Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το community patch?

Ναι αυτο.Αψογες εμφανισεις, ολες οι μεταγραφες,καινουργια γηπεδα, γερμανικο πρωταθλημα και αλλες ομαδες.Το ανανεωνουν και πολυ συχνα.;)

Αλλο patch δεν εχω δοκιμασει.

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε κανένα καλό option file ώστε να γίνει πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι;Έχω βαρεθεί να κάνουν μόνοι τους τάκλιν οι παίχτες και διάφορα άλλα!

Δημοσ.

Το community patch απο gamingaccess ειναι πιο ρεαλιστικο απο το E.v.O.L.U.T.I.O.N που ειναι καλο αλλα αρκετα πιο τσιμπημενο στα ratings των παικτων.Το πρωτο εχει δυνατο option file για πιο αργο παιχνιδι.

Δημοσ.
Παιδιά ξέρετε κανένα καλό option file ώστε να γίνει πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι;Έχω βαρεθεί να κάνουν μόνοι τους τάκλιν οι παίχτες και διάφορα άλλα!

στο "player settings" αλλαξε τις ρυθμισεις του μοχλου. μολις μπεις πατα τετραγωνο και δεξια. αν θυμαμαι καλα λεει "manual" αλλα δεν ειμαι σιγουρος. απο μονο του ειναι ρυθμισμενο να αλλαζει παικτες με μια μικρη καθυστερηση. εσυ αλλαζοντας αυτη τη ρυθμιση θα αλλαζεις παικτες μονο εσυ και οταν θελεις, αποφευγοντας αυτα τα δυσαρεστα τακλιν σε ακυρες στιγμες...

Δημοσ.

Free Pro Evolution Soccer 2009 Data Update On The Way

Free update adds this year's free transfers to create a more authentic experience:

Due for download at the end of February, the update will bring all club sides' rosters in line with all the moves and transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected in line with their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.

The download demonstrates Konami’s commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming months.

Δημοσ.

Γιατι στην εκδοση Pc εχουν κανει το παιχνιδι τοσο αργο στο gameplay??Ειδικα στο Become a Legend δεν παλευεται...Αντιθετα στην εκδοση PS3 φυσαει...

Δημοσ.

Στο ps3 ειναι εκνευριστικα γρηγορο και εντελως arcade pinball..αν ειχα κονσολα θα επαιζα fifa09 και οχι pro.Στο pc πλεον παλευεται με τα custom patches και ειναι η καλυτερη εκδοση(εκει φτασαμε..)

Δημοσ.

Ρε παιδια,εχω ενα προβλημα και δεν ξερω τι φταιει...

Σε pc με:P4 2.6GHZ,X1650 PRO AGP 512MB 1GB, RAM

<σπαγανε> οι γραμμες του γηπεδου οταν επαιζες

Μετα,με αλλο pro2009

Σε pc:

AMD PHENOM II X4 920 2,8GHZ

ATI 4850 512MB

3.2 GB RAM(Ειναι 4,αλλα λογω xp 32bit)

παλι κανει το ιδιο...παλι σπανε οι γραμμες του γηπεδου..

ξερει κανεις τι φταιει???

Δημοσ.

Nikosgiann το πιο πιθανό είναι να έχουν πρόβλημα οι drivers της κάρτας γραφικών. Κατέβασε τους καινούργιους ή αν έχεις τους καινούργιους πήγαινε μια έκδοση πίσω και ξαναδοκίμασε...!

Δημοσ.
Ρε παιδια,εχω ενα προβλημα και δεν ξερω τι φταιει...

Σε pc με:P4 2.6GHZ,X1650 PRO AGP 512MB 1GB, RAM

<σπαγανε> οι γραμμες του γηπεδου οταν επαιζες

Μετα,με αλλο pro2009

Σε pc:

AMD PHENOM II X4 920 2,8GHZ

ATI 4850 512MB

3.2 GB RAM(Ειναι 4,αλλα λογω xp 32bit)

παλι κανει το ιδιο...παλι σπανε οι γραμμες του γηπεδου..

ξερει κανεις τι φταιει???[/quoteενεργοποίησε το vsync απο τον catalyst και μετά κοίτα αν είναι και ενεργοποιημένο και μέσα στα options του παιχνίδιού...

Δημοσ.

εβαλα το Vsync και απο catalyst και απο game settings...

αυτο το προβλημα διορθωθηκε με τις γραμμες που σπανε...

αλλα ετσι ερχεται η γνωστη πλεον καθυστερηση στο παιχνιδι

so..

σπασιμο γραμμων>(πρωτιμοτερο)καθυστερηση

να τα χουμε και τα δυο δηλαδη δεν μπορουμε??

τοσα πολλα ζηταμε?!?!ελεος δηλαδη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνώμη για τη nub-ο-ερώτηση αλλά δε βρίσκω άκρη..

Μου δώσανε το pro 2009 για τον υπολογιστή, πήγα αγόρασα και ένα χειριστήριο, το logitech chillstream, μια χαρά..

Μόνο που τα κουμπιά δεν τα αναγνωρίζει σωστά.. Και καλά τα υπόλοιπα τα φτιάχνω από τα settings, τα κουμπιά select και start που δε μπορώ να τα πειράξω από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού..; :S

Δημοσ.
Μόνο που τα κουμπιά δεν τα αναγνωρίζει σωστά.. Και καλά τα υπόλοιπα τα φτιάχνω από τα settings, τα κουμπιά select και start που δε μπορώ να τα πειράξω από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού..; :S

Πριν κάνεις οτιδήποτε μέσα στο παιχνίδι, πρέπει να ρυθμίσεις το χειρηστήριό σου από το προγραμματάκι Settings που εγκαθίσταται μαζί με το παιχνίδι. Πήγαινε στην καρτέλα Controllers και εκεί θα ρυθμίσεις τα πάντα (σταυρούς, αναλογικά, Select/Start και τα άλλα κουμπιά) για να αντιστοιχούν σε αυτά που θες. Μετά θα μπεις στο παιχνίδι και θα βάλεις τα κουμπιά σαν να έχεις χειρηστήριο του xbox.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...