Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασχολουμε πολυ καιρο με το pro και δεν ξέρο ποτε νικαο ή χανω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:08 ----------

οταν το σκορ είναι 0-2 ποιος νικαει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:08 ----------

πλακα κανω......................

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα.. εχω το pro2009 αυθεντικο και οταν παω να μπω να παιξω online μου λεει να κατεβασω ενα patch. Ολα μια χαρα το κατεβαζο και παω να το τρεξω.. Οταν ανοιγω ομως το rar και τρεχω το exe την ωρα που πατω το update κολλαει η εφαρμογη και λεει οτι το προγραμμα δεν αποκρινεται..

Μπορείτε να βοηθήσετε? Ευχαριστω

Δημοσ.

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα. Κάντο download μέσα από το μενού του παιχνιδιού. Στα Settings είναι αν δεν κάνω λάθος.Το κατεβάζει και το κάνει Install μόνο του

Δημοσ.

εκανα download απο τα settings του παιχνιδιου αλλα ειναι κατι αλλο και οχι η αναβαθμιση... παλι κολλαει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:41 ----------

το ελυσα το προβλημα.. απλα πρεπει να περιμενω κανα τριλεπτο μεχρι να παρει μπροστα η εγκατασταση.. ευχαριστω

Δημοσ.

Πήγα χθές από 19άρι μόνιτορ κ ανάλυση 1440χ900 σε 23" 1920χ1080 και στις ρυθμίσεις του προ δεν με αφήνει να επιλέξω το VSync με αποτέλεσμα να μην παίζεται σωστά.

Καμμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;Με την προηγούμενη οθόνη κανονικά το έπαιζα με VSync και ήταν όλα κομπλέ.Το Vsync ενεργοποιείται σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω.

Δημοσ.
Πήγα χθές από 19άρι μόνιτορ κ ανάλυση 1440χ900 σε 23" 1920χ1080 και στις ρυθμίσεις του προ δεν με αφήνει να επιλέξω το VSync με αποτέλεσμα να μην παίζεται σωστά.

Καμμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;Με την προηγούμενη οθόνη κανονικά το έπαιζα με VSync και ήταν όλα κομπλέ.Το Vsync ενεργοποιείται σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχω.

εγω το απενεργοποιησα και εφτιαξαν ολα.απενεργοποιησα και αυτο που ειναι katv apo to vsyng sta setings δε θυμαμε πως το λενε.εχω 22αρα lg οθονη.

να ρωτησω κατι εγω τωρα

Ξερει κανεις γιατι δεν εχω rank στο ονλινε προ 09.παταω εκει που λεει (you rank) και λεει οτι players was not found.Εψαξα και στο division 3c που ειμαι και εχω γυρω στο 440 rating και δεν με εχει, τι παιζεται?

γιατι δεν με εχει στo πινακα του division 3c.

kai 2) η μπαλα που βγαζει στο username σου διπλα τι ρολο παιζει?

εμενα ειναι μισοφουσκομενη, σε αλλουσ ξεφουσκοτη και σε αλλουσ κανονικα φουσκομενη, τι ρολο παιζει αυτο το εικονιδιο με την μπαλα διπλα απο τα username στο καταλογο των room?

Δημοσ.

λυστε μ μια απορια....γιατι οι παιχτες γ@#ω κανουν τακλιν μονοι τους στο ελληνικο patch....τρελενομαι......θα σπασω την 22αρα οθονη καποια μερα.....:mad:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αυτο το προβλημα αλλα δεν μπορω να βρω λυση εδω κ πολυ καιρο.Οταν παω να παιξω Champions league με πεταει το παιχνιδι εξω κατευθειαν,αυτο γινετε κ σε αλλες ενοτητες του παιχνιδου κ δεν μπορω να βρω τι φταιει.Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει.....

Ευχαριστω εκ των προτερων!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σινεχια με πεταει εξο λεγοντας οτι το αρχειο pro evolution socer 2009 σταματισε να λητουργει

τι να κανω για να το σταματισο αυτο?

Δημοσ.
σινεχια με πεταει εξο λεγοντας οτι το αρχειο pro evolution socer 2009 σταματισε να λητουργει

δοκίμασε εγκατάσταση και πάλι..

Δημοσ.

Βάλε patch/fix.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...