Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ ατζέντη για το become a legend?

Στα 19 μου βγήκα καλύτερος παίχτης του κόσμου, 1ος σκόρερ στο αγγλικό πρωτάθλημα (μέχρι τον γενάρη ήμουν με την manchester city, και μετά με την everton) και πρώτος σκόρερ στο uefa, ενώ παίζω παντα βασικός.

ΜΕ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ λοιπόν και το καλοκαίρι αντί να πέσουν στα πόδια μου real,barca,juve κτλ κτλ, οι μόνες που αξιώθηκαν να κάνουν πρόταση ήταν η lazio, μπλακμπερν και κάτι άλλες άγνωστες... Τελικά ανανέωσα για 690P με την Everton...

ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΙ ΡΕ!

Ζητείται ατζέντης με μεγάλα κοννε για να με προωθήσει. Προσφέρω το 10% των αποδοχών μου.

Μόνο σοβαρές προτάσεις θα εξεταστούν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα προβληματάκι που έχω στο pes2009.Είμαι καινόυριος για αυτό δείξτε λίγο κατανόηση.Παίζω champions league και μόλις φτάνω στα προημιτελικά και πάω να παίξω τον αγώνα το παιχνίδι κρασάρει και με πετάει έξω λέγοντας μου ότι το πρόγραμμα πρέπει να κλείσει.Άκουσα ότι με ένα patch το πρόβλημα θα λυθεί.Κατέβασα το patch το έτρεξα, ακολούθησα τις οδηγίες,αλλα πάλι τα ίδια, το παιχνίδι κρασάρει.Αν μπορείτε βοηθήστε με.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες έχω το game από τον θείο και στο Champions League στην φάση των 8 μου κρασάρει συνέχεια όπως επίσης και σε κάποια φάση στο Master League.Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω???

Θέλει κάποιο patch ή κάποιο άλλο "exe" ?? Κατέβασα τα patch 1.10 και 1.20 αλλα μόλις πατάω update το πρόγραμμα δεν αποκρίνεται

Στείλτε όποιος μπορεί ένα pm

Ευχαριστώ !!!!

Δημοσ.

το παιχνίδι είναι απίστευτο μόλις σήμερα το πήρα για ps3,αλλα το ονλινε του είναι απαίσιο,έπαιξα 10 αγώνες και στους 10 είχα εγώ κίτρινο ή πρασινο και ο αντίπαλος κόκκινο και δεν μπορούσες να δώσεις μια σωστή πάσα,άλλες φορές έβλεπες τον σονγκοκου να εμφανίζεται μπροστά σου απο το πουθενά,άλλες φορες η μπάλα είναι ένα μέτρο πιο δίπλα και ο παίχτης δεν κουνιέται καθόλου μα καθόλου,.

δεν μπορώ να καταλάβω τοσα ονλινε παιχνίδια και δεν έχουν ίχνος λαγκ ,μιλάμε μου θύμισε καμμενους πριβε λινεατζ σερβερ με 10 ατομα μέσα και 1000μς.απλά έλεος

τι να πω ξετρελάθηκα με τον bro στα διπλά το λιώσαμε,είναι φανταστικό ,αντε να βγει κανα πατς να το χαρούμε και ονλινε.

Δημοσ.

Έλα? Patch? Για το online? Από πέρσι το ζητάμε και ακόμα περιμένουμε. Καταλάβετε ότι το PES2009 (πόσο μάλλον το 2008) δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να παίξει σωστά στο online. Ποτέ. Ξεχάστε το.

Η λύση είναι γνωστή όσο και απλή (αν και αδιανόητη για τους φανατικούς του "Μπρο" και του "Πλέι").

Δημοσ.

Εγώ λέω να βγάλουνε κανένα patch απλώς για να παίζει το παιχνίδι και ας αφήσουν το online. Δεν τρέχει το γ... και ούτε πρόκειται να τρέξει απ' ότι φαίνεται. Του χρόνου πάλι. Μπράβο KONAMI, μας έφτιαξες πάλι φέτος. Συνεχίζουμε με το PES6 για τρίτη χρονιά. Άντε και...

Δημοσ.

Παιδια που λετε επεζα Προ και εχω τον ροναλντο (κριστιανο) και κανο μεταγραφες και οταν παει νεα χρονια ξαφνικα δεν υπαρχει ο ροναλντο στην ομαδα μου τι γινετε;;;;;Ουτε τον πουλησα ουτε εκανε retired τι γινετε πηγα στο σεαρτσ και τον βρικα καπου που λεει club αλλα δεν παιζει πουθενα τι να κανο;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις πολλά , όπως:

1)να χρησιμοποιείς το search του forum http://www.insomnia.gr/forum/search.php

2)να μάθεις ορθογραφία

και άλλα που μου διαφεύγουν αυτήν την στιγμή :)

Μπορείς να ρωτήσεις και εδώ :http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260821

Δημοσ.
Μπορείς να κάνεις πολλά , όπως:

1)να χρησιμοποιείς το search του forum http://www.insomnia.gr/forum/search.php

2)να μάθεις ορθογραφία

και άλλα που μου διαφεύγουν αυτήν την στιγμή :)

Μπορείς να ρωτήσεις και εδώ :http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260821

καλα ντε οφου μην βαρας

Δημοσ.

Παιδια που λετε επεζα Προ και εχω τον ροναλντο (κριστιανο) και κανο μεταγραφες και οταν παει νεα χρονια ξαφνικα δεν υπαρχει ο ροναλντο στην ομαδα μου τι γινετε;;;;;Ουτε τον πουλησα ουτε εκανε retired τι γινετε πηγα στο σεαρτσ και τον βρικα καπου που λεει club αλλα δεν παιζει πουθενα τι να κανο;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Μήπως η ομάδα σου πήγε με το πούλμαν στο γήπεδο??

Ψάξε να δεις μήπως ο Ρονάλντο έχει καμιά συγγένεια με τον Εντόι... !!!

Και με αυτόν το ίδιο ακριβώς έγινε στην πραγματικότητα :lol: :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...