Προς το περιεχόμενο

Γρατζουνιές σε αυτοκίνητο...

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν μερικούς μήνες πήρα ρε παιδιά ένα Golf TSI 1.4 GT Sport... Πραγματικά το έχω χιλιομετανιώσει... Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά μηχανικά, αλλα κάθε τρείς και λίγο όλο και κάποιος "συμπολίτης" μας θα το γρατζουνίσει... Κοντεύω να πάθω υστερία... Κάθε φορά που πρέπει να το παρκάρω κάπου εκτός από την αυλή του σπιτιού μου, το σκέφτομαι χίλιες φορές... Το παρκάρω με την ψυχή στο στόμα και κάθε φορά που επιστρέφω κάνω μια βολτα γύρω γύρω για να δώ αν έχει αποκτήσει νέα διακόσμηση...Δεν ξέρω τι να κάνω, το αυτοκίνητο έχει γεμίσει γρατζουνιές (από χαρακιές) σε χίλια δύο σημεία, τις οποίες φυσικά δεν έκανα εγώ... Δηλαδή εντάξει, ένα Golf πήρα ο άνθρωπος... ούτε ferrari ούτε καμιά Mercedes, τι διάολο... Έχω αγανακτήσει... Τι να κάνω?

Υπάρχει κάποιο προιόν που να εξαφανίζει της γρατζουνίες? Αν ναι πιό και που να το βρώ?

Επίσης υπάρχει κάποιο προιόν που να τις αποτρέπει (ως ένα βαθμό έστω)? Κάποιο κερί ας πούμε ή κάτι τέτοιο?

Δεν είναι τόσο οι γρατζουνιές που μου την δίνουν, όσο το πόσοι κάφροι μπορεί να υπάρχουν σ αυτή την κοινωνία... Πήρα ρε γ*μώ ένα αμάξι, δεν το έκλεψα από κανέναν, τι κακό έκανα...

Υ.Γ. Πόσο κοστίζει περίπου ένα ολικό βάψιμο? (τρέμω και μόνο στην ιδέα :cry:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το αυτοκίνητό σου. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τους άχρηστους που κυκλοφορούν. Πρέπει να το πάρεις απόφαση πως αφήνεις στο δρόμο εκτεθειμένη την περιουσία σου. Όσο δεν φαίνεται μέταλλο, άσε τις γρατζουνιές στην ησυχία τους. Για βάψιμο δεν αξίζει να το σκέφτεσαι. Άλλωστε λίγες μέρες μετά μπορεί να έχει πάλι γρατζουνιές.

Ειλικρινα βαψιμο δεν αξιζει, εγω εδωσα 700 ευρο κ υποτιθεται οτι ήταν φιλικη τιμη λογω συγγένειας.. Και το αποτέλεσμα? Μετά απο 1 μήνα εμφανίστηκαν παλι γρατζουνιες.

Οσο για προιον που εξαφανίζει τις ενοχλητικές γρατσουνιές δε γνωρίζω κατι.

Πριν μερικούς μήνες πήρα ρε παιδιά ένα Golf TSI 1.4 GT Sport... Πραγματικά το έχω χιλιομετανιώσει... Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά μηχανικά, αλλα κάθε τρείς και λίγο όλο και κάποιος "συμπολίτης" μας θα το γρατζουνίσει... Κοντεύω να πάθω υστερία... Κάθε φορά που πρέπει να το παρκάρω κάπου εκτός από την αυλή του σπιτιού μου, το σκέφτομαι χίλιες φορές... Το παρκάρω με την ψυχή στο στόμα και κάθε φορά που επιστρέφω κάνω μια βολτα γύρω γύρω για να δώ αν έχει αποκτήσει νέα διακόσμηση...Δεν ξέρω τι να κάνω, το αυτοκίνητο έχει γεμίσει γρατζουνιές (από χαρακιές) σε χίλια δύο σημεία, τις οποίες φυσικά δεν έκανα εγώ... Δηλαδή εντάξει, ένα Golf πήρα ο άνθρωπος... ούτε ferrari ούτε καμιά Mercedes, τι διάολο... Έχω αγανακτήσει... Τι να κάνω?

Υπάρχει κάποιο προιόν που να εξαφανίζει της γρατζουνίες? Αν ναι πιό και που να το βρώ?

Επίσης υπάρχει κάποιο προιόν που να τις αποτρέπει (ως ένα βαθμό έστω)? Κάποιο κερί ας πούμε ή κάτι τέτοιο?

Δεν είναι τόσο οι γρατζουνιές που μου την δίνουν, όσο το πόσοι κάφροι μπορεί να υπάρχουν σ αυτή την κοινωνία... Πήρα ρε γ*μώ ένα αμάξι, δεν το έκλεψα από κανέναν, τι κακό έκανα...

Μια απο τα ιδια και εγω φιλε μου.Να σκεφτεις με εχουν τρακαρει μεχρι και με καροτσι της λαϊκης.Την ειδα την τυπισσα την ωρα που το εκανε αλλα τι να της εκανα;Ν α καλουσα την αστυνομια;Η ηλιθια εβλεπε οτι δεν χωρουσε να περασει αφου το πεζοδρομιο ηταν παρα πολυ μικρο,δεν ημουν πανω στο πεζοδρομιο,αλλα αυτη εκει να περασει και τελικα μου το εκανε καινουργιο το φτερο.

Φίλε μου, δεν χρειάζεται να σκάσεις μία περιουσία για ολική βαφή. Πήγαινε εδώ και θα ηρεμήσεις με σχετικά λογικές τιμές. Δεν έχω ιδία πείρα, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. ;)

ειναι πολλα τα ζωα εξω

στην αρχη σου κακοφαινεται αλλα μετα τις 3-4 δεν το σκεφτεσαι

εμενα με εχουν χτυπησει 3 φορες απο ξεπαρκαρισμα

την πρωτη το εφτιαξα τωρα το εχω αφησει ετσι

Φίλε μου, δεν χρειάζεται να σκάσεις μία περιουσία για ολική βαφή. Πήγαινε εδώ και θα ηρεμήσεις με σχετικά λογικές τιμές. Δεν έχω ιδία πείρα, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. ;)

Καλή ιδέα μου φαίνετε :P έχει και ένα κατάστημα στην Ξάνθη (κοντά μου δλδ) θα πάω να ρωτήσω.

Thnx. (thnx και στους υπόλοιπους για τα ποστ συμπαράστασης :-))

Tίποτα φίλε μου, όσο θα έχεις αυτοκίνητο μέσα στην πόλη θα πρέπει να μάθεις να ζεις με τις γρατζουνιές. Στην αρχή τσούζει, μετά από λίγο καιρό απλά δεν σου κάνει εντύπωση.

Οσο για το βάψιμο απλά δεν αξίζει τον κόπο: πολύ ακριβό και μετά από ένα μήνα είναι πάλι χάλια...

φιλε τι να σου πω σε καταλαβαινω απολυτα.

μου εχουν σπασει το πισω μπαρμπριζ,το πισω τζαμι της πορτας και μου το εχουν χαραξει απο το πισω φτερο μεχρι το μπροστα.

ΕΝΑΝ θελω να πιασω να το κανει αυτο και σιγουρα δεν θα μπορεσει να το ξανακανει..

στο θεμα μας τωρα,την γρατζουνια που ανεφερα πιο πανω σε μερικα σημεια που δεν ηταν τοσο βαθια,την "εσβησα" με γιαλιστικη κρεμα αυτοκινητου και ανελεητο τριψιμο σε στιλ Ντανιελ Σαν για προπονηση.

αν ειναι πολυ βαθια δοκιμασε καποιες απο τις λυσεις που ποσταραν τα παιδια.

παντως σκεψου και τη λυση της κουκουλας απο δω κ στο εξης για προληψη περισοτερο.

Οπως είπαν και οι άλλοι μην κάθεσε και σκάς. Μια φορα τον χρόνο αμα είσαι μερακλής να το πηγαίνεις να σου καλύπτουν τις γρατζουνιας. Με το να σκάς δεν κάνεις τίποτα. Καλου κακου αφηνε το και λίγο απλυτο ωστε να μην το ''ξεματιαζουν'' μαλακες..

PS: Οι chipsaway κάνουν καλή δουλειά, αλλά ζητάνε και αρκετα λεφτα. Δεν ειδα καμία διαφορα απο εναν απλό μπογιατζή...

Επειδή, όπως είπε κάποιος, η περιουσία σου είναι στο δρόμο, τότε η καλύτερη λύση είναι μεικτή ασφάλεια. Είναι λίγο ακριβή, αλλά έστω και 1 φορά να χρειαστεί, τα έχει υπερ-βγάλει τα λεφτά της.

Εναλλακτική: ΚΟΥΚΟΥΛΑ! Σε προστατεύει απο τις μαλακογρατζουνιές απρόσεχτων και κακόβουλων.

Οσο γι αυτούς που υποστηρίζουν οτι βαριούνται: 5 λεπτά βάλε + 5 λεπτά βγάλε= 10 λεπτά από το χρόνο σου κάθε φορά, που δε νομίζω οτι συγκρίνονται με τα λεφτά που παίρνει ένας φαναρτζής στις μέρες μας.

αλλο γρατσουνιες απο ξεπαρκαρισμα κ αλλο να περασει καποιος κ να το γδαρει...αν ισχυει το 2ο προσεχε τους γειτονες...

οσο ρατσιστικο ή οτι αλλο θελετε ακουστει,εχουν κατεβει πολυ βλαχοι απο χωρια. με νοοτροπιες οτι οπου ειναι το σπιτι μου πρεπει να παρακαρω παντα απ εξω μιας κ μου ανηκει...

μεικτη δεν βοηθαει σε τετοια θεματα γιατι παντα θα δινετε το 1-5% της τιμης που χετε δηλωσει.

κουκουλα αν δεν ειναι ακριβη(αρκετα ακριβη),να το χετε σιγουρο οτι με αερα θα χετε πιο πολλες γρατσουνιες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...