isspro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 εχω βαλει το evolution patch με ακριβεις οδηγειες... μου δινει αυτο το μηνυμα οταν το ξεκιναω. βεβαια, εχω σε αλλο folder ενα αλλο patch που κατεβασα απο GT.. ενας απλος kitserver ειναι... πρεπει να γινει καθαρο Install του παιχνιδιου χωρις τπτ αλλο μεσα και μετα να περασεις το evolution patch παλι χωρις να εχεις προσθεσει κατι αλλο γιατι πολλα αρχεια πανε στο κανονικο παιχνιδι και τα υπολοιπα πανε στον καινουργιο φακελο. αρα τα ξυλωνεις ολα και βαζεις το παιχνιδι, το Patch 1.2 και το evolution patch και παιζεις κανονικα.... thanks κι από μένα να σαι καλα gagtzer
greekboy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 τελικα το δοκιμασε κανεις το ελληνικο που να εχει δοκιμασει και το γερμανικο?πιο ειναι πιο καλο? -----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 11 : 19 : 47----- τελικα εβαλα και εγω το evolution και εχω να πω οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 καλημερα, εχω εγκαταστασει σε βιστα το προ 09,παω να πεξω ονλινε αφου εβαλα και το patch 1.2 κανω και update apo ta setings και οποτε παω να εκτελεσω φαουλ ή κορνερ ή ελευθερο με τερματοφυλακα αναβοσβηνει η οθονη και κολα η μπαλα στα ποδια και αν εχω τον τερματοφυλακα την μαζευω με τα χερια αν τη ριχνω με παιχτη πχ φαουλ παταω και ξαναπαταω την πασα και η μπαλα παει μετα απο λαγκ οπoυ θελει.ξερει κανει τι να φταιει? μηπως πρεπει να ρυθμισω το vsyng μεσα απο το μενου της καρτας?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γεια σου, Νίκο, με τα βαθυστόχαστα μηνύματά σου. Το ένα καλύτερο από το άλλο, και το συγκεκριμένο είναι το αριστούργημά σου ως τώρα.
pavlos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ειχα βαλει ενα ISO στο παλιο μου PC με Windows XP και ολα οκ...Αλλα τωρα θελω να το βαλω στo καινουριο μου PC αλλα εχει Vista Ultimate 32-bit With SP1.Το τρεχει μια χαρα αλλα, οταν φορτωνει κατι αστερακια κατω αριστερα δειχνει πως παει μια χαρα αλλα δεν μπαινει στην επομενη οθονη και μενει εκει...
greekboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 πατα εντερ,escape ή τιποτα τετοιο...απλα δεν δειχνει το εισαγωγικο βιντεο
pavlos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Τα παταω αλλα τιποτα. Μενει στην οθονη που δειχνει οτι φορτωνουν κατι αστερακια... Ειναι σιγουρο πως ειναι συμβατο με Vista?
GIANNIS400 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 καλημερα, εχω εγκαταστασει σε βιστα το προ 09,παω να πεξω ονλινε αφου εβαλα και το patch 1.2 κανω και update apo ta setings και οποτε παω να εκτελεσω φαουλ ή κορνερ ή ελευθερο με τερματοφυλακα αναβοσβηνει η οθονη και κολα η μπαλα στα ποδια και αν εχω τον τερματοφυλακα την μαζευω με τα χερια αν τη ριχνω με παιχτη πχ φαουλ παταω και ξαναπαταω την πασα και η μπαλα παει μετα απο λαγκ οπoυ θελει.ξερει κανει τι να φταιει?μηπως πρεπει να ρυθμισω το vsyng μεσα απο το μενου της καρτας? τελικα την βρηκα την λυση μετα απο πολυ ψαξιμω μια και δε μου απαντησε κανεις απο τα γνωστα forum (insomnia-wehellas-e-pcmag.gr κ.τ.λ) και το λεω να το βρουν και αλλοι αν εχουν το ιδιο προβλημα. Aπενεργοποιεις το VSYNG kαι ολα OK .
tasoskok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα και απο εμένα εχω περιπου 2 βδομαδες μακ σα χερια μου (επιτέλους) και εχω parallels για winxp και ολα οκ. αλλα στα εικονικά winxp δεν λειτουργεί η κάρτα γραφικών και δεν μπορω φυσικά να παίξω τπτ (και κυρίως προ). Υπάρχει καποια λύση? Υπάρχει προ για μακ? καμια ιδέα κανείς?
tasoskok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 καλησπέρα και απο εμένα εχω περιπου 2 βδομαδες μακ σα χερια μου (επιτέλους) και εχω parallels για winxp και ολα οκ. αλλα στα εικονικά winxp δεν λειτουργεί η κάρτα γραφικών και δεν μπορω φυσικά να παίξω τπτ (και κυρίως προ). Υπάρχει καποια λύση? Υπάρχει προ για μακ? καμια ιδέα κανείς?
nikosl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Μπορεί κάποιος να προτείνει καποιο καλό patch με τις τελευταίες μεταγραφές και τις κανονικές εμφανίσεις?
VAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί κάποιος να προτείνει καποιο καλό patch με τις τελευταίες μεταγραφές και τις κανονικές εμφανίσεις? Aυτο του gamingaccess θα σου προτεινα εγω.
Chaos3X Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Aυτο του gamingaccess θα σου προτεινα εγω. Το community patch? Πάντως το E.V.O.L.U.T.I.O.N patch μου φαίνεται το καλύτερο απ 'τα ξένα... (το μόνο κακό είναι ότι δεν ξέρω πότε θα βγει το update με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.