Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Intel® Pentium® 4 CPU 3.20 GHz.512MB RAM,NVIDIA Ge FORCE FX 5700LE 256MB...........

Απλά ξέχνα το. Με τέτοιο μηχάνημα έπαιζες τουλάχιστον PES 2008, γιατί και γι' αυτό αμφιβάλλω...

Δημοσ.

Μια ερωτηση σχετικα με τα oficial patch..

Κατεβασα τα δυο oficial patches (PES2009Patch110 και PES2009Patch120) τα αποθηκευσα στα εγγραφα μου και πατησα extract here.Κανω διπλο κλικ στο αρχειο που βγηκε παταω update και κανει την υπολοιπη διαδικασια.

Το προβλημα εινα ιοταν παω να παιξω online μου βγαζει στοςυ περισοτερους χρηστες ενα κοκινο απαγορευτικο κυκλακι στο room και οταν παταω enter δεν με αφηνει και λεει οτι εχω την εκδοση 1.00.00!!Ενω ο αλλος παιχτης εχει την εκδοση 1.00.2!!

Τι κανω λαθος σε σχεση με τα patch και το update??

Δημοσ.

Υποθέτω χρησιμοποιείς αυθεντικό το παιχνίδι; Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο είχε γίνει και με το προηγούμενο PES και λυνόταν είτε με reinstall του παιχνιδιού είτε του patch.

Πάντως νομίζω πως δε χρειάζεται να τα περάσεις και τα δύο, το 1.20 αρκεί (κάνω λάθος;).

Δημοσ.
Τελικά αξίζει να το πάρουμε για να παίζουμε online ή σε κάθε αγώνα θα ρίχνουμε μπινελίκια λόγω lag? :P

ναι όντως.. θα το πάρω και θα σου πω :P

Δημοσ.
Τελικά αξίζει να το πάρουμε για να παίζουμε online ή σε κάθε αγώνα θα ρίχνουμε μπινελίκια λόγω lag? :P

Αν και αδιάφορος για το θέμα (και το παιχνίδι), να πω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κανένα να λέει ότι παίζει κανονικά στο online. Τουλάχιστον σε PC, γιατί ένας φίλος μού έλεγε τις προάλλες ότι στο PS3 παίζει τούμπανο στο online, λες και είσαι σε single player.

Δημοσ.

Λίγες φορές το χάρηκα χωρίς lag.

Πιο πολυ παίζω το Fifa 09 στο 360 παρά το Pro στο Pc εξαιτίας του lag. Ελπίζω να διορθωθούν τα πράματα.

Δημοσ.
Υποθέτω χρησιμοποιείς αυθεντικό το παιχνίδι; Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο είχε γίνει και με το προηγούμενο PES και λυνόταν είτε με reinstall του παιχνιδιού είτε του patch.

Πάντως νομίζω πως δε χρειάζεται να τα περάσεις και τα δύο, το 1.20 αρκεί (κάνω λάθος;).

Thanx για την απαντηση.

Ναι εχω το αυθεντικο.

Μολις εκανα unistall και install το παιχνιδι αλλα και παλι εξακολουθει να μου βγαζει οτι εχω την εκδοση 1,00,00.

Φυσικα ετρεξα ξανα και το patch αλλα δεν βλεπω να γινεται δουλιεα παλι..

Επειδη εχω τα patch στα εγγραφα μου μηπως πρεπει να ειναι στο αρχειο του pes09 στα program files?Δε νομιζω να παιζει τιποτα τετοιο ε?

Καμια ιδεα ρε παιδια?ΤΙ ακριβως κανεις για να εγκατασταθει σωστα το patch 1.2??Απλως διπλο κλικ για να κανεις το update ή θελει κατι περισοτερο?

Υ.Γ επισης να πω οτι παρατηρησα οταν κανω διπλο κλικ στο patch ενω αρκικα φορτωνει οταν βγαινει να πατησεις το update ειναι αληθεια οτι καθυστερει καθε φορα 2-3 λεπτα και ενω φαινεται η επιλογη δεν μπορεις να την κλικαρεις αμεσα πρπει να περιμενις αυτο το διαστημα.Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο αλλα το αναφερω.

Δημοσ.

Αρκεί να το τρέξεις από οποιονδήποτε κατάλογο. Ναι, το patch δείχνει να ναι κολλημένο για μερικά λεπτά στην αρχή, όταν το τρέχεις, αλλά είναι φυσιολογικό.

Δημοσ.

Σωστά, άλλωστε μόνο αν έχεις πιει αρκετά υπάρχει περίπτωση να κάτσεις να παίξεις αυτό το πράμα.

Δημοσ.

Μπα, δεν κουράζομαι ποτέ να κράζω την Konami και το αίσχος της. Πλέον έχω αποκτήσει ανοσία ακόμα και σ' αυτό:

258Troll_spray.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...