liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 τιποτα απο τα 2 δεν το διορθονη Περίεργο, είναι στανταρ πρόβλημα τα crash που είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε, και διορθώθηκαν με τα patch της konami.
Thaninho Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 original το εχω edid:βρικα ενα patch fix το εβαλα και ενθουσιαστικα γιατι ξεκινισε κανονικα(πρωτη φορα) ομος οταν η μπαλα βγικε αουτ ολα τελιοσαν.Μετα απο αυτο με πετουσε παλη απο to loadin screen
PETROS13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 κάνε κάτι απλό.. κάνε εγκατάσταση και πάλι το direct x όποιο έχεις, αλλά τη full version.. πχ.. αν έχεις direct x 9.0 c βάλε αυτό που είναι γύρω στα 90 mb.
isspro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 link για directx 10 εχουμε? vista εχω, ειναι ενσωματομενο?
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 link για directx 10 εχουμε? vista εχω, ειναι ενσωματομενο? Nαι. 10 χαρακτήρες
Inler Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ξερει κανεις κανενα τροπο για online Pro 2009 χωρις αυθεντικο cd. Ευχαριστω...
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ξερει κανεις κανενα τροπο για online Pro 2009 χωρις αυθεντικο cd. Ευχαριστω... Δεν υπάρχει. Oύτε το pro09 ούτε ο τρόπος.
nzeppos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Pro 2009 online? Καλό ανέκδοτο, αλλά έχω ακούσει και καλύτερα. Πχ. ότι ο βλάκας, ο άχρηστος ο Τσακατσούκας θα καταφέρει φέτος (μετά από 3 χρόνια) να διορθώσει τα προβλήματα του online.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Pro 2009 online? Καλό ανέκδοτο, αλλά έχω ακούσει και καλύτερα. Πχ. ότι ο βλάκας, ο άχρηστος ο Τσακατσούκας θα καταφέρει να διορθώσει τα προβλήματα του online. Του χρόνου υποστηρίζει οτι θα έχει το online του PES6. Για να δούμε...
egalps Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτη η οριζοντια γραμμη που εμφανιζεται κατα διαστηματα στην οθονη ενω παιζω pro (στον υπολογιστη) και ψιλοαλλοιωνει την εικονα;Να ειναι η καρτα γραφικων δε παιζει.Μαλλον προκειται για κατασκευαστικο λαθος αφου το χει και καποιος αλλος που μιλησα μαζι του.Ξερει κανεις κατι παραπανω.Μπορει να λυθει το προβλημα;
liopyr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτη η οριζοντια γραμμη που εμφανιζεται κατα διαστηματα στην οθονη ενω παιζω pro (στον υπολογιστη) και ψιλοαλλοιωνει την εικονα;Να ειναι η καρτα γραφικων δε παιζει.Μαλλον προκειται για κατασκευαστικο λαθος αφου το χει και καποιος αλλος που μιλησα μαζι του.Ξερει κανεις κατι παραπανω.Μπορει να λυθει το προβλημα; V sync --> ENABLE.
egalps Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 V sync --> ENABLE. Φίλε μου σ ευχαριστω πολύ για την απάντηση αλλά επειδή δε πολυκατάλαβα μήπως μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά; Σευχαριστώ πολύ
liopyr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Φίλε μου σ ευχαριστω πολύ για την απάντηση αλλά επειδή δε πολυκατάλαβα μήπως μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά; Σευχαριστώ πολύ Πήγαινε στα settings του παιχνιδιού, βρίσκονται στο φάκελο konami (C:\ program files κλπ.), πάτα στο εικονίδιο που λέει settings. Ανοίγει ένα παράθυρο όπου μπορείς να πειράξεις graphics details, ανάλυση, χειριστήρια κλπ. Ε, εκεί έχει μία επιλογή που λέει V-Sync. Τσεκάρεις το κουτάκι, apply, έτοιμος.
alexis333 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Γουσταρετε να ανοιξουμε thread και να ποσταρουμε βιντεο με τα πιο ωραια goal μας ολοι εμεις οι καμενοι με το pes2009 ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.