Str Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 βεβαια αν λαβουμε υπ οψιν τις παρατηρησεις του tixero τοτε ολο το προ2008 ηταν ενα bug...
Robertox25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 παντως λιγο πιο δυσκολο απο το προηγουμενο μου κανει...
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 βεβαια αν λαβουμε υπ οψιν τις παρατηρησεις του tixero τοτε ολο το προ2008 ηταν ενα bug... Ακριβώς έτσι. Δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Ένα μεγάλο τεράστιο bug που παρέμεινε απαράλλαχτο κατά τη διάρκεια της χρονιάς κι ας έβγαζε ο Τσακατσούκας κάθε τρεις και λίγο κάτι άθλια patches (που δεν διόρθωναν απολύτως τίποτα).
antreaslam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 το 09, περιμένω να το παίξω με φίλους, και για να είμαι δίκαιος, δεν το έχω ξεκινήσει μόνος μου ! Απλά, επειδή μετά την μπούρδα του 08, το περιμενα, ξεκίνησα το "legend" που έχει πλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!
Martin_05 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εχει κανεις προβλημα συνδεσης με τους σερβερς? Καθε φορα που παω να κανω log in μου πεταει το "An error has occured"
Nick1150 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εχει κανεις προβλημα συνδεσης με τους σερβερς? Καθε φορα που παω να κανω log in μου πεταει το "An error has occured" συνέχεια ειδικά βραδινές ώρες.... αν επιμείνεις λίγο θα μπει όμως
Martin_05 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχως εδω και μια μερα δεν μπορω να μπω..δοκιμασα δεκαδες φορες.
Nick1150 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχως εδω και μια μερα δεν μπορω να μπω..δοκιμασα δεκαδες φορες. χμ... δυστυχώς έχω να μπω από την Πέμπτη 30/10 το απόγευμα που βρήκα λίγο χρόνο.... μήπως έχει πέσει το σύστημα ; Έχεις συνδεθεί ποτέ ή είναι η πρώτη φορά ;
Martin_05 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μεχρι χθες κανονικα..σε αλλα Online games δεν ειχα προβληματα. Μπορει οντως να υπαρχει γενικοτερο προβλημα, αυτο προσπαθω να διασταυρωσω..
Nick1150 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Αν μπήκες εχθές, τότε μάλλον.... πάντως γενικά το online pro 2009 δεν είναι ακόμα καλό. Εμένα τουλάχιστον μου αργεί αρκετά (σύνδεση ADSL 2MBs)
Martin_05 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Την πρωτη φορα επαιξα ενα παιχνιδι χωρις το παραμικρο ιχνος lag και ειπα οτι επιτελους το φτιαξανε..απο κει και περα κατρακυλα..αντε να παιζεται ενα στα 3 παιχνιδια. Δεν ξερω ελπιζω να ειναι θεμα συντηρησης των σερβερς. Το online ειναι ο μονος λογος που το αγορασα για pc.
lambros00 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 ρε παλικαρια, εχω το modem / router speedtouch 585 κ ουτε περσι, ουτε φετος μπορω να σινδεθω στο ον λαιν προ... μπορει καποιοσ φιλος να μου πει καποιο καλο μαντεμ να μπορω να σινδεομαι για να διδασκω προ στον λαο?? βοιθιστε με ρε αγορια!!! δωστε μου τα φωτα σασ να ριχνω 5αρες!!!
notios7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 δεν φταιει το μοντεμ φιλε.καποια πορτα δεν εχεις ανοιξει να επικοινωνει.χωρις να παιζω ον λαιν αυτο πιστευω.αλλα και πανω τα παιδια κατι για συρσιματα και πεσμενους σερβερς μιλουσαν.για προσεχτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.