antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω να παίξω κάτι μήνες αλλά από ό,τι θυμάμαι το chat ενεργοποιούταν με το πάτημα του δεύτερου αναλογικού μοχλού. προσποίηση πατώντας το πλήκτρο του σουτ και μετά την κοντινή πάσα και ο τερματοφύλακας άφηνε τη μπάλα κάτω με το τρέξιμο. Βέβαια εδώ είναι το topic του PES 2009 και δεν ξέρω αν θα ισχύουν και γι αυτό τα ίδια κουμπιά :Ρ
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω να παίξω κάτι μήνες αλλά από ό,τι θυμάμαι το chat ενεργοποιούταν με το πάτημα του δεύτερου αναλογικού μοχλού. προσποίηση πατώντας το πλήκτρο του σουτ και μετά την κοντινή πάσα και ο τερματοφύλακας άφηνε τη μπάλα κάτω με το τρέξιμο. Βέβαια εδώ είναι το topic του PES 2009 και δεν ξέρω αν θα ισχύουν και γι αυτό τα ίδια κουμπιά :Ρ οταν λες δευτερο αναλογικο μοχλο εννωεις τον δεξι μοχλο κατω απο τα κουμπια σουτ και πασας εε ,και οταν λες τον πατω εννωεις τον κατεβαζω μια κατω ή τον πατω προς τα μεσα? και για τη προσποιηση θα εννωεις οτι πρεπει να πατησω το σουτ και μετα πολυ γρηγορα την πασα και θα κανει ο παιχτης την κινηση οτι θα σουταρει αλλα τελικα δεν θα σουταρει εε? ευχαριστω για την προηγουμενη απαντηση Υ.Γ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ Ο ΠΑΙΧΤΗς ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ?
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 οταν λες δευτερο αναλογικο μοχλο εννωεις τον δεξι μοχλο κατω απο τα κουμπια σουτ και πασας εε ,και οταν λες τον πατω εννωεις τον κατεβαζω μια κατω ή τον πατω προς τα μεσα? και για τη προσποιηση θα εννωεις οτι πρεπει να πατησω το σουτ και μετα πολυ γρηγορα την πασα και θα κανει ο παιχτης την κινηση οτι θα σουταρει αλλα τελικα δεν θα σουταρει εε?ευχαριστω για την προηγουμενη απαντηση Χειριστήριο έχω ένα rumblepad της logitech με 2 αναλογικούς μοχλούς εκτός απ τον σταυρό. Όταν πατάω τον αριστερό απ αυτούς προς τα μέσα (όπως τη ροδέλα στο ποντίκι) βγαίνει το chat. Με το πληκτρολόγιο δε μπόρεσα να βρω ανάλογο κουμπί. Για την προσποίηση όπως τα είπες. edit: Υ.Γ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ Ο ΠΑΙΧΤΗς ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ? Αυτό δεν το μαθα ποτέ
soturin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 βρε παίδες το demo βγήκε επιτέλους? ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρώ, καθυστέρησε ή εγώ είμαι γκαβός?
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Eιχαμε καποια επισημη ημερομηνια demo? Εγω δεν ακουσα τιποτα..
soturin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Eιχαμε καποια επισημη ημερομηνια demo?Εγω δεν ακουσα τιποτα.. έχω βρει ειδήσεις παλιότερες που λέγανε για 11/9 και αυτό: Λένε Παρασκευή 26 στη χειρότερη με ανακοίνωση της Konami... και λογικά να το πάρεις αν ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στον οκτώβρη (17/10 of you believe wikipedia) το demo θα πρεπε να χει βγει
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Demo στις 2 Οκτώμβρη. (μόλις σβηστεί το από πάνω greeklish, θα φαίνεται σαν να είπα εγώ την είδηση)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Demo στις 2 Οκτώμβρη. (μόλις σβηστεί το από πάνω greeklish, θα φαίνεται σαν να είπα εγώ την είδηση) Ποιό από πάνω;
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιό από πάνω; (το auto-merge δεν πιάνει στον soturin bug-bug)!
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 [offtopic] :(το auto-merge δεν πιάνει στον soturin bug-bug)! Σχεδόν δυο μέρες διαφορά έχουν τα posts, γι αυτό... lammer 2-0 [/offtopic]
liopyr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 [offtopic] Σχεδόν δυο μέρες διαφορά έχουν τα posts, γι αυτό... lammer 2-0 [/offtopic] Όχι, έχασες επεισόδιο. (διάβασε προσεκτικότερα)
antonl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι, έχασες επεισόδιο.(διάβασε προσεκτικότερα) Τι έχασα; Χθες είδα το Post που διαγράφηκε (αν αυτό εννοείς) Και επιτέλους σταμάτα να spamάρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.