Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω προβλημα με το κρακ. Εβαλα πρωτα το πατσ 1.20 και μετα οταν εβαλα το κρακ χαθηκαν οι αλλαγες που εγιναν με την εγκατασταση του πατσ.

Τι να κανω? Υπαρχει καποιο κρακ που να ειναι συμβατο με το πατσ 1.20??

Μηπως κανω κατι λαθος?? Πως γινεται η διαδικασια με το κρακ οταν εχει μπει και το πατσ??

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω προβλημα με το κρακ. Εβαλα πρωτα το πατσ 1.20 και μετα οταν εβαλα το κρακ χαθηκαν οι αλλαγες που εγιναν με την εγκατασταση του πατσ.

Τι να κανω? Υπαρχει καποιο κρακ που να ειναι συμβατο με το πατσ 1.20??

Μηπως κανω κατι λαθος?? Πως γινεται η διαδικασια με το κρακ οταν εχει μπει και το πατσ??

κατεβαζεις το κρακ για το αναλογο patch

για το αλλο τι γινετε που γραφο στην προηγουμενη σελιδα;;;;;;

Δημοσ.
κατεβαζεις το κρακ για το αναλογο patch

για το αλλο τι γινετε που γραφο στην προηγουμενη σελιδα;;;;;;

Το σωστο εχω. Εχω το 1.20 πατσ και το 1.20 κρακ

Τι να φταιει??

Δημοσ.
Το σωστο εχω. Εχω το 1.20 πατσ και το 1.20 κρακ

Τι να φταιει??

Τι ακριβος βγαζει δεν παιζει;;;;;;;Απεγκατεστησετο υστερα εγκατεστησε μονο το το παιχνιδι (χωρις κρακ) μετα το πατς και μετα το κρακ εγω ετσι το εκανα τι να πω!!!!!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά χρόνια πολλά!

Εχω ένα πρόβλημα αλλά μόνο με το "become a legend". Μετά από το πρώτο μου παιχνίδι ως βασική στην ομάδα που αγωνίζομαι το παιχνίδι κράσαρε και από εκεί και ύστερα όποτε ξαναπροσπαθήσω να παίξω κρασάρει και δεν μπορώ να συνεχίσω.

Καμία βοήθεια, γιορτινές μέρες? :-)

Δημοσ.

Και εγώ τόση ώρα η χαζή νόμιζα οτι όταν λέγατε πατς εννοούσατε αυτό που και καλά φτιάχνει τα ονόματα των ομάδων και των παικτών.

Thanks liopyr το πέρασα αλλά δυστυχώς μάλλον χάλασε το save file. Δεν πειράζει, θα το ξεκινήσω πάλι...

Καλές γιορτές και πάλι.

Δημοσ.
Ξέρετε αν υπάρχει κάνα patch, κάτι, που να αλλάζει τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές για να μην πετάξω όλο το pc από το μπαλκόνι;

Φυσικά. Αρκεί να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις.

:-)

Δημοσ.

Ρε παιδια, κστεβασα το πατς, το εβαλα και οταν παω να ανοιξω το προ μοθ λεει να βαλω μεσα το αυθεντικο cd ενω πριν επαιζε κανονικα. Μπορω να κατεβασω απο καπου οδηγιες για το πως να βαλω το πατς?

Δημοσ.

Τι εννοείς πριν έπαιζε "κανονικά"? Δηλαδή μέχρι τώρα έπαιζες χωρίς το αυθεντικό DVD? Άρα έπαιζες με crack? Αν ναι, λογικό είναι μετά το patch να μην δουλεύει πλέον το crack και να χρειάζεσαι καινούριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...