fearwhatnow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Γουσταρετε να ανοιξουμε thread και να ποσταρουμε βιντεο με τα πιο ωραια goal μας ολοι εμεις οι καμενοι με το pes2009 ?? Περιμενε λιγο το 2010.Αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια διοτι δεν ανακοινωνουν Euphoria και δεν γουσταρω παλι τοσο το ρομποτικο animation.
c0nFuSeR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 ρε παιδια εκανα φορματ και εχασα Option files ktl. υπαρχει κανεις να μου δωσει το option file me τις πιο προσφατες μεταγραφές?
greekboy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 οντως παιδια κανενα option file με τις καινουργιες μεταγραφες παιζει να βρουμε?(εχω και το evolution patch)
jason_rethymno Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πωπω ξεφτίλισα την Barcelona στον τελικό του Champions League 4-2.Την Juventus είχα..Και στο πιο δυσκολο επίπεδο.
we_will_rise Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, έβαλα Windows 7 και ξαναεγκατέστησα το PES2009, στα settings για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να επιλέξω Wait for Vsync και δεν μπορώ να παίξω. Γιατί έγινε αυτό ;; έχετε καμιά ιδέα ;; Αν παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών, έχω την 8800GTX
liopyr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Drivers για την κάρτα γραφικών έβαλες, ή ότι κατάλαβαν τα 7 από μόνα τους;
we_will_rise Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Drivers για την κάρτα γραφικών έβαλες, ή ότι κατάλαβαν τα 7 από μόνα τους; Έβαλα, ντάξει το βρήκα, έκανα Vsync -> Force ON από τις ρυθμίσεις τις κάρτας και όλα ΟΚ !
liopyr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό θα ήταν το επόμενο βήμα που θα σου πρότεινα.
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Πωπω ξεφτίλισα την Barcelona στον τελικό του Champions League 4-2.Την Juventus είχα..Και στο πιο δυσκολο επίπεδο. Mονο 4 ?? Και εφαγες και 2 ??? Λιγα , πολυ λιγα μου φαινονται... Θες πολυ προπονηση man
g6519 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εχω μια απορια Καποιος μου ειπε οτι πολλες φορες οτι εγω φταιω για για το lag και ο λογος ειναι οτι εχω αυρματο ρουτερ και εαν ειχα ενσυρματο ρουτερ δεν θα ειχα lag. αληθευει?????????
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ο μόνος που φταίει για το lag είναι η μ@λ@κία που δέρνει τον Τσακατσούκα και το θίασό του. Είναι εγγενές πρόβλημα των τελευταίων PES, δεν φταίει το ρούτερ σου. Στο PES6 για παράδειγμα, μια χαρά έπαιζα με ασύρματη σύνδεση και ούτε lag είχα, ούτε τίποτα.
g6519 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα στο φορουμ ελπιζω να μπορει καποιος να λυσει το προβλημα μου ειχα αγορασει το pes2009 περσι τον δεκεμβριο, ειχα βαλει και ολα τα patch και επαιζα κανονικα στο on line μεχρι πριν 2 εβδομαδες μετα τα επαιξε ο σκληρος και το εδωσα σε ενα φιλο μου να φταιξει το pc μου μου εβαλε τα windows xp pro (πριν ειχα τα windows xp home) , εγκαταστησα ξανα το pes 2009, εβαλα και τα patch ολα, εκανα και το download μεσα απο τα settings, αλλα στο on line δεν μπορω να μπω στα αλλα rooms να παιξω με αλλους. τι φταιει ρε γμτ??????????????? μπορει καποιος να βοηθησει??????????? helpppppppppppppppppppppp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.