Darkman_dd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τώρα που ο Firefox σχεδόν έγινε κάτοχος του ρεκόρ Guinness για το πρόγραμμα με τα περισσότερα downloads μέσα σε μία ημέρα, η Nvidia θέλει να κατοχυρώσει κι αυτή ένα ρεκόρ στο όνομά της! Στη διάρκεια του φετινού event “Nvision” που θα λάβει χώρα τον Αύγουστο, η εταιρεία θα προσπαθήσει να “γράψει ιστορία” με το μεγαλύτερο στον κόσμο σε διάρκεια LAN party! Για να γίνει το ρεκόρ, μία ομάδα από gamers θα πρέπει να παίζουν επί 36 συνεχόμενες ώρες, με ένα διάλειμα δέκα λεπτών μετά από κάθε ώρα παιχνιδιού. Αν το ρεκόρ επιτευχθεί, τα μέλη της ομάδας θα κερδίσουν διάφορα βραβεία. Site: Nvidia Πηγή: techbay.gr
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 δουλειά δεν είχε ο διάολος ξέρετε τι έκανε τα παιδιά του...
FarCry Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 αυτο διαβαζα μολις τωρα! οχι γιατι ο firefox ηταν καλυτερος? τουλαχιστον τωρα γινεται για ιερο σκοπο (nvidia ) http://www.amireg.com/nvision08/intro.html ελα παμε γερα
ItsToasted Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Στα νιατα μου το εκανα και χωρις τα brakes. :-D
soilworker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τι 36 ωρες μωρε σιγα...Τα κα'ι'δια στα web περισσοτερη ωρα καθονται
Praetorianos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Για να γίνει το ρεκόρ, μία ομάδα από gamers θα πρέπει να παίζουν επί 36 συνεχόμενες ώρες, με ένα διάλειμα δέκα λεπτών μετά από κάθε ώρα παιχνιδιού. Αν το ρεκόρ επιτευχθεί, τα μέλη της ομάδας θα κερδίσουν διάφορα βραβεία. WTF? Καλά με 36 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού δεν είναι λίγο.. εμμ πιθανό να καούν εγκεφαλικά κύτταρα? Εννοώ οκ να θέλεις να κάνεις ρεκορ με τα περισσότερα download αλλά γιατί να θέλεις να κάνεις ρεκόρ κάνοντας κάτι τόσο αλλοπρόσαλο. Κι εγώ έχω καεί πιο παλιά από παιχνίδια αλλά δεν θα ήθελα να αρχίσουν και διαγωνισμοί έλεος... Μ' αρέσει που στο τέλος το βραβεύουν κιόλας XD
greeneye Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 δωστε μου football manager 2008 και παιζω και 36 μερες σερι αμα θελετε με διακοπη καθε 8 ωρες για 10 λεπτα να τρωω και να πινω και να ***ω....
copydisk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 δουλειά δεν είχε ο διάολος ξέρετε τι έκανε τα παιδιά του... + 1000 καείτε για μας
michael92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Έλεος 36 ώρες! Αν ήθελε πραγματικό ρεκόρ ας έκανε μια από τις καινούριες κάρτες τις στα 29 δολλάρια για να πετύχει τις περισσότερες αγορές κάρτας γραφικών σε μια βδομάδα όχι λαλακίες...
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κινεζούλιδες θα είναι;;Αυτοί θα έχουν ρεκορ κ ρεκορ..τ να κάνουν 36 ώρες!! Αλλά κ γω θέλω να παίξω!! Έλεος 36 ώρες! Αν ήθελε πραγματικό ρεκόρ ας έκανε μια από τις καινούριες κάρτες τις στα 29 δολλάρια για να πετύχει τις περισσότερες αγορές κάρτας γραφικών σε μια βδομάδα όχι λαλακίες... OOoΟΟ καλά είσαι...sold out σε μια μέρα τ μαγαζιά θα κάνουν..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 koreans>all serious gamers
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κορεάτες καμμένοι μέχρι το κόκκαλο.Τους κερατάδες,πως τα καταφέρνουν.Γι αυτό φοράνε οι περισσότεροι κάτι πάτους από μπουκάλια για γυαλιά :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα