aeroporos32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ναι βεβαια δημοκρατια αρκει να μην ενοχλουμε και προσβαλουμε τον αλλον!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ως Ελληνάρες δεν μας αρέσει να προσβάλουν την νοημοσύνη μας η προσβολή στο κράξιμο δεν είναι απαραίτητη ειδικά αν θέλουμε να χτυπήσουμε εκεί που πονάει, αλλά την ενόχληση δεν την γλυτώνει μιας και του "χαλάμε" το κωλοπιάσιμο...
PCharon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Τί ορίζεις ως ενόχληση και τί ως προσβολή? Δεν χρειάζεται να προσβάλλεις για να κράξεις. Υ.Γ. Πάνω απ'όλα συμφωνώ με τον αποπάνω.
aeroporos32 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 και βεβαια συμφωνω κι εγω με το κραξιμο και την ενοχληση οταν προσπαθει καποιος να κοροιδεψει και να πουλησει "φυκια για μεταξωτες κορδελες"!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παρε κοσμε P4 με 89€ χωρις ψυκτρααα! Παρε παρεεε!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282784 Νταξει ρε παιδι μου, ειναι 3,4, αλλα ενας Core2 στα 2,2 ειναι καλυτερος... και τον αγοραζω καινουριο και με ψυκτρα πιο ΦΘΗΝΑ! Ρε παιδια, σοβαρα τωρα, καταλαβαινω οτι οι mods δε μπορουνε να ασχολουνται με τις αγγελιες, αλλα αν κατσω και καταγραψω εγω τα links με την ΙΔΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ απο καποια μελη που ποσταρουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ, θα ασχοληθειτε? Θα κανετε κατι? Ή θα χασω τσαμπα τη μερα μου και θα αποκτησω τσαμπα νευρα? Ειναι ιδιαιτερα εκνευριστικο να βλεπεις τα ιδια ατομα να ποσταρουν τις ιδιες αγγελιες συνεχως, ενω παραλληλα να μη προσφερουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα στο υπολοιπο φορουμ...
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παρε κοσμε P4 με 89€ χωρις ψυκτρααα! Παρε παρεεε!!http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282784 Νταξει ρε παιδι μου, ειναι 3,4, αλλα ενας Core2 στα 2,2 ειναι καλυτερος... και τον αγοραζω καινουριο και με ψυκτρα πιο ΦΘΗΝΑ! Είναι το ίδιο κακό επιχείρημα με το να συγκρίνεις τιμές μεταξύ SDRAM και DDR-II sticks των 512MB π.χ. Γιατί πωλούνται ακόμη SDRAMs - και μάλιστα σε τέτοιες τιμές - αφού υπάρχουν οι πάμφθηνες DDR-II; Δε θέλω να το παίξω υπέρμαχος της αγγελίας που δείχνεις, αλλά είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί τέτοια τιμή. Σκέψου μόνο σε ποιους απευθύνεται η αγγελία, i.e. ποιος και για ποιον λόγο θα χρειαζόταν μία τέτοια CPU. Σε αντιδιαστολή, σκέψου γιατί παρουσιάζονται κατά καιρούς αγγελίες με ολοκληρωμένα PCs που έχουν CPU παρόμοιας δυναμικότητας, σε ελάχιστα μεγαλύτερη τιμή. Απευθύνονται στα ίδια άτομα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ναι οκ, ισως ημουν υπερβολικος με το συγκεκριμενο παραδειγμα (αν και εχω τις αμφιβολιες μου ακομα και τωρα για το κατα πόσο θα αξιζε να δωσεις κανεις 90€ για αναβαθμιση σε ενα pc 4+ετιας για να παρει εναν ηδη γερασμενο και καταργηθεν επεξεργαστη εδω και τουλαχιστον 2-3 χρονια), το δευτερο μερος του προηγουμενου ποστ μου ομως εμεινε αναπαντητο...
parsifal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Γράφεις «αναβάθμιση» και όχι «αναγκαστική, λόγω βλάβης, αντικατάσταση», άρα δεν έγινα κατανοητός. Τέλος πάντων. Για το 2ο: Αν πιστεύεις ότι γίνεται κατάχρηση στη συχνότητα με την οποία δημοσιεύει αγγελίες κάποιο μέλος, κάνεις report και εξετάζεται η περίπτωση από τους αρμοδίους (Hal και paredwse). Έχουν δοθεί warnings και infractions για κατάχρηση, μαζί με διαγραφή των reported αγγελιών.
expert1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Στο eshop αυτη την στιγμη πωλειται ο 2.8/512/533 στα 89.00 ευρω http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&title=PENTIUM&category2=SOCKET%20478 (PER.558050) INTEL PENTIUM 4 NORTHWOOD 2,80GHZ - 533 - TRAY Τιμή: 74.79 € + 14.21 € 19% ΦΠΑ = 89.00 € Η νέα έκδοση του Pentium 4 βασισμένη στο νέο πυρήνα (Northwood) υπόσχεται βελτιωμένες επιδώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας αλλά και μειωμένη παραγωγή θερμότητας χάρη στην τεχνολογία κατασκευής του στα 0,13μm. # Πυρήνας: Northwood. # Τεχνολογία Κατασκευής: 0,13μm. # Ταχύτητα: 2,80GHz. # Επικοινωνία με τη Μνήμη: 533MHz. # Τοποθέτηση: Socket-478. # Μέγεθος L2 Cache: 512KB. # Συσκευασία: TRAY. # Εγγύηση: 1 χρόνο. Η συσκευασία TRAY δεν περιλαμβάνει το απαραίτητο ανεμιστηράκι για την ψύξη του επεξεργαστή. -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 08 : 35 : 20----- και εγω εδω τον pentium 4 , 3.4/512/800,HyperThreading,socket 478 στα 89 ευρω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282784 Η συγκεκριμενη αγγελια απευθυνεται σε οσους θελουν να αναβαθμισουν τον υπολογιστη τους,γιατι εχουν μια ακριβη συνθεση και θελουν να την κρατησουν. Τεχνικος υπολογιστων ειμαι,οπως το γραφω και στην αγγελια μου,και οι επεξεργαστες που δινω,ειναι ολοι απο αναβαθμισεις, και αγγελια φυσικο ειναι να μπει σε φορουμ και οποιος θελει μπορει να αγορασει,αν νομιζει οτι η τιμη ειναι καλη. Πιστευω ακραδαντα οτι στον χωρο της πληροφορικης δεν υπαρχουν βλακες και ασχετοι και καποιος που θα αγορασει εναν επεξεργαστη για να αναβαθμισει το μηχανημα του ,ξερει πολυ καλα τι κανει και δεν εχει κανεις την αναγκη κανενος συμβουλατορα και αυτοαναγορευομενου Ρομπεν των υπολογιστων. Ελεος δηλαδη.........
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 GeorgeMan for Robenator ! (στο "Aγγελίες - Πώληση " )
PCharon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Πιστευω ακραδαντα οτι στον χωρο της πληροφορικης δεν υπαρχουν βλακες και ασχετοι και καποιος που θα αγορασει εναν επεξεργαστη για να αναβαθμισει το μηχανημα του ,ξερει πολυ καλα τι κανει και δεν εχει κανεις την αναγκη κανενος συμβουλατορα και αυτοαναγορευομενου Ρομπεν των υπολογιστων. Ελεος δηλαδη......... Ε, όχι! Συμφωνώ στις διευκρινήσεις που κάνεις, αλλά μη λες τώρα πως δεν υπάρχουν και αδαείς. Η πλειοψηφία είναι αδαείς, ακόμα και άτομα με πτυχία στα χέρια. Όποιος έχει ένα PC σπίτι του δε σημαίνει πως ξέρει πώς είναι και πώς λειτουργεί. Ίσως το παράδειγμα του GeorgeMan να μην είναι το πιο αντιπροσωπευτικό γι αυτά που συζητιούνται σε τούτο το θέμα, πάντως μην προχωράς σε τέτοιες γενικεύσεις. Και ΝΑΙ, οι περισσότεροι που έχω συναντήσει ΕΧΟΥΝ ανάγκη από "ρομπέν των δασών" στις αγορές τους. Ακόμα κι αν είναι άτομα που ξέρουν πάνω-κάτω τί συμβαίνει πάντα μπορεί από τη γνώμη τρίτων να ανακαλύψουν και κάτι που αγνοούσαν. Σε αυτό ακριβώς βασίζομαι και λέω παραπάνω πως, δεδομένου του πληθυσμού του insomnia, θα μπορούσαμε να δίνουμε απόψεις για τις αγγελίες, έστω και υπό περιοριστικούς όρους (όπως πχ ανέφερα) για να μην παιδεύονται οι mods και για να μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο.
HexStatic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Στο eshop αυτη την στιγμη πωλειται ο 2.8/512/533 στα 89.00 ευρωhttp://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&title=PENTIUM&category2=SOCKET%20478 (PER.558050) INTEL PENTIUM 4 NORTHWOOD 2,80GHZ - 533 - TRAY Τιμή: 74.79 € + 14.21 € 19% ΦΠΑ = 89.00 € Η νέα έκδοση του Pentium 4 βασισμένη στο νέο πυρήνα (Northwood) υπόσχεται βελτιωμένες επιδώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας αλλά και μειωμένη παραγωγή θερμότητας χάρη στην τεχνολογία κατασκευής του στα 0,13μm. # Πυρήνας: Northwood. # Τεχνολογία Κατασκευής: 0,13μm. # Ταχύτητα: 2,80GHz. # Επικοινωνία με τη Μνήμη: 533MHz. # Τοποθέτηση: Socket-478. # Μέγεθος L2 Cache: 512KB. # Συσκευασία: TRAY. # Εγγύηση: 1 χρόνο. Η συσκευασία TRAY δεν περιλαμβάνει το απαραίτητο ανεμιστηράκι για την ψύξη του επεξεργαστή. -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 08 : 35 : 20----- και εγω εδω τον pentium 4 , 3.4/512/800,HyperThreading,socket 478 στα 89 ευρω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=282784 Η συγκεκριμενη αγγελια απευθυνεται σε οσους θελουν να αναβαθμισουν τον υπολογιστη τους,γιατι εχουν μια ακριβη συνθεση και θελουν να την κρατησουν. Τεχνικος υπολογιστων ειμαι,οπως το γραφω και στην αγγελια μου,και οι επεξεργαστες που δινω,ειναι ολοι απο αναβαθμισεις, και αγγελια φυσικο ειναι να μπει σε φορουμ και οποιος θελει μπορει να αγορασει,αν νομιζει οτι η τιμη ειναι καλη. Πιστευω ακραδαντα οτι στον χωρο της πληροφορικης δεν υπαρχουν βλακες και ασχετοι και καποιος που θα αγορασει εναν επεξεργαστη για να αναβαθμισει το μηχανημα του ,ξερει πολυ καλα τι κανει και δεν εχει κανεις την αναγκη κανενος συμβουλατορα και αυτοαναγορευομενου Ρομπεν των υπολογιστων. Ελεος δηλαδη......... Πέρα από το να πουλάς πράγματα εδώ μέσα, δηλαδή να κερδοσκοπείς, ποιος άλλος είναι ο λόγος ύπαρξης σου σε αυτό το φόρουμ? Ποια είναι η προσφορά σου? Είμαι πολύ περίεργος να μάθω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Πέρα από το να πουλάς πράγματα εδώ μέσα, δηλαδή να κερδοσκοπείς, ποιος άλλος είναι ο λόγος ύπαρξης σου σε αυτό το φόρουμ? Ποια είναι η προσφορά σου? Είμαι πολύ περίεργος να μάθω. μα τι κακός που είσαι...οκ έχει ανοίξει μόνο 185 αγγελίες...πως κάνεις έτσι! :p
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ..."Σπάσιμο" σε...."bulk" κατηγορία και σε τύπου "τάδε items-or-less", καθώς ΚΑΙ σε επιμέρους κατηγοριοποίηση "προϊόντων", + ένα sticky στο "κεντρικό" topic με..."βαρβάτο" τίτλο, όπως "Νέα/reviews σχετικά με την αγορά hardware - και όχι μόνο" - κάποιες τελείως out of the top of the head σκέψεις για το θέμα "μπάχαλο οι αγγελίες"... Για να ΕΙΝΑΙ "όλοι" ικανοποιημένοι..... * +1 στις απόψεις του PCharon περί " Ρομπενδασονισμού " , επίσης ...
arxaggelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Τα forum αυτού του τύπου είναι για να ανταλλάσσονται συμβουλές. Με αυτό το σκεπτικό διατηρώ το δικαίωμα να προειδοποιώ/συμβουλεύω κάποιον όταν ένας πωλητής πάει να τον πιάσει κότσο, ακριβώ ςόπως κάνουμε συνέχεια όταν κράζουμε ακριβά μαγαζιά. Έτσι και οι πωλητές στις αγγελίες μπορούν φυσικά να πουλάνε όσο θέλουν, αλλά δεν είναι κακό όταν διαφαίνεται κερδοσκοπία να κατευθύνουμε τον κόσμο σε συμφέρουσες αγορές. Αυτό είναι ελεύθερη αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.