Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οσο για τον ανυπαρκτο ανταγωνισμο? ειδα το demo και γελασα με την καρδια μου! χιλιες φορες να παιζω το winning eleven 2 σε emulator στο pc παρα αυτο... δεν το λεω ειρωνικα το εννοω... σε οποιον αρεσει απλα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!:devil::mrgreen::shifty:

γεια σου ρε Μαραντόνα...ή μάλλον σε Μπατσινίλα φέρνεις με αυτά που λες...κράτα τις απόψεις για πάρτι σου και μην προσβάλλεις αυτούς που δεν παίζουν την φόλα που λέγεται PRO2008...και εγώ το PRO έλιωνα μέχρι και το PES6 αλλά το τελευταίο το είχε κράξει κάθε νοήμων άνθρωπος...τις τηλεμεταφορές στα online δεν τις είχες δει;;;;έλεος με τις παρωπίδες πια

ΥΓ...άντε σου εύχομαι και μεταγραφή σε premier league

Δημοσ.

Καλέ μου θεούλη, βάλε το χεράκι σου να μην είναι σαν την περσινή τη μούφα το φετινό προ. Ή έστω ο διάολος, οποιοσδήποτε...

Καλά τα βίντεο, αλλά αν δεν το λιώσουμε για καμιά βδομαδούλα δεν θα μπορούμε να ξέρουμε. Υπομονή...

Δημοσ.
παιζω pro απο το ps1...

απορω με αυτους που κραζουν το 2008 το οποιο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! μικρες λεπτομερειες που με χαλασαν αλλα οχι και ικανες για να τρωει το κραξιμο που τρωει!

ειμαι σιγουρος πως το 2009 θα ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ...

οσο για τον ανυπαρκτο ανταγωνισμο? ειδα το demo και γελασα με την καρδια μου! χιλιες φορες να παιζω το winning eleven 2 σε emulator στο pc παρα αυτο... δεν το λεω ειρωνικα το εννοω... σε οποιον αρεσει απλα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!:devil::mrgreen::shifty:

Πω πω...Ρε συ εισαι η προσωποποιηση του κολλημενου.Αν αυτο το φιφα σου προκαλει γελιο φαντασου τι σου προκαλεσαν τα προηγουμενα.Και πραγματικα πιστευω πως γελουσες.Τι να πω...Εσυ που εχεις παιξει μπαλα στην ζωη σου οταν τρεχεις με την μπαλα στα ποδια,πηγαινεις σαν παπια ή σαν ρομποτακι??

Δημοσ.

ερώτηση, τσου-λου θα έχει να βάζεις ό,τι ομάδες θες ή κάθε μια από τις χρονιές θα έχουν ρυθμίσει και/ή τις ομάδες ως έχουν στην πραγματικότητα? Καθώς το παιχνίδι βγαίνει αρκετά αργά για να ναι γνωστό

Με λίγα και ειλικρινή λόγια, θα πάμε CL mode και θα βρίσκουμε παναθηναϊκό αλλά όχι πειραιώτες? :mrgreen:

Δημοσ.
ερώτηση, τσου-λου θα έχει να βάζεις ό,τι ομάδες θες ή κάθε μια από τις χρονιές θα έχουν ρυθμίσει και/ή τις ομάδες ως έχουν στην πραγματικότητα? Καθώς το παιχνίδι βγαίνει αρκετά αργά για να ναι γνωστό

Λογικά θα είναι η ίδια διαδικασία που υπήρχε και ως τώρα στο Master League, αλλά με άλλο όνομα και μερικά αστεράκια...

Με λίγα και ειλικρινή λόγια, θα πάμε CL mode και θα βρίσκουμε παναθηναϊκό αλλά όχι πηραιώτες? :mrgreen:

Τώρα με αναγκάζεις να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να πως "πηραιώτες" δεν πρόκειται να δεις...

πειραιώτες μπορεί... :-)

(κρατάω μία επιφύλαξη σε περίπτωση που το παραπάνω δεν είναι ένα απλό ορθογραφικό, αλλά κρύβει κάποιο βαθύτερο νόημα που εγώ δεν το "πιάνω") :P

Δημοσ.
yikes! the shame ohh the shame!!

corrected, thanks

Το quote μου θα παραμεινει εκει για να σε εκβιαζω οποτε κριθει αυτο απαραιτητο... :P

-Got ya in my pocket now

(με υφακι Vito Corleone)...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξερει κανεις πως ενεργοποιεις απο το πληκτρολογιο sτο online pro το chat?

ακομη πως κάνεις προσποιηση σουτ αλλα δε σουταρεις, και τελευταιο με ποια κουμπια απο το gamepad ρειχνει ο τερματοφυλακας την μπάλα κατω και κατεβενει την περιοχη του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...