Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πως μπορω να κατεβασω τπ patch. σε καποια φαση μου βγαζει πολλα part. πρεπει να τα κατεβασω ολα?

Ναι, τα κατεβάζεις όλα και κάνεις extract.

Αν σε ταλαιπωρεί η rapidshare, μπορείς να το βρεις και σε torrent.

http://www.gamato.info/details.php?id=e06eeb373b9e7df6c70fc01f8ab3640736bf093c

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:26 ----------

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα...

Σε ένα υπολογιστή από ένα ανιψάκι μου εγκατέστησα το PES 09

αλλά μου βγάζει ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών (μάλλον)

Ξέρει κανείς να μου πει αν η Geforce 8400 GS με 512mb μπορεί να τρέξει το παιχνίδι?

Εγκατέστησα και τους drivers από το site της NVidia ξανά και το Direct-X 9.0c αλλά και πάλι δεν τρέχει το παιχνίδι.

Καμιά ιδέα κάποιος??

Ευχαριστώ.

Τι πρόβλημα ακριβώς?

Πέρνα τουλάχιστον το 1.2 fix patch της konami.

Πάντως μη περιμένεις αξιοπρεπές framerate με την συγκεκριμένη κάρτα. :-(

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παρακαλω πολυ παιζω το ρες 09 ,οταν φτανω σε καποιο συγκεκριμενο σημειο μου μαυριζει η οθονη και μου βγαζει μνμ οτι η εφαρμογη αντιμετωπιζει προβλημα.εχω δοκιμασει διαφορετικα windows και διαφορετικες εκδοσεις του παιχνιδιου .μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει γιατι συμβαινει αυτο ? ευχαριστω

Δημοσ.

ναι εχω αλλαξει γουιντοους εχω κατεβασει το παιχνιδι απο αλλου οτι συνδιασμο και να κανω το ιδιο γινεται στο ιδιο σημειο

Δημοσ.
Οnline το pro evolution 2009 ειναι playble;

Καλη ερωτηση, θελω να το αγορασω μια και μου τα εχουν πρηξει οι φιλοι μου να παιξουμε... το ονλαιν γινεται??? και πως??

Δημοσ.

παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το παιχνιδι! οταν παιζω διπλο με ενα φιλο μου τις περισσοτερες φορες σε ασχετο χρονο η οθονη μαυριζει (no signal) και πρεπει να κανω reboot για να επανελθει το μηχανημα! εχω ολα τα patch του προ εχω βαλει και τα τελευταια drivers απ ολα τα hardwares που εχω και παραμενει! μηπως ειναι καμια κρυφη ρυθμιση για διαχειριση της ενεργειας? να πω οτι χρησημοποιω το logitech cordless rumblepad 2 και ενα logitech dual action ενσυρματο! μηπως το ασυρματο που εχω μου δημιουργει προβλημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 ερωτησεις θελω να κανω,

α) στο ONLINE του pro 08 εφτιαχνες μεχρι 3 username, και ξεκινουσες με το καθε username με 0 αγωνες, sto pro 09 γινεται αυτο? και αν γινεται πως γινεται βρε παιδια?

β) πεζω online to pro 09 και δε ξερω τι κανουν cheat ειναι δεν μπορω να καταλαβω, cheat πιστευω θα ειναι, πεζω και νικαω με μεγαλο σκορ, κατι πρεπε να κανει ο αντιπαλος και μας πεταει εξω, αλλα ο αγωνας δεν περνιεται καθολου στα στατιστικα του προ, σαν να μην εγινε ποτε.Και ετσι χανω τους βαθμους που ηταν να παρω απο την νικη που ειχα.Τουλαχιστο δεν μου αφαιρει και μενα βαθμους να χασω τον αγωνα αφου ο αγωνας δεν περνιεται στα στατιστικα.

Δημοσ.
παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το παιχνιδι! οταν παιζω διπλο με ενα φιλο μου τις περισσοτερες φορες σε ασχετο χρονο η οθονη μαυριζει (no signal) και πρεπει να κανω reboot για να επανελθει το μηχανημα! εχω ολα τα patch του προ εχω βαλει και τα τελευταια drivers απ ολα τα hardwares που εχω και παραμενει! μηπως ειναι καμια κρυφη ρυθμιση για διαχειριση της ενεργειας? να πω οτι χρησημοποιω το logitech cordless rumblepad 2 και ενα logitech dual action ενσυρματο! μηπως το ασυρματο που εχω μου δημιουργει προβλημα?

Έχει να κάνει με την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών σου, κάνε ένα Update το bios αλλά λογικά το τροφοδοτικό σου αρχίζει λίγο και τα παίζει. Αν μπορείς τώρα που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες άνοιξε το, κάνε ένα καλό καθάρισμα μέσα τα ανεμιστηράκια και έλεγξε τις συνδέσεις της κάρτας σου με το τροφοδοτικό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ----------

2 ερωτησεις θελω να κανω,

α) στο ONLINE του pro 08 εφτιαχνες μεχρι 3 username, και ξεκινουσες με το καθε username με 0 αγωνες, sto pro 09 γινεται αυτο? και αν γινεται πως γινεται βρε παιδια?

β) πεζω online to pro 09 και δε ξερω τι κανουν cheat ειναι δεν μπορω να καταλαβω, cheat πιστευω θα ειναι, πεζω και νικαω με μεγαλο σκορ, κατι πρεπε να κανει ο αντιπαλος και μας πεταει εξω, αλλα ο αγωνας δεν περνιεται καθολου στα στατιστικα του προ, σαν να μην εγινε ποτε.Και ετσι χανω τους βαθμους που ηταν να παρω απο την νικη που ειχα.Τουλαχιστο δεν μου αφαιρει και μενα βαθμους να χασω τον αγωνα αφου ο αγωνας δεν περνιεται στα στατιστικα.

α)εγώ δεν μπόρεσα να κάνω πάνω απο ένα.

β)όσο για το δεύτερο δεν είναι cheat, βλακεια της Κοnami ειναι που τα αφήνει αυτά... απλά κλείνει τη σύνδεσή του ο άλλος παίκτης για να μην γραφτεί το score. Μου το έκαναν και μένα κανα 2 φορές και σταμάτησα να παίζω.

Δημοσ.
[/color]

α)εγώ δεν μπόρεσα να κάνω πάνω απο ένα.

β)όσο για το δεύτερο δεν είναι cheat, βλακεια της Κοnami ειναι που τα αφήνει αυτά... απλά κλείνει τη σύνδεσή του ο άλλος παίκτης για να μην γραφτεί το score. Μου το έκαναν και μένα κανα 2 φορές και σταμάτησα να παίζω.

σβηνουν το ρουτερ δηλαδη, αυτο κάνουν?

η κοναμι ειναι για το γαιδαρο καβάλα, κατι αλλο που εκανε ενας το οποιο σαφως θα ήταν cheat, πλησιαζοντας ο παιχτης του προς την περιοχη μου οταν εβγενε τετ α τετ με

το τερματοφυλακα μου, ο τερματοφυλακας ακυβερνητος εκανε εξοδο προς την σεντρα,

ενω τραβουσα το μοχλο να ερθει πισω, αυτος εκοβε πορεια προς τα λιβαδια.τι να πεζεις ονλινε δεν αξιζει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...