spunakos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 παιδια εχω ενα προβλημα με το προ και θελω να δω αν ετυχε σε καποιον Μπαινω κανονικα σε κανα εχιμπισιον να παιξω και με το που μπαινω στο παιχνιδι το μοχλο δεν λειτουργει να κανω σεντρα ενω στα μενου λειτουργει κανονικοτατα λειτουργουσε κανονικα και απο χτες μου ετυχε τα μοχλο. δεν φταινε γτ δοκιμασα κ αλλα.Το προ δεν ειναι αγορασμενο
LuNaTiC Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ΝΑΙ ΡΕ!!!! παιζω στην ΑΕΚ!!!!απεριψα προταση της siena (μια κατηγορια επανω) για να παιξω στην αεκ!!! μια ερωτηση: οταν παιζω εμφανιζονται διπλα απο το ονομα του παικτη μου στην κατω μερια (εκει που σου δειχνει τι συστημα επιλεγεις να παιξεις, οταν παιζεις κανονικο ματς) 4 νουμερα και οποτε θελει αναβει το 1, οποτε θελει το 2, το 3 , το 4 και καμια φορα δεν αναβει κανενα... καμια φορα ειναι αναμμενα παραπανο απο 1 (το 2 + 3, το 1+3 κτλ) τι σημαινουν? Χτες με τον Ηλυσιακο επαιζες? Η Σε ειχε στον παγκο?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Γιατί δεν παίζει το αναθεματισμένο, θα σκάσω! Κανείς δεν έχει βρει λύση, έχουν αρκετοί το πρόβλημα, έχω κοιτάξει ακόμα και τα Ιταλικά φόρουμ με μετάφραση! Τίποτα! Τι στο καλό πρόβλημα έχει με το Visual C++; Δηλαδή πρέπει να παίξω Fifa με το ζόρι; Ουφ... με βλέπω για nba2k9.
Hellaslover Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 σημερα πηρα και γω το παιχνιδι στο ps2 (σημερα βγηκε αμερικη). καταρχην να πω τις εντυπωσεις μου. δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα απο το περυσινο η μου φενεται; λεγανε θα ειναι το καλυτερο που εχει βγει κτλ αλλα δε βλεπω μεγαλη διαφορα. τα γραφικα ειναι λιγο πιο καλα αλλα οχι οπως στο προ6. Και στον παναθηναικο εχει ακομα τον ρομεο και n'doy;;! τεσπα...μπορεις να μου πει καποιος το become a legend πως παιζετε; με ποια κριτηρια σε κρινουν; στο πρωτο μου παιχνιδι κερδισε η ομαδα μου με δικο μου γκολ και αμεσος μετα ειχα 3 προσφορες. πηρα μια ομαδα καλυτερη απο αυτη που ημουν και με βαλανε παγκο. Μετα καθομουν και παρακαλοθουσα το παιχνιδι σα μαλ@κας και με εβαλε αλλαγη στο ημιχρονο. Η ομαδα μου τελικα εχασε και τωρα ειμαι εκτος αποστολις για το επομενο αγωνα. Η θεση μου ειναι κεντρο, πρεπει να βαζω γκολ για να μεινω εντεκαδα; Οτι μπορουσα εκανα στον αγωνα με λιγα λαθη γιατι με βγαλανε εξω; ειναι καλυτερο να μενω σε μικρες ομαδες και να παιζω η να παω σε καλυτερες και να ειμαι παγκο; ανεβαινω ομαδες σιγα σιγα η θα μου ερθει προσφορα απο μεγαλη ομαδα ξαφνικα; και κατι αλλο, οσο ειμαι παγκο η δε παιζω καθολου πρεπει να παρακολουθω τον αγωνα; υπαρχει τροπος να το κανω σκιπ αν ξερω πως δε θα ξεκινησω;
Str Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Χτες με τον Ηλυσιακο επαιζες? Η Σε ειχε στον παγκο? ρε...εμενα που ειμαι νεος στην ομαδα με βαζει στους ευκολους αγωνες...οχι στα δυσκολα παιχνιδια!!!! :P:P
johnyboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Εγώ το έχω και παίζει με τους drivers της microsoft και παίζει μια χαρά.Αν πάω να εγκαταστήσω οποιονδήποτε άλλο driver της ATI μου βγάζει μπλε οθόνη.Είναι απαράδεκτο να έχει τόσες πολλές ασυμβατότητες.
Gabriel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Πολύ αργές αντιδράσεις στη κίνηση των παικτών για άλλη μια φορά...
tsakonas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Το πιο τραγικο , ειναι το AI.... δλδ αν δεν παιζεις 2πλο στην ιδια ομαδα, βαριεσαι συντομα....αλλου πατουν και αλλου βρισκονται, οποθ ναναι πηγαινουν
liopyr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Το πιο τραγικο , ειναι το AI.... δλδ αν δεν παιζεις 2πλο στην ιδια ομαδα, βαριεσαι συντομα....αλλου πατουν και αλλου βρισκονται, οποθ ναναι πηγαινουν Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει. Δεν μπορώ πλέον να παίξω μόνος μου...
tsakonas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αντεξα 3 season master league....πλεον δεν υπαρχει ..... Online τωρα αλλα και εκει για κλαματα ειναι....πρεπει να παιζεις με το γειτονα για να μην εχει lag αρκετο....
ILIAS2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 KALISPERA!!!!!!!!!EIMAI KAINOYRGIOS STIN KOINOTHTA AYTI KAI DEN KSERW POLLA!!!!!!!!!KATEBASA TO PRO 2009 KAI TO BAZW NA PAIKSW KAI DEN MPORW GIATI PAEI POLI ARGA ...SAN NA KOLLAEI.........DEN KSERW TI NA KANW!!!!!!MPOREI KAPOIOS NA ME BOITHISEI?EYXARISTW.......
isspro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 [1]απαγορευονται τα Greeklish, μονο ελληνικα γραφουμε! [2]απαγορευονται τα κεφαλαια [3]απαγορευονται οι αναφορες τυπου "κατεβασα" κλπ.... [πες απο το "θειο"] [4]παρε καινουργιο μηχανημα..
ILIAS2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι ε?το μοναδικο που μπορω να κανω ειναι να το πεταξω?
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τι υπολογιστή έχεις; (CPU/RAM/κάρτα γραφικών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.