Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΖΗΤΩ το γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση κάθε αγώνα είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε το videάκι της konami (pause στο 90 και quit xD)

video παιζει το μαραφετι μετα το τελος του αγωνα?

και εγω γιατι τα βλεπω ολα μαυρα!?

χμ...κατι με encoder θα παιζει.

με alt+f4 Παντος βγενει.

Δημοσ.

Πάντως για κάποιον που δεν έχει καμία επαφή με τα αντίστοιχα των κονσολών, προφανώς θα προτιμήσει το Pro.

Με κάθε καλή διάθεση κάθε χρόνο βάζω και το Fifa μπας και αλλάξει κάτι, μπας και δούμε στα PC's μας το ποδοσφαιράκι που τόσα ακούμε γιαυτό από τις εκδόσεις στις κονσόλες.

Το ίδιο έκανα και φέτος. Ούτε ημίχρονο δεν άντεξα. Ναι καλά γραφικά κ.λπ. (που πάλι δεν με ξετρέλαναν) αλλά δεν την πάλεψα. Όταν βγει ολόκληρο θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία πάντως.

Το Pro2009 δεν με ενθουσίασε, αλλά σίγουρα θα το προτιμήσω.

Νομίζω οι διαφορές στα γραφικά είναι εμφανείς, ενώ και η κίνηση των παικτών είναι καλύτερη.

Σίγουρα δεν ενθουσιάστηκα, το ξαναλέω, αλλά μέχρι να βρεθεί αντάξια εναλλακτική, στα PC's πάντα, πάλι το Pro θα καίω με την παρέα (και θα περνάμε καλά, όχι από αγγαρεία φυσικά lol - δεν παίζω ποτέ single player).

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα το demo για το ps3.....Τι να πω ρε παιδιά το παιχνίδι μου άφησε ολοκληρωτικά διαφορετική εντύπωση από την αντίστοιχη του pc. Αρκετά καλύτερη αίσθηση ενώ θεωρητικά μιλάμε για όμοιες εκδόσεις :s. Δεν θα πω το Α και το Β, όχι, αλλά σαν παιχνίδι το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο. Κανένας ομοιοπαθής?

Εννοείται ότι και στα 2 έπαιξα με gamepad (360 controller στο pc, sixaxis dual shock στο ps3) οπότε σίγουρα δεν είναι ο χειρισμός ίσα ίσα που προτιμώ τον controller του 360.

Δημοσ.

Tο περσινό pro πάντως, (δεν έχω δει ακόμα το νέο σε PS3), είχε τεράστια διαφορα με την αντιστοιχη έκδοση στο Pc.

Και ναι, στο PS3 ήταν πολύ χειρότερη και κουτσουρεμένη, ενώ σε gameplay έφερνε πιο πολύ σε αυτή του PS2.

Δημοσ.
κάντε ενα τεστ.

βάλτε το PES 2009 και στο καπάκι βάλτε το FIFA 09. Τι βλέπετε;

Τη μέρα με τη νύχτα!

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό PES, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι Pro, δηλαδή καμία σχέση με το 2008 (που ήταν ένα τίποτα). Τα γραφικά είναι φοβερά (πολύ καλύτερα του Fifa) και το gameplay πολύ εύκολο, μεν, (στο demo) αλλά διασκεδαστικό και με ύφος Pro, δε, που αξίζει προσοχής (για σαφέστερα συμπεράσματα αξίζει να δούμε το full game). Τα animations είναι το άσχημο σημείο του παιχνιδιού (και το μόνο όπου το Fifa υπερτερεί) και θέλουν πολύ βελτίωση, αλλά από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι ωραίο αυτό ξεχνιέται. Ακόμα δεν έχω βγάλει σαφές συμπέρασμα αν είναι καλό ή κακό PES (και ούτε, πιστεύω, θα βγάλω πριν πάρω το τελικό παιχνίδι στα χέρια μου) αλλά σίγουρα το προτιμώ από το Fifa (προσωπική άποψη) και μάλλον, όπως φαίνεται, θα απεγκαταστήσω, πλέον, το PES 6 από το PC μου...

Αυτά τα ολίγα από εμένα... Ορμάτε να με φάτε τώρα... :P

Δημοσ.

Λοιπον πολυ προχειρα...

Μου αρεσε το γεγονος πως δεν μπορεις με ενα παιχτη που εχει καταπιει τουρμπινα (aka Messi) να περασεις την μιση ομαδα σε 3 δευτερα.

Moυ αρεσε η μειωση γενικοτερα της ταχυτητας σε σχεση με το περσινο.

Δεν μου αρεσε η μπαλα που φαινεται να ειναι 50 κιλα.

Δεν μου αρεσαν τα ασπρα menu.

Τα γραφικα ειναι σχεδον ιδια.

Οι διαιτητες ειναι ακομα ηλιθιοι.

Κλασσικη γκρινια καθε φορα που βγαινει pro γενικα, και μετα κανω την καρδια μου πετρα και παιζω κανα-δυο 12ωρα να ξεδωσω...

:P

Δημοσ.
Πέρυσι βέβαια είχα post-άρει ολόκληρα πόδια να περνούν μέσα από σώματα παικτών, οπότε ΑΝ φέτος περνούν μόνο οι φανέλες... είναι πρόοδος.

για την ακρηβια φετος μου ετυχε να περαση η μπαλα μεσα απο ποδι...ναι καλα ακουσες. σουταρει επιθετικος, μπροστα ο αμυντικος να υψωνει το ποδι και να του περναει η μπαλα απο το σουτ μεσα απο το καλαμι-επικαλαμιδα πες το και καλτσα αν θες :P παντως ηταν ποδι και μαλιστα οχι ξοφαλτσα αλλα μεσα απο το κεντρο του ποδιου!

λεω θα με γελαει το ματι μου αλλα τα εχω και δυο...βαζω replay Και βεβαιωθικα.. υπαμε να μην μπορεις να παιξεις σωστη μπαλα για διαφορους λογους. αλλα το βασικο ειναι να βρησκει η μπαλα και κανενα ποδι! αλλιος να παιξουμε κουτσο

αν ειχα κρατισει φωτο θα ριχναμε γελια μεχρι δακρυων τωρα!

Δημοσ.

Ε, ρε παιδιά, μ' έχετε απογοητεύσει. Δηλαδή και φέτος PES6 είναι η καλύτερη επιλογή στα PC; Αμάν! Ένα ποδοσφαιράκι ρε παιδιάάά!

Δημοσ.
Ε, ρε παιδιά, μ' έχετε απογοητεύσει. Δηλαδή και φέτος PES6 είναι η καλύτερη επιλογή στα PC; Αμάν! Ένα ποδοσφαιράκι ρε παιδιάάά!

Αν δε δοκιμάσεις μόνος σου δε θα μάθεις. Μη βγάζεις συμπεράσματα από τις απόψεις των άλλων και μόνο. Αν σε ενδιαφέρει η αντίδραση των pes fans, στο wehellas άρεσε στους περισσότερους (και κυρίως σε όσους δεν άρεσε το 2008). Αν σου το επιτρέπει η σύνδεσή σου, κατέβασέ το κι εσύ για να βγάλεις ασφαλέστερα συμπεράσματα.;)

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αυτά που λένε οι πιο πολλοί σαν ελαττώματα, είναι ακριβώς αυτά που με ενόχλησαν και μένα στο pes2008 με το οποίο και δεν ασχολήθηκα καθόλου (όσο δύσκολο κι αν μου ήταν).

Δε μ' αρέσει το τριπλαδόρικο ποδόσφαιρο, μ' αρέσει το ποδόσφαιρο στρατηγικής και ομαδικότητας (όπως πχ το Ιταλικό). Μέχρι το PES6 όλα καλά, αλλά όταν ακούω ότι στο καινούργιο τα arcade στοιχεία που εμφανίστηκαν στο 2008 έγιναν εντονότερα, ε, είναι σαν να σου λέει η KONAMI από μόνη της "παίξε καλύτερα FIFA μωρέ".

Δημοσ.

Το είπαν. Εμμέσως...

IGN: In the past Pro Evo was regarded as a sim and FIFA a more casual game, but that's changing and both are becoming similar. Is that a conscious decision on your part?

Seabass: One side of that is true because I get the feeling that FIFA is trying to implement a lot of the stuff that we do, making it more of a simulation. However, we never set out to make PES a simulation - that was never our intention. Basically we want to satisfy as many users as we can, both core and casual gamers, and that has always been our goal. No matter what FIFA does that will always be our goal.

Θεός. Του λένε ότι τα δύο ποδοσφαιράκια σιγά σιγά συγκλίνουν και αυτός απαντάει ότι οι άλλοι φτιάχνουν sim, εμείς όχι. Δηλαδή ακόμα χειρότερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...