Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικα το online παιζει? Πως ειναι τα μενου του?

Τωρα που κλεινει το pes6 τι κανουμε?

Δοκιμασα το 2008 και ειναι το ιδιο χαλι το online του

Τι πράγμα;!! Τώρα που το έριξα πάλι στο παλιό καλό PES6, θα το κλείσουνε; Πότε; Πού; Ποιος;

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι πράγμα;!! Τώρα που το έριξα πάλι στο παλιό καλό PES6, θα το κλείσουνε; Πότε; Πού; Ποιος;
τι γινεται με το online?

οι αλητες σταματανε το μονο που επαιζε καλα

attachment.php?attachmentid=15007&d=1230848573

1234567890

Δημοσ.

Τα ευχαριστώ δεν αρκούν KONAMI! Χρειάζεται και λίγος σεβασμός!

Ου να μου χαθούνε.

Δημοσ.

μπορουμε να κανουμε μια διαμαρτυρια να μην κλεισει μεχρι να φτιαξουν κανα καλυτερο? (δηλαδη ποτε)

δειτε κι αυτο http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?topic=6.0

Μπορει να γινει κατι τετοιο?

ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

Δημοσ.

Άμα μου διορθώσει και το πρόβλημα που έχει το παιχνίδι να μην παίζει...

Δημοσ.

Μετά την πλήρη απογοήτευση μπορώ να πω ότι η konami έσωσε τώρα λίγο την κατάσταση. Άγορασα το παιχνίδι όταν κυκλοφόρησε δελεασμένος από την πολύ καλή του τιμή και το παράτησα από τις πρώτες μέρες μην μπορώντας με κανένα τρόπο να παίξω online και απογοητευμένος και με κάποια άλλα πράγματα όπως φτωχά roster ομάδων κτλ.

Σήμερα έχωντας αγοράσει προσφάτα και νέο pc είπα να το δοκιμάσω και ανακάλυψα αρκέτες βελτιώσεις και το online να λειτουργεί ικανοποιητικά μετά το patch που κατέβασα :-) Προσέθεσαν και μία επιλογή download στα menu του game που μου φαίνεται καλή κίνηση. Ενημέρωσαν και τα roster. Είχα ξενερώσει πχ που έλειπαν τουλάχιστον 5 μεταγραφές του ολυμπιακου :P

Soooo, σχετικά ικανοποιημένος πια. Άντε αγοράστε το να παίζουμε online!! :-D

Btw το online φαίνεται να την παλεύει. Είχα να παίξω από το pes6 και το lag μου φαίνεται καλύτερο τώρα. Έχουμε και καλύτερες συνδέσεις βέβαια..

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια για το προ09, τα εχω παρει αγρια.

Ειχα γραφτει για το ονλινε παιχνιδι πριν 2 μηνες, αλλα δεν επαιζα το παιχνιδι,επεξα ολες και ολες 3 φορες ονλινε.

πηγα λοιπον να μπω σημερα να παιξω αφου εγκατεστησα το παιχνιδι μετα απο φορματ που

ειχα κανει πριν μια εβδομαδα στα βιστα. και μου ζητα game id & pasword. Ta βαζω και μου βγαζει incorect.

Mπορω να ξανακανω εγγραφη και να αποκτησω καινουρια? ή μπορω να βρω το game id kai pasword που ειχα φτιαξει με καποιο αλλο τροπο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαζει pasword incorect κτλ. Τοτε ειχα μπει κανονικα και επεξα 3 φορες.Τι να φταιει γμτ και θελω να πεξω.

Δημοσ.

Επειδη παιζω μονο με πληκτρα αυτα που αντιστοιχουν στο μοxλο R στα προηγουμενα pro τα εβαζα 1 2 3 4

και με αυτα εκανε κατι ωραια κολπακια τωρα μολις τα παταω απλα κανει μια πασα οπου ναναι

Ξερει κανεις τι γινεται?

Δημοσ.

εχει αλλαξει η λειρουγια του και τωρα με αυτο δινει πασα που μπορεις να ελεγξεις την δυναμη...τα κολπακια αυτα που γινοντουσαν με το analog τωρα εμενα τα κανει μονο του τυχαια

Δημοσ.
Να και ενα ευχαριστο νεο..

Βγηκε επιτελους το Evolution patch για το παιχνιδι.. :-D

Πληροφοριες και links εδω

Το έβαλα το συγκεκριμένο patchάκι και μου φάνηκε πολύ καλό. Είναι πάνω από 2.5Gb!

Δεν μ 'αρέσει βέβαια που το μενού είναι στα γερμανικά και ότι δεν έχει τις τελευταίες μεταγραφές (π.χ. Huntelar, Diara στην Real).

Αλλά πραγματικά με τα ratings έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

No more SUPER DUPER STAR PLAYERS!!!

Υ.Γ: Ξέρει κανείς κανέναν τρόπο για να επαναφέρουμε τα αγγλικά στο αρχικό μενού του παιχνιδιού και να φύγουν τα γερμανικά???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...