ACMILANGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Συνήθως δεν μπαίνω στον κόπο να απαντάω σε τέτοια θέματα αλλά ρε παιδιά για πιο fifa μιλάτε που έιναι τόσο καλό? Εγώ μόνο το φετινό demo στο pc έχω κατεβάσει και μου φαίνεται χάλια.Στις κονσόλες δεν το έχω δει ,έχει τόσο μεγάλη διαφορά? Προσπαθώ να το δω αντικειμενικά αλλά δεν νομίζω στο pc vα συγκρίνεται με το pro εκτός εάν η τελική έκδοση βελτιώθηκε δραματικά... θα σου πώ 1 πράγμα για να καταλάβεις την διαφορα FIFA 09 PC και FIFA 09 X360/PS3 αν το FIFA 09 στο X360/PS3 λέγεται FIFA 09 στο PC θα έπρεπε να λέγεται FIFA 99
ondine Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 αν το FIFA 09 στο X360/PS3 λέγεται FIFA 09 στο PC θα έπρεπε να λέγεται FIFA 99 Πλάκα πλάκα, το φιφα99 είναι το καλύτερο ποσοσφαιράκι! Αξέχαστο το multiplayer στην προπόνηση με τα δολοφονικά τάκλιν. Αυτά ήταν παιχνίδια Ούτε που μιλούσαμε για simulation, κρίμα που έχουν αλλάξει ύφος οι εταιρίες. Για 'μένα ο ρεαλισμός είναι χαμένη υπόθεση, παιχνίδι είναι και για να το μάθεις καλά πρέπει να καταλάβεις τη λογική του και όχι να ξέρεις ποδόσφαιρο.
ACMILANGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα πλάκα, το φιφα99 είναι το καλύτερο ποσοσφαιράκι! Αξέχαστο το multiplayer στην προπόνηση με τα δολοφονικά τάκλιν. Αυτά ήταν παιχνίδια Ούτε που μιλούσαμε για simulation, κρίμα που έχουν αλλάξει ύφος οι εταιρίες. Για 'μένα ο ρεαλισμός είναι χαμένη υπόθεση, παιχνίδι είναι και για να το μάθεις καλά πρέπει να καταλάβεις τη λογική του και όχι να ξέρεις ποδόσφαιρο. το 98 ήταν καλύτερο
MAKISPANAGIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 έχω κατεβάσει το pro9 απο torrents.Πώς γίνεται να παίξω on-line?Το βάζω και μου λέει δε γίνεται.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
tsakonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ελεος ρε, αγορασε το, θες και Online.........
pappous_soulis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Ρε άρχοντα θες μήπως και να σε πληρώσουν για να το παίξεις? Τι ακούμε βραδιάτικα...
kirileman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Πλάκα πλάκα, το φιφα99 είναι το καλύτερο ποσοσφαιράκι! Αξέχαστο το multiplayer στην προπόνηση με τα δολοφονικά τάκλιν. Αυτά ήταν παιχνίδια Ούτε που μιλούσαμε για simulation, κρίμα που έχουν αλλάξει ύφος οι εταιρίες. Για 'μένα ο ρεαλισμός είναι χαμένη υπόθεση, παιχνίδι είναι και για να το μάθεις καλά πρέπει να καταλάβεις τη λογική του και όχι να ξέρεις ποδόσφαιρο. Μπα, Fifa96 rulz!!!! Είχα βρει και τρόπο να βάζω και γκολ από το κέντρο με ένα δυνατό σουτ και τέρμα τα φάλτσα! Ο γκολκίπερ πηδούσε κατακόρυφα και η μπάλα έστριβε λίγο τελευταία στιγμή περνώντας δίπλα απ'το χέρι του! Τέσπα, έχω παίξει όλα τα pro από ps1 και όλα τα fifa από το 95 και μετά. Πολύ στάσιμο το pro για μένα στο pc. Χρόνια περιμένω να δω τα καινούρια πιο ρεαλιστικά animations και ακόμα να τα δω. Το ποδόσφαιρο, πάντως, που βλέπω να παίζεται είναι πολύ πειστικό -πέρα από τα animations και τις φάτσες των παιχτών- και αυτό είναι πολύ θετικό. Πολύ βελτιωμένο το AI των αντιπάλων, ο τρόπος που αλλάζουν πάσες και ανοίγονται. Έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά καλά το πάνε. Ας ελπίσουμε του χρόνου να δούμε και τα γραφικά/animations που περιμένουμε καιρό γιατί δεν αρκεί τώρα πια ένα καλό gameplay.
Chaos3X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κάτι άλλο που με απασχολεί εμένα, το είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν... Τα SFX του παιχνιδιού (σφυρίγματα, κόντρες, σουτ κλπ) μου ακούγονται ΠΟΛΥ σιγά σε σχέση με τον commentary, το κοινό και την μουσική του. Στα settings τα έχω όλα τέρμα. Τώρα να μειώσω τα άλλα δύο και να αυξάνω την ένταση στα ηχεία κάθε φορά που παίζω δεν νομίζω ότι είναι και πολύ σωστό. Στα έξω settings έχω δοκιμάσει και stereo και 5.1 (που δεν έχω), μέχρι και drivers για τον ήχο κατέβασα αλλά τίποτα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο ρε παιδιά??? Υ.Γ: δεν μου το έχει κάνει σε κανένα άλλο game/εφαρμογή αυτό και τις προάλλες που έβαλα το ΝΒΑ 2Κ9, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα!!! Δεν έχω κάνει καμιά τροποποίηση στο σύστημά μου τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software. Επίσης δεν μου παρουσιάζεται πουθενά αλλού... Thanks in advance.
ondine Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κάτι άλλο που με απασχολεί εμένα, το είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν...Τα SFX του παιχνιδιού (σφυρίγματα, κόντρες, σουτ κλπ) μου ακούγονται ΠΟΛΥ σιγά σε σχέση με τον commentary, το κοινό και την μουσική του. Στα settings τα έχω όλα τέρμα. Τώρα να μειώσω τα άλλα δύο και να αυξάνω την ένταση στα ηχεία κάθε φορά που παίζω δεν νομίζω ότι είναι και πολύ σωστό. Στα έξω settings έχω δοκιμάσει και stereo και 5.1 (που δεν έχω), μέχρι και drivers για τον ήχο κατέβασα αλλά τίποτα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο ρε παιδιά??? Υ.Γ: δεν μου το έχει κάνει σε κανένα άλλο game/εφαρμογή αυτό και τις προάλλες που έβαλα το ΝΒΑ 2Κ9, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα!!! Δεν έχω κάνει καμιά τροποποίηση στο σύστημά μου τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software. Επίσης δεν μου παρουσιάζεται πουθενά αλλού... Thanks in advance. Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα στο pes2009 αλλά όχι στο NBA2k9, οπότε κάτι φταίει με τις ρυθμίσεις σου. Ίσως το hardware accelaration; Δεν ξέρω... Να ρωτησω κάτι για τα γραφικά, δε μου έχει επιλογή για αναλύσεις πάνω από 1024*768. Το πατσ1,1 δεν είναι για να παίζουμε σε αναλύσεις 1280*800; Δε βλέπω τέτοιες επιλογές. Μόνο με τον kitserver μπορώ και αλλάζω ανάλυση και ratio.
Chaos3X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα στο pes2009 αλλά όχι στο NBA2k9, οπότε κάτι φταίει με τις ρυθμίσεις σου. Ίσως το hardware accelaration; Δεν ξέρω...Να ρωτησω κάτι για τα γραφικά, δε μου έχει επιλογή για αναλύσεις πάνω από 1024*768. Το πατσ1,1 δεν είναι για να παίζουμε σε αναλύσεις 1280*800; Δε βλέπω τέτοιες επιλογές. Μόνο με τον kitserver μπορώ και αλλάζω ανάλυση και ratio. τι εννοείς το hardware acceleration???
ondine Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Της κάρτας ήχουν εννοώ, αλλά δεν ξέρω κι όλας, μπορεί να λέω μλκ, το ίδιο πρόβλημα έχω.
kostasfalcon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα στο pes2009 αλλά όχι στο NBA2k9, οπότε κάτι φταίει με τις ρυθμίσεις σου. Ίσως το hardware accelaration; Δεν ξέρω...Να ρωτησω κάτι για τα γραφικά, δε μου έχει επιλογή για αναλύσεις πάνω από 1024*768. Το πατσ1,1 δεν είναι για να παίζουμε σε αναλύσεις 1280*800; Δε βλέπω τέτοιες επιλογές. Μόνο με τον kitserver μπορώ και αλλάζω ανάλυση και ratio. Δεν εχω βαλει κανενα patch και παιζω σε 1680χ1050 full detail στον φορητο μου
ondine Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δεν εχω βαλει κανενα patch και παιζω σε 1680χ1050 full detail στον φορητο μου Οι μόνες επιλογές που έχω είναι 640*480, 800*600, 1024*768. Μόνο σε window mode με αφήνει να επιλέξω άλλες. Τα ίδια μου έκανε και στο demo, αλλά νόμιζα πως έφταιγε εκείνο.
liopyr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Οι μόνες επιλογές που έχω είναι 640*480, 800*600, 1024*768. Μόνο σε window mode με αφήνει να επιλέξω άλλες. Τα ίδια μου έκανε και στο demo, αλλά νόμιζα πως έφταιγε εκείνο. Αν ξεκινήσεις στην ανάλυση που θες "window mode" και μετά πατήσεις atl+enter γίνεται δουλειά?
Hellaslover Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια ποτε βγαινει το παιχνιδι στην Αμερικη; τα περισσοτερα σιτες λενε τον Νοεμβριο αλλα το gametrailers.com που ειναι γνωστο και εμπιστο site λεει τη τριτη 28/10. ρωτησα και σε ενα μεγαλο μαγαζι με ηλεκτρονικα και ειπανε τι δευτερα η τριτη, και τους πηρα και τηλεφωνο μετα να σιγουρευτω και ειπαν το ιδιο και σε ενα αλλο μαγαζι μου ειπανε τον αλλο μηνα....ξερει κανεις τι γινεται; μηπως ειχε βγει ανακοινωση για αυτο το μηνα και τελικα το αλλαξανε; μη παω και στηθω απ'εξω απο τα χαραματα χωρις λογο, μιλαω για το ps2 version και 3 αποριες: επαιξα το φιφα και το προ σε pc demo και δε με ενθουσιασαν ιδιαιτερα, σε ps2 λογικα θα ειναι καλυτερα ετσι; αξιζει να αγορασω ps3 προωρα για το προ η ειναι εξισου καλο στο ps2; και κατι ακομα, κατι ακουσα για προβληματα με το χειριστηριο και οτι το analog δε δουλευει καλα, ισχυει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.