός ο χρήστης μήπως έχει μαγαζί? wish-master Αν μέτρησα καλά έχει μόνο τρία κανονικά posts όλα τα υπόλοιπα αγγελίες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πολυ θα ηθελα να δω την επισημη θεση του φορουμ απεναντι σε αυτους τους χρηστες...
ArisG88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 @tmjuju καλο θα ηταν να μην λεμε ονοματα. Ετσι κι αλλιως ολοι ξερουμε ποιοι αγοραζουν φθηνα και πουλανε ακριβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.