csaueb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Παιδια αγορασα το Globalnav 330 απο το Γερμανο και παρατηρω καποιο προβλημα στα σημεια ενδιαφέροντος.Για παραδειγμα στους Εμπορικους χωρους ή τα καταστηματα ή τα λιμανια μου εμφανιζει οτι το κοντινοτερο ειναι 179 κμ ενω σε αλλες περιπτωσεις οπως κινηματογραφους θεταρα εκπαιδευση συγκοινωνιες γηπεδα κλπ εμφανιζει κανονικα τα πλησιεστερα? Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα και τι να κανω γι'αυτο?Να το παω πισω να ρωτησω?θελει αναβαθμιση? Επισης δεν εμφανιζει πχ ολα τα δυνατα σημεια ενδιαφεροντος.Πχ δεν εμφανιζει ολα τα village παρα μονο στο Μαρουσι,δεν εμφανιζει το the mall...Μπορω να κανω κατι? Και γενικα αν γνωριζετε θα ηθελα τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο gps.εκανα καλη επιλογη η με επιασαν κοτσο και μου το παρουσιασαν στον Γερμανο σαν καλυτερο του mio για να πουλησουν? Ευχαριστω
dali13gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Προφανώς δεν είναι περασμένα όλα τα σημεία ενδιαφέροντος ή τουλάχιστον όλα όσα εσύ θεωρείς τέτοια. Για την απόσταση μάλλον κάτι παίζει με τη ένδειξη που παίρνει από τον δορυφόρο. Στο κάνει σε όποια περιοχή κι αν είσαι ή π.χ. μέσα στο σπίτι;
csaueb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Η αληθεια ειναι δεν εχω κυκλοφορησει παντου περα της κυριως γειτονιας μου αλλα δεν εχει αλλαξει κατι. Να ρωτησω κατι αλλο...αν βαλω το Destinator τι θα αλαλξει απο το υπαρχον λογισμικο; Πχ τα σημεια ενδιαφεροντος θα ενημερωθουν κλπ??? Ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.