fonsde Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 καμια προταση για την αγορα πολυμηχανηματος για σπιτικη μετρια χρηση μεχρι 150ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ένα πολύ καλό για Home χρήση στη μισή τιμή κιόλας από αυτή που έχεις όριο είναι αυτό Plaisio - HP PSC F4180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εμένα 2 στα 3 πολυμηχανήματα hp έχουν χαλάσει βέβαια μετά από βίαιη χρήση (χιλιάδες σελίδες) αυτό που έχω σπίτι με φυσιολογική χρήση είναι μια χαρά αντέχουν και στις πτώσεις --> πριν λίγο έπεσε από το ράφι γιατί τράβηξα με την καρέκλα το καλώδιο και δεν έπαθε τίποτα + ένας laser που έχω δουλεύει σαν πύραυλος Συμπέρασμα: προτείνω HP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εμένα 2 στα 3 πολυμηχανήματα hp έχουν χαλάσειβέβαια μετά από βίαιη χρήση (χιλιάδες σελίδες) αυτό που έχω σπίτι με φυσιολογική χρήση είναι μια χαρά αντέχουν και στις πτώσεις --> πριν λίγο έπεσε από το ράφι γιατί τράβηξα με την καρέκλα το καλώδιο και δεν έπαθε τίποτα + ένας laser που έχω δουλεύει σαν πύραυλος Συμπέρασμα: προτείνω HP Και εγώ HP προτείνω, έχω ένα παρόμοιου τύπου λίγο πιο άσχημο στη φάτσα βέβαια 4 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με το μηχάνημα ούτε και με drivers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εγω εχω βαλει στο ματι το HP Officejet 5610 99 ευρω που εχει και φαξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.