Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2009

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθές έπαιξα δύο παιχνιδάκια... το πρόβλημα του φετινού pro είναι διαφορετικό από το περσινό.... πέρσι όταν είχε lag απλά έχανες τους παίχτες για δέκατα δευτερολέπτου και τους ξαναέβρισκες στην καινούρια τους θέση σαν να εξαφανίζονταν και να ξανά-εμφανίζονταν ένα πράγμα. Φέτος το lag αυτό είναι ελάχιστο όμως μου τυχαίνει συνέχεια να πατάω πχ. το κουμπί της πάσας και να μην ακούει με την πρώτη!!! Πρέπει δηλαδή μερικές φορές να πατάς και δεύτερη φορά το ίδιο κουμπί για να ακούσει. Αυτό είναι λιγότερο σοβαρό από το περσινό, όμως την στιγμή που είσαι έτοιμος να κάνεις το through pass ή ακόμα χειρότερα την ώρα που πας να βάλεις γκολ, αν δεν ακούσει καλά, σε ξενερώνει και απογοητεύεσαι.

Πάντως το pro και φέτος αξίζει μόνο με παρέα ή online....

• Απαντ. 654
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δέν αξίζει τίποτα!

Είναι κακή μεταφορά απο το χβοχ.

Το παιχνίδι για εμένα είναι απαράδεχτο.

Το μόνο που μπορεί να σε κρατήσει είναι το become a legend το οποίο είναι αξιόλογο.

Παρόλα αυτά το pes 2005 και 2006 ήταν τα καύτερα!

Δημοσ.

μπα και το legent το βαριεμαι,βλακεια ειναι,σιγα μην καθομαι να περιμενω την μπαλα για κανενα 2ωρο μεχρι να μου την δωσει καποιος απο την ομαδα μου,παντως και εγω το παρατηρω αυτο με τις πασες,σε ξενερωνει τρομερα!παλι καλα φτιαξανε λιγο την δυσκολια του παιχνιδιου,στο 08 ακομη και στο top player ηταν για την πλακα

Δημοσ.
μπα και το legent το βαριεμαι,βλακεια ειναι,σιγα μην καθομαι να περιμενω την μπαλα για κανενα 2ωρο μεχρι να μου την δωσει καποιος απο την ομαδα μου,παντως και εγω το παρατηρω αυτο με τις πασες,σε ξενερωνει τρομερα!παλι καλα φτιαξανε λιγο την δυσκολια του παιχνιδιου,στο 08 ακομη και στο top player ηταν για την πλακα

μπορεις να τη ζητησεις και να στη δώσουν, δεν θυμαμαι το κουμπι. νομιζω R2.

Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν παίζει καν. Κολλάει στην εκκίνηση. Ουφ.

Έχουν κι άλλοι το πρόβλημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει λύση.

Πριν το patch έβγαζε ένα μήνυμα Microsoft visual c++ error (κάτι τέτοιο) ενώ μετά το patch τίποτα. Απλά μια μαύρη οθόνη και αμέσως desktop.

Καλή δουλειά. Λύσανε το πρόβλημα ψυχολογικά. Σου λέει "το έχεις ακόμα, αλλά τώρα δεν το βλέπεις ότι το έχεις, οπότε μπορείς να φαντάζεσαι ότι δεν το έχεις και απλά αγόρασες ένα κακό παιχνίδι!"

Φυσικά το πρόβλημα με το Spacebar που δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να παίξεις, εξακολουθεί να υπάρχει.

Μη τυχόν και κάπως από εδώ μέσα έλυσε το πρόβλημα που ανέφερα νωρίτερα με τη visual c++ ;

Δημοσ.

Το φαινομενο legend με εκανε να ξαναπαιξω pro πως τοτε που το πρωτογνωρισα....ειδικα αν φταξεις το προσωπο του παιχτη και βαλεις το ονομα σου ταυτιζεσαι απολυτα!!!Οσο για το σιγα μιν περιμενω μια ωρα για πασα ειναι αναλογως τον τροπο παιχνιδιου σου.Εγω πχ ζηταω μπαλα συνεχεια την προωθω κανω κινησεισ και απο την τριτη χρονια και μετα που παιζω στα διαολια η πασες οι οποιες δεχομαι απο τους συπαικτες μου ειναι πολυ πιο καλες μοιαζει σαν να με ψαχνουν...ενα ακομη πολυ σημαντικο στοιχειο που δεν ειχε κανενα αλλο ειναι η κλιση στην εθνικη...

Δημοσ.

+1 για το θεϊκό legend. Όποιος λέει ότι δεν παίρνει μπάλα, ή πάει στου διαόλου τη μάνα και περιμένει καμιά γιόμα, ή δεν κρατάει τη θέση του και παίζει όπως να 'ναι. Μια χαρά μπάλα παίρνεις από τους συμπαίκτες. Χώρια που μπορείς να τη ζητήσεις κιόλας.

Μόλις καθιερώθηκα βασικός αμυντικός χαφ στη Νάπολι στα 17 μου και βγάζω γούστα xD !!!

Δημοσ.

παιδια το φοβερο προβλημα στο προ εινα οτι παρολες τις ρυθμισεις που μπορεις να επιλεξεις στον κερσορα απο το player settings ο παιχτης σε ανυποπτες στιγμες κανει τακλιν μονος του...εχω φαει ενα σορο πεναλτυ χωρις να εχω πατισει την επιλογη του τακλιν!!υπαρχει κανενα patch για να διορθωθει αυτο??εχω αγανακτισει!!!!!!

Δημοσ.

Το φοβερό πρόβλημα με το pro είναι ότι απλά δεν παίζει.

Τι στο καλό, σε καθαρή εγκατάσταση και δεν μπορώ να το τρέξω!

Δημοσ.

εμα αν μου λες οτι ειναι εν δυο κατω οι αμυντικοι τι θες να σου πω? εγω δεν το παθαινω αυτο. αρα κατι συμβαινει. κοιταξε τις ρυθμισεις του control την ωρα του game

Δημοσ.

Πάντως έχει βγει το official patch 1.20 και μέσα από το παιχνίδι system settings, υπάρχει η επιλογή Download για κατέβασμα των τελευταίων roster και κάτι ψιλά..

Δημοσ.

ΝΑΙ ΡΕ!!!! παιζω στην ΑΕΚ!!!!

απεριψα προταση της siena (μια κατηγορια επανω) για να παιξω στην αεκ!!!

μια ερωτηση:

οταν παιζω εμφανιζονται διπλα απο το ονομα του παικτη μου στην κατω μερια (εκει που σου δειχνει τι συστημα επιλεγεις να παιξεις, οταν παιζεις κανονικο ματς) 4 νουμερα και οποτε θελει αναβει το 1, οποτε θελει το 2, το 3 , το 4 και καμια φορα δεν αναβει κανενα...

καμια φορα ειναι αναμμενα παραπανο απο 1 (το 2 + 3, το 1+3 κτλ)

τι σημαινουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...