nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Όπως είπε κι ο polakis, το PES2009 σε PS2 έχει καλύτερο gameplay σε σχέση με τις "next-gen" εκδόσεις (ο Θεός να τις κάνει next-gen, μάλλον του 2006 είναι)... Το Fifa09 σε PC όντως είναι μάπα. Αν είναι να αγοράσεις PS3 για να παίξεις ποδοσφαιράκι, καλύτερα μην το πάρεις για το Pro. Παρ' το για κάποιο άλλο (ονόματα δε λέμε)...
mynam3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Με nvidia geforce FX 5700LE θα δουλέψει το προ ?
liopyr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Με nvidia geforce FX 5700LE θα δουλέψει το προ ? Σκούρα... Μάλλον όχι. Μάλλον σίγουρα όχι.
soulnick Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Με nvidia geforce FX 5700LE θα δουλέψει το προ ? εγω το ετρεξα μεχρι και σε radeon 9250.. αισχος βεβαια τα γραφικα, αλλα ετρεξε νερακι. μονο και μονο για να δω το demo.. αλλα γενικοτερα δεν παιζει νατο ευχαριστηθεις. ασε που ειναι μαπα!
Nick1150 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Πάντως παιδιά μετά από μια εβδομάδα pes 2009 σε ps3 θα πω ότι έχει μεγάλη διαφορά με το 2008. Δεν είναι το παιχνίδι που θα σε κάνει να κολήσεις τρελά, αλλά δεν σε αφήνει αδιάφορο κιόλας. Απλά η γνώμη μου βέβαια
nikolas82 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 παιδια μια ερωτηση ειμαστε 3 ατομα και βαζουμε το ισπανικο πρωταθλημα περνουμε 3 ομαδες,πχ βαλενθια ρεαλ και μπαρτσα,οταν παιζει η βαλενθια πχ με την μαγιορκα δεν μπορει ο φιλος μου να παρει την μαγιορκα για να μου κοψει βαθμους αναγκαστικα πρεπει να παιξω με τον υπολογιστη υπαρχει μηπως καποια λυση???? pes 2009 σε ps3
ondine Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 παιδια μια ερωτηση ειμαστε 3 ατομα και βαζουμε το ισπανικο πρωταθλημα περνουμε 3 ομαδες,πχ βαλενθια ρεαλ και μπαρτσα,οταν παιζει η βαλενθια πχ με την μαγιορκα δεν μπορει ο φιλος μου να παρει την μαγιορκα για να μου κοψει βαθμους αναγκαστικα πρεπει να παιξω με τον υπολογιστη υπαρχει μηπως καποια λυση???? pes 2009 σε ps3 Να πάτε να ρωτήσετε στα threads με τις κονσόλες! Ρε, τι πράμα είναι αυτό να ανακατεύετε τα threads... Νομίζω τα τελευταία χρόνια δε σε αφήνει να επιλέξεις την αντίπαλη ομάδα και είναι σπαστικό όταν θέλεις να παίξεις πρωτάθλημα με ανθρώπους. Μόνο στην ίδια ομάδα σε αφήνει να μπεις. Πέρσυ το πρόβλημα το έλυσε ο kitserver νομίζω. Και όχι, δεν υπάρχουν τέτοια εξωτερικά προγράμματα στις κονσόλες, δεν αρέσουν στις εταιρίες που υποστηρίζετε
Roronoakostas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Να πάτε να ρωτήσετε στα threads με τις κονσόλες! Ρε, τι πράμα είναι αυτό να ανακατεύετε τα threads...Νομίζω τα τελευταία χρόνια δε σε αφήνει να επιλέξεις την αντίπαλη ομάδα και είναι σπαστικό όταν θέλεις να παίξεις πρωτάθλημα με ανθρώπους. Μόνο στην ίδια ομάδα σε αφήνει να μπεις. Πέρσυ το πρόβλημα το έλυσε ο kitserver νομίζω. Και όχι, δεν υπάρχουν τέτοια εξωτερικά προγράμματα στις κονσόλες, δεν αρέσουν στις εταιρίες που υποστηρίζετε OWNED :p:p:p
serafeim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 παιδια μηπως ξερει κανεις πως παιζουμε 2vs2 οταν ειμαστε 2 σε 1 pc ?? αν ξερει καποιος ας απαντηση . ευχαριστω!!
isspro Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 αν σε παιρνει να βαλεις 4 χειριστηρια παιζεις κανονικα. settings κλπ
Daemonos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 To fifa 09 είναι πολύ καλύτερο απο το pro2009 το οποίο είναι μεταφορά απο το xbox και είναι τίγκα στα bugs! δέν παίζετε είναι απαράδεκτο.
liopyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 To fifa 09 είναι πολύ καλύτερο απο το pro2009 το οποίο είναι μεταφορά απο το xbox και είναι τίγκα στα bugs! δέν παίζετε είναι απαράδεκτο. Bαλτος εισαι κι εσυ τωρα?
tixero Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 η αληθεια παιδια ειναι οτι το προ εχει μερικα bugs ειδικα στις στιγμες που ο αντιπαλος κανει ψηλη προοθημενη μπαλια ο δικος σου αμυντικος καθεται και κοιταει την μπαλα ενω τον κατευθυνεις να παει,τον ιδιο συμβαινει και στην επιθεση.Με ξενερωσε επισης ο τροπος κινησης του παιχτη ,ειναι σχεδον αδυνατο να κανεις ντριπλα απεναντι σε ενα καλο αντιπαλο, σου δενει τα χερια,θελει κ'αλλη βελτιωση....
isspro Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 εχει βγει πατσακι το 1.10 που φτιαχνει μερικα bugs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.