activex Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 activex πες και σ εμας απο που το κατεβασες.......να το κατεβασουμε!!!!!!!!!!!!! δινω λινκ απο rapid στην πρωιγουμενη σελιδα φιλε... απο οτι λεει ο DouglasMortimer υπαρχει και σε τορρεντ.
nikolas8141 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 το ανακαλυψα..... αντε να δουμε και 'μεις.....
soturin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ακριβος οσο ειπες ειναι Και σε αυτο το σημειο να πω οτι μολης το επαιξα. ειναι φανερα βελτιομενο. με μια λεξη στους fan και οχι μονο θα αρεσει σιγουρα... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:devil::devil::devil: -----Προστέθηκε 1/10/2008 στις 10 : 09 : 29----- people χωθείτε mininova να το επιταχύνουμε το σύστημα
john2gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Mirror => ftp://ftp.4players.de/pub/pc/pes2009/4PES2009DEMO.exe
Arioch79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Να 'σαι καλά ρε john2gr, σερνότανε το torrent.
papeipa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδια βελτιωση τρελη στα γραφικα και προσθηκες καλες στα animations ο παιχτης ελενχεται καλυτερα κανει ωραιες τριπλες μονο με το σταυρο,κατα τα αλλα ιδιο προ...1ο παιχνιδι 2 ανυπαρκτα πεναλτυ με κοντρα χωρις τακλιν και χωρις να πεσει καν ο επιθετικος, 2 φορες την εβαλε την μπαλα μεσα ο τερματοφυλακας γενικα ειναι ενα προ σαφως βελτιωμενο και παραααααα πολυ καλυτερο απο το περσινο σε ολους τους τομεις!!!Ειδαμε και βηματα προοδου στο προ!Το καλο ειναι πως το φιφα και το προ ειναι τελειως μα τελειως διαφορετικα αλλα το ενα προσφερει το κατι παραπανω κατι που δεν εχουμε ξαναδει....
john2gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αν είναι ποτέ δυνατόν. Τι μάπα είναι το νέο Pro; Η κίνηση των παικτών είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ρομποτική. Έπαιξα έναν αγώνα και παναγία μου. Μιλάμε για μεγάλη απογοήτευση (πριν αρκετές μέρες παίζαμε στο στρατό το PES6 στο PS2 το οποίο είναι έτη φωτός μπροστά από αυτό το καρπούζι της Konami). Το μόνο αξιόλογο είναι ότι τα γραφικά είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Είναι αστείο που αντιστράφηκαν οι ρόλοι των Konami και EA Sports... ποιος θα το φανταζόταν ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο πριν από μερικά χρόνια. Πάρτε μερικές εικόνες έτσι για γλύκισμα τουλάχιστον
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Το μόνο αξιόλογο είναι ότι τα γραφικά είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Σε σύγκριση με τι? Με τα ανυπέρβλητα γραφικά του περσινού? Ή μήπως μιλάμε με απόλυτους όρους και εννοούμε τα ανεπανάληπτα γραφικά του PS2? Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Βάζω να παίξω ένα δεύτερο αγώνα, αν και πολύ φοβάμαι ότι ούτε μέχρι το ημίχρονο δεν θα αντέξω.
Arioch79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ας πω κι εγώ τις πρώτες (τονίζω, τις πρώτες) εντυπώσεις μου από το Demo. Να σημειώσω ότι είμαι κι εγώ από αυτούς που έπαιζαν Fifa μέχρι το 2003 (αν θυμάμαι καλά) που βγήκε το PES 3 και έπαθα πολιτισμικό σοκ από τη διαφορά κλάσεως μεταξύ των δύο franchises. Μέχρι και σήμερα εξακουθώ να πιστεύω ότι το καλύτερο της σειράς είναι το PES 4, αλλά μέχρι και το 6 ευχαριστιόμουν αφάνταστα να παίζω PES, παρ' όλο που έχανα συνεχώς από τον αδερφό μου. Το 2008 ήταν αρκετά ανανεωτικό (κατ' εμέ) στον τομέα των γραφικών, αλλά το gameplay του είχε χάσει "αυτό το κάτι" που ακόμα δεν έχω εντοπίσει και που έκανε τόσο πορωτικά τα προηγούμενα τέσσερα μέρη της σειράς. Πλέον είτε έχανα είτε κέρδιζα, δεν ένιωθα αυτό το έντονο συναίσθημα που με έκανε να σπάω πληκτρολόγια και να κοπανάω monitors. Πέρα από τη σύγκριση με τα προηγούμενα της σειράς, πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά που το Pro έχασε και από το αντίπαλο δέος (αν μιλάγαμε πριν δύο χρόνια, οι λέξεις "αντίπαλο δέος" θα έμπαιναν σε εισαγωγικά για να τονιστεί το ειρωνικό της έκφρασης. Να όμως που γύρισε ο τροχός). Ως πρόσφατος κάτοχος XBOX 360, είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω αυτό ιδίοις όμμασι, αφού τις τελευταίες μέρες λιώνω το Euro 2008. Nα σημειώσω ότι δεν με πολυπειράζει ο scripted χαρακτήρας του Pro, άλλωστε όλα τα παιχνίδια της σειράς ήταν αρκετά scripted. Αυτό που με ενδιαφέρει από ένα παιχνίδι, είναι να είναι διασκεδαστικό, τελεία. Ορίστε οι εντυπώσεις μου: Γραφικά Κάποια βελτίωση στα player models, τίποτα το σημαντικό, όμως, σε σχέση με πέρυσι. Εμένα προσωπικά εξακολουθούν να μου θυμίζουν μέλη του καστ των Thunderbirds. Φανέλες, σορτσάκια, μαλλιά, εξακολουθούν να είναι στατικά. Έχουν προσθέσει ένα εφέ ώστε να φαίνονται ότι κινούνται, το οποίο όμως φαίνεται πολύ φτηνιάρικο. Συγκεκριμένα, ανάλογα με τη στάση του παίχτη αλλάζουν τα textures στη φανέλα με ένα fade out - fade in εφέ το οποίο μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο των 3d καρτ ποστάλ που βλέπουμε διαφορετική εικόνα ανάλογα με τη γωνία θέασης. Δείτε τα κοντινά πλάνα στο τέλος του ημιχρόνου και στο τέλος του αγώνα και θα καταλάβετε τι εννοώ. Σημαντική βελτίωση και στις κερκίδες. Φυσικά οι θεατές εξακολουθούν να μοιάζουν πιο κλωνοποιημένοι κι από τους συμμετέχοντες στη φετινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά τουλάχιστον φαίνονται τρισδιάστατοι. Το χορτάρι δεν μου άρεσε καθόλου, μου θυμίζει loading screen του spectrum. Τέλος, το animation των παικτών μού άρεσε αρκετά, ειδικά οι εκτινάξεις των τερματοφυλάκων, αλλά το αδικεί η υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα του παιχνιδιού. Είναι σα να βλέπεις 22 κλώνους του Usain Bolt να τρέχουν σαν παλαβοί μέσα στο γήπεδο. Gameplay Έχω παίξει μόνο τρία παιχνίδια και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά σαν πρώτη εντύπωση, μου έδωσε το ίδιο feeling με το περσινό. Το gameplay είναι υπερβολικά γρήγορο. Είναι αδύνατο να αναπτύξεις στρατηγική έτσι όπως τρέχουνε όλοι σαν παλαβοί. Οι πάσες είναι -οποία έκπληξις- τελείως αυτοματοποιημένες και στο 50% των περιπτώσεων πάνε σε τελείως άλλα σημεία από αυτά που θέλουμε. Επαναλαμβάνω, δεν με πειράζει να είναι scripted το παιχνίδι, αρκεί το "σενάριο" να έχει κάποια λογική. Μου φαίνεται ότι με τα δύο τελευταία μέρη της σειράς η ΚΟΝΑΜΙ πήγε να "ανοίξει" λίγο το gameplay, αλλά απέτυχε να συνδυάσει σωστά τα "scripted" τμήματα με τα "open ended" τμήματα. Προτιμώ τα πιο heavily scripted (αλλά με έξυπνο τρόπο) PES 3 έως 6. Η ΑΙ είναι για άλλη μια φορά τραγική. Φαίνεται ότι το βαρυτικό πεδίο της μπάλας είναι πολύ ισχυρό ή ότι όλοι οι παίκτες του ντέμο έχουν ρίζες από την Αργεντινή, γιατί αντί να φύγουν μπροστά για να πάρουν πάσα όταν είμαι στο κέντρο και ξεχύνομαι μπροστά, πάνε και μπλέκονται στα πόδια μου. Το ίδιο και στην άμυνα, όπου οι κεντρικοί επιθετικοί θα κάνουν και πάλι πάρτυ αφού τα στόπερ πάνε σαν τα κριάρια να μαρκάρουν τον ακραίο επιθετικό ΜΑΖΙ με το ακραίο χαφ ΚΑΙ το ακραίο μπακ. Οπότε έχουμε τρεις παίκτες πάνω στον κάτοχο της μπάλας και κανέναν στο κέντρο της άμυνας. Και τον παίκτη να προσπαθεί απεγνωσμένα να ελέγξει όχι αυτόν που πρέπει να μαρκάρει το εξτρέμ, αλλά τον κεντρικό αμυντικό για να τον γυρίσει πίσω στη θέση του. Στα τρία παιχνίδια που είδα δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αν διόρθωσαν το τεχνητό offside ή τέλος πάντων αυτή τη βδελυγμία που ονομάζει τεχνητό offside η ΚΟΝΑΜΙ. Πάντως έχω την εντύπωση ότι είδα τους αμυντικούς να κρατάνε σωστά τη γραμμή τους. Οι παίκτες (και μαζί τους και η μπάλα) στρίβουν σαν να είναι ψηφιακοί, δηλαδή σαν να έχουν μόνο 8 διακριτές γωνίες. Σαν top down shoot em up δεκαπενταετίας, για να καταλάβετε καλύτερα, όπου στο ένα καρέ το sprite που ελέγχουμε κοιτάει μπροστά και στο επόμενο καρέ κοιτάει διαγώνια δεξιά υπό γωνία 45 μοιρών από την κατακόρυφο. Πείτε με ανώμαλο, αλλά τα ball physics μου άρεσαν, όπως και τα σουτ. Τι να το κάνεις, όμως, που έτρεχα σαν παλαβός παίζοντας ουσιαστικά στην τύχη. Σε γενικές γραμμές, το demo με απογοήτευσε αρκετά. Αυτό βέβαια με χαροποίησε, γιατί όπως προανέφερα είμαι πρόσφατος κάτοχος xbox, οπότε αν το φετινό PRO ήταν καλό και σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του NBA 2K9 για PCs, το xbox θα άνοιγε μόνο για κάνα pac man και κάνα luxor. Όπως και να έχει, προβλέπω μία μαύρη χρονιά στον τομέα του ποδοσφαίρου για τους PC gamers. Βέβαια ignorance is bliss, και εφ' όσον δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ FIFA '09 για κονσόλες και PES 2009, στους τυφλούς κυβερνά ο μονόφθαλμος. Αν και η φετινή προσπάθεια της PC team του FIFA δεν είναι τελείως ανάξια λόγου. Για τους PC gamers που δεν έχουν άλλη εναλλακτική, αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία.
Apokleiros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ας πω κι εγώ τις πρώτες (τονίζω, τις πρώτες) εντυπώσεις μου από το Demo.Να σημειώσω ότι είμαι κι εγώ από αυτούς που έπαιζαν Fifa μέχρι το 2003 (αν θυμάμαι καλά) που βγήκε το PES 3 και έπαθα πολιτισμικό σοκ από τη διαφορά κλάσεως μεταξύ των δύο franchises. Μέχρι και σήμερα εξακουθώ να πιστεύω ότι το καλύτερο της σειράς είναι το PES 4, αλλά μέχρι και το 6 ευχαριστιόμουν αφάνταστα να παίζω PES, παρ' όλο που έχανα συνεχώς από τον αδερφό μου. Το 2008 ήταν αρκετά ανανεωτικό (κατ' εμέ) στον τομέα των γραφικών, αλλά το gameplay του είχε χάσει "αυτό το κάτι" που ακόμα δεν έχω εντοπίσει και που έκανε τόσο πορωτικά τα προηγούμενα τέσσερα μέρη της σειράς. Πλέον είτε έχανα είτε κέρδιζα, δεν ένιωθα αυτό το έντονο συναίσθημα που με έκανε να σπάω πληκτρολόγια και να κοπανάω monitors. Πέρα από τη σύγκριση με τα προηγούμενα της σειράς, πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά που το Pro έχασε και από το αντίπαλο δέος (αν μιλάγαμε πριν δύο χρόνια, οι λέξεις "αντίπαλο δέος" θα έμπαιναν σε εισαγωγικά για να τονιστεί το ειρωνικό της έκφρασης. Να όμως που γύρισε ο τροχός). Ως πρόσφατος κάτοχος XBOX 360, είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω αυτό ιδίοις όμμασι, αφού τις τελευταίες μέρες λιώνω το Euro 2008. Nα σημειώσω ότι δεν με πολυπειράζει ο scripted χαρακτήρας του Pro, άλλωστε όλα τα παιχνίδια της σειράς ήταν αρκετά scripted. Αυτό που με ενδιαφέρει από ένα παιχνίδι, είναι να είναι διασκεδαστικό, τελεία. Ορίστε οι εντυπώσεις μου: Γραφικά Κάποια βελτίωση στα player models, τίποτα το σημαντικό, όμως, σε σχέση με πέρυσι. Εμένα προσωπικά εξακολουθούν να μου θυμίζουν μέλη του καστ των Thunderbirds. Φανέλες, σορτσάκια, μαλλιά, εξακολουθούν να είναι στατικά. Έχουν προσθέσει ένα εφέ ώστε να φαίνονται ότι κινούνται, το οποίο όμως φαίνεται πολύ φτηνιάρικο. Συγκεκριμένα, ανάλογα με τη στάση του παίχτη αλλάζουν τα textures στη φανέλα με ένα fade out - fade in εφέ το οποίο μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο των 3d καρτ ποστάλ που βλέπουμε διαφορετική εικόνα ανάλογα με τη γωνία θέασης. Δείτε τα κοντινά πλάνα στο τέλος του ημιχρόνου και στο τέλος του αγώνα και θα καταλάβετε τι εννοώ. Σημαντική βελτίωση και στις κερκίδες. Φυσικά οι θεατές εξακολουθούν να μοιάζουν πιο κλωνοποιημένοι κι από τους συμμετέχοντες στη φετινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά τουλάχιστον φαίνονται τρισδιάστατοι. Το χορτάρι δεν μου άρεσε καθόλου, μου θυμίζει loading screen του spectrum. Τέλος, το animation των παικτών μού άρεσε αρκετά, ειδικά οι εκτινάξεις των τερματοφυλάκων, αλλά το αδικεί η υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα του παιχνιδιού. Είναι σα να βλέπεις 22 κλώνους του Usain Bolt να τρέχουν σαν παλαβοί μέσα στο γήπεδο. Gameplay Έχω παίξει μόνο τρία παιχνίδια και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά σαν πρώτη εντύπωση, μου έδωσε το ίδιο feeling με το περσινό. Το gameplay είναι υπερβολικά γρήγορο. Είναι αδύνατο να αναπτύξεις στρατηγική έτσι όπως τρέχουνε όλοι σαν παλαβοί. Οι πάσες είναι -οποία έκπληξις- τελείως αυτοματοποιημένες και στο 50% των περιπτώσεων πάνε σε τελείως άλλα σημεία από αυτά που θέλουμε. Επαναλαμβάνω, δεν με πειράζει να είναι scripted το παιχνίδι, αρκεί το "σενάριο" να έχει κάποια λογική. Μου φαίνεται ότι με τα δύο τελευταία μέρη της σειράς η ΚΟΝΑΜΙ πήγε να "ανοίξει" λίγο το gameplay, αλλά απέτυχε να συνδυάσει σωστά τα "scripted" τμήματα με τα "open ended" τμήματα. Προτιμώ τα πιο heavily scripted (αλλά με έξυπνο τρόπο) PES 3 έως 6. Η ΑΙ είναι για άλλη μια φορά τραγική. Φαίνεται ότι το βαρυτικό πεδίο της μπάλας είναι πολύ ισχυρό ή ότι όλοι οι παίκτες του ντέμο έχουν ρίζες από την Αργεντινή, γιατί αντί να φύγουν μπροστά για να πάρουν πάσα όταν είμαι στο κέντρο και ξεχύνομαι μπροστά, πάνε και μπλέκονται στα πόδια μου. Το ίδιο και στην άμυνα, όπου οι κεντρικοί επιθετικοί θα κάνουν και πάλι πάρτυ αφού τα στόπερ πάνε σαν τα κριάρια να μαρκάρουν τον ακραίο επιθετικό ΜΑΖΙ με το ακραίο χαφ ΚΑΙ το ακραίο μπακ. Οπότε έχουμε τρεις παίκτες πάνω στον κάτοχο της μπάλας και κανέναν στο κέντρο της άμυνας. Και τον παίκτη να προσπαθεί απεγνωσμένα να ελέγξει όχι αυτόν που πρέπει να μαρκάρει το εξτρέμ, αλλά τον κεντρικό αμυντικό για να τον γυρίσει πίσω στη θέση του. Στα τρία παιχνίδια που είδα δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αν διόρθωσαν το τεχνητό offside ή τέλος πάντων αυτή τη βδελυγμία που ονομάζει τεχνητό offside η ΚΟΝΑΜΙ. Πάντως έχω την εντύπωση ότι είδα τους αμυντικούς να κρατάνε σωστά τη γραμμή τους. Οι παίκτες (και μαζί τους και η μπάλα) στρίβουν σαν να είναι ψηφιακοί, δηλαδή σαν να έχουν μόνο 8 διακριτές γωνίες. Σαν top down shoot em up δεκαπενταετίας, για να καταλάβετε καλύτερα, όπου στο ένα καρέ το sprite που ελέγχουμε κοιτάει μπροστά και στο επόμενο καρέ κοιτάει διαγώνια δεξιά υπό γωνία 45 μοιρών από την κατακόρυφο. Πείτε με ανώμαλο, αλλά τα ball physics μου άρεσαν, όπως και τα σουτ. Τι να το κάνεις, όμως, που έτρεχα σαν παλαβός παίζοντας ουσιαστικά στην τύχη. Σε γενικές γραμμές, το demo με απογοήτευσε αρκετά. Αυτό βέβαια με χαροποίησε, γιατί όπως προανέφερα είμαι πρόσφατος κάτοχος xbox, οπότε αν το φετινό PRO ήταν καλό και σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του NBA 2K9 για PCs, το xbox θα άνοιγε μόνο για κάνα pac man και κάνα luxor. Όπως και να έχει, προβλέπω μία μαύρη χρονιά στον τομέα του ποδοσφαίρου για τους PC gamers. Βέβαια ignorance is bliss, και εφ' όσον δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ FIFA '09 για κονσόλες και PES 2009, στους τυφλούς κυβερνά ο μονόφθαλμος. Αν και η φετινή προσπάθεια της PC team του FIFA δεν είναι τελείως ανάξια λόγου. Για τους PC gamers που δεν έχουν άλλη εναλλακτική, αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία. +1 -> This is Pro Evo 09 living -> This is katantia! Παιδες το επαιξα στο pc , βελτιωμενα γραφικα στου παιχτες. Αλλα το gameplay ειναι αυτο που λεμε βαλε ενα κατοσταρικο να παρεις ενα 1 credit και να παιξεις....arcadila σκετη! ρυθμος παιχνιδιου run and gun, ολα γινονται στην οθονη με ταχυτητα σφεντονας, καλα τα goal ειναι της πλακας! Μπαινουν πανευκολα! Πρωτο παιχνιδι στο δυσκολο 4 γκολ εβαλα!Ενα ματασκι αρκουσε για να κανω uninstal και delete! Ειναι πιο arcade απο το παλιο και εδω φαινεται οτι την ΚΟΝΑΜΙ δεν την ενδιαφερει να φτιαξει κατι sim, αλλα το ποσα γκολ θα μπουν και ποσα διαστημικα σουτ θα γινουν. Για εμενα το καλυτερο pro ηταν το 6 με ολα τα κουτσα στραβα που ειχε, γιατι επαιζες και λιγο μπαλα. Παντως η πασα ειναι τραγικη , η μπαλα κολαει σε ποδι απο ποδι σαν να εχουν μαγνητακια στα ποδια...Οσο για το Α.Ι ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟΥ! Οσο για τα γραφικα εαν εβαζα και στο fifa 1920x1200 full ola θα εδειχνε διαστημικο! Δεν εχεις τον χρονο να σκεφτεις λιγακι το πως θα οργανωθεις, εισαι αναγκασμενος να πατησεις το turbo για να μην σε πατησουν οι οδοστρωτηρες.Επαιζα και δεν καταλαβαινα τι εκανα, τα εκανα ολα γρηγορα μπας και γλιτωσω απο τους ερχομενους καμικαζοι. Ισως ο τσακατσουκας πηρε κατι απο Ελλαδα! Δηλαδη ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:lol:
Nick1150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παίδες Είμαι στην διαδικασία download του demo, οπότε και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμα. Όπως και να έχει είμαι PESάκιας από αρχαιοτατων χρόνων. Να σας δώσω να καταλάβετε έχω το πρώτο PES για το PS1, μέχρι και το τελευταίο για το PS3. Το PS1, PS2, PSP, και τώρα το PS3 μου δεν έχουν παίξει ποτέ κανένα άλλο παιχνίδι εκτός από PES, εκτός από το call of duty3 για PES3 που ήταν δώρο όταν το πήρα Με λίγα λόγια το PS για εμένα σημαίνει Pro Evolution Soccer και μόνο και ποτέ μόνος μου... ή με παρέα (φίλους) ή online.- Με όλα λοιπόν αυτά θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω... πάνε οι εποχές που δεν μπορούσες να σταματήσεις να πάιζεις. Οι εποχές που μαζευόμασταν σπίτι 4 φίλοι για τουρνουά. Για εμένα το PES6 ήταν ΤΟ καλυτερο μέχρι και σήμερα. Δυστυχώς όμως σε θέμα online δεν μπορεί να συναγωνιστεί τα καινούρια PES. Φιλικά Νίκος
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Το μόνο αξιόλογο είναι ότι τα γραφικά είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Δεν περίμενα από εσένα πάντως να πεις την λέξη "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ" μετά από αυτό...
Arioch79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν περίμενα από εσένα πάντως να πεις την λέξη "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ" μετά από αυτό... Καλά, το clipping πάει σύννεφο. Πού να δεις τι γίνεται στα τζαρτζαρίσματα.
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καλά, το clipping πάει σύννεφο. Πού να δεις τι γίνεται στα τζαρτζαρίσματα. Δίνει παράσταση πάλι η konami ε? ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.