alexis333 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια εχω προβλημα με το κρακ. Εβαλα πρωτα το πατσ 1.20 και μετα οταν εβαλα το κρακ χαθηκαν οι αλλαγες που εγιναν με την εγκατασταση του πατσ. Τι να κανω? Υπαρχει καποιο κρακ που να ειναι συμβατο με το πατσ 1.20?? Μηπως κανω κατι λαθος?? Πως γινεται η διαδικασια με το κρακ οταν εχει μπει και το πατσ??
vaiaserres Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια εχω προβλημα με το κρακ. Εβαλα πρωτα το πατσ 1.20 και μετα οταν εβαλα το κρακ χαθηκαν οι αλλαγες που εγιναν με την εγκατασταση του πατσ. Τι να κανω? Υπαρχει καποιο κρακ που να ειναι συμβατο με το πατσ 1.20?? Μηπως κανω κατι λαθος?? Πως γινεται η διαδικασια με το κρακ οταν εχει μπει και το πατσ?? κατεβαζεις το κρακ για το αναλογο patch για το αλλο τι γινετε που γραφο στην προηγουμενη σελιδα;;;;;;
alexis333 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 κατεβαζεις το κρακ για το αναλογο patch για το αλλο τι γινετε που γραφο στην προηγουμενη σελιδα;;;;;; Το σωστο εχω. Εχω το 1.20 πατσ και το 1.20 κρακ Τι να φταιει??
vaiaserres Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Το σωστο εχω. Εχω το 1.20 πατσ και το 1.20 κρακΤι να φταιει?? Τι ακριβος βγαζει δεν παιζει;;;;;;;Απεγκατεστησετο υστερα εγκατεστησε μονο το το παιχνιδι (χωρις κρακ) μετα το πατς και μετα το κρακ εγω ετσι το εκανα τι να πω!!!!!!!!!
vaso7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά χρόνια πολλά! Εχω ένα πρόβλημα αλλά μόνο με το "become a legend". Μετά από το πρώτο μου παιχνίδι ως βασική στην ομάδα που αγωνίζομαι το παιχνίδι κράσαρε και από εκεί και ύστερα όποτε ξαναπροσπαθήσω να παίξω κρασάρει και δεν μπορώ να συνεχίσω. Καμία βοήθεια, γιορτινές μέρες?
vaso7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ τόση ώρα η χαζή νόμιζα οτι όταν λέγατε πατς εννοούσατε αυτό που και καλά φτιάχνει τα ονόματα των ομάδων και των παικτών. Thanks liopyr το πέρασα αλλά δυστυχώς μάλλον χάλασε το save file. Δεν πειράζει, θα το ξεκινήσω πάλι... Καλές γιορτές και πάλι.
kirileman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρετε αν υπάρχει κάνα patch, κάτι, που να αλλάζει τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές για να μην πετάξω όλο το pc από το μπαλκόνι;
liopyr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρετε αν υπάρχει κάνα patch, κάτι, που να αλλάζει τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές για να μην πετάξω όλο το pc από το μπαλκόνι; Φυσικά. Αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις.
Chaos3X Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Φυσικά. Αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
kirileman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δεν βοήθησε πολύ ο πρόεδρος. Φαουλ και κιτρινη/κοκκινη. Δεν μπορείς να παίξεις έτσι φυσικά γι'αυτο και το χω παρατήσει.
spyrosr21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια, κστεβασα το πατς, το εβαλα και οταν παω να ανοιξω το προ μοθ λεει να βαλω μεσα το αυθεντικο cd ενω πριν επαιζε κανονικα. Μπορω να κατεβασω απο καπου οδηγιες για το πως να βαλω το πατς?
nzeppos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Τι εννοείς πριν έπαιζε "κανονικά"? Δηλαδή μέχρι τώρα έπαιζες χωρίς το αυθεντικό DVD? Άρα έπαιζες με crack? Αν ναι, λογικό είναι μετά το patch να μην δουλεύει πλέον το crack και να χρειάζεσαι καινούριο.
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 τι γινεται με το online? οι αλητες σταματανε το μονο που επαιζε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.